הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי אוכל לפני שינה

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
הבנתי שמומלץ לא לאכול לפני שינה בערך כשעתיים שלוש, כיוון שזה מכביד על מערכת העיכול ולמחרת אני אקום עייף ....
השאלה היא אם אני מצאתי את עצמי מתאמן היום ואני על 40 חלבון נגיד בערך כשאני צריך 180 חלבון ביום ופתאום הגעתי הביתה ב10 בלילה, מה עדיף ללכת לישון עם יום של חוסר משמעותי בחלבון או לדפוק 2 כרעיים שזה בערך 100 חלבון ואז ללכת לישון ישר עם בטן מלאה ולקום עייף למחר אבל לפחות השגתי את החלבון....

ברור לי שהכי עדיף זה כמובן לחלק את כמות החלבון במהלך היום,אבל אם לא יצא לי ככה- מה הרע במיעוטו- ללכת עם 40 חלבון לישון אבל לא לאכול עוד אוכל או לדפוק הרבה אוכל לפני שינה למרות שההמלצה היא שעתיים שלוש לא לאכול לפני שינה ...

הבנתי שמומלץ לא לאכול לפני שינה בערך כשעתיים שלוש, כיוון שזה מכביד על מערכת העיכול ולמחרת אני אקום עייף ....
השאלה היא אם אני מצאתי את עצמי מתאמן היום ואני על 40 חלבון נגיד בערך כשאני צריך 180 חלבון ביום ופתאום הגעתי הביתה ב10 בלילה, מה עדיף ללכת לישון עם יום של חוסר משמעותי בחלבון או לדפוק 2 כרעיים שזה בערך 100 חלבון ואז ללכת לישון ישר עם בטן מלאה ולקום עייף למחר אבל לפחות השגתי את החלבון....

ברור לי שהכי עדיף זה כמובן לחלק את כמות החלבון במהלך היום,אבל אם לא יצא לי ככה- מה הרע במיעוטו- ללכת עם 40 חלבון לישון אבל לא לאכול עוד אוכל או לדפוק הרבה אוכל לפני שינה למרות שההמלצה היא שעתיים שלוש לא לאכול לפני שינה ...

הכל לפי הרגשה אישית. אין באמת שום בעיה לאכול לפני השינה מבחינת התזונה ופיתוח גוף, אם אתה מרגיש שזה לא עושה לך טוב אישית אז תשתדל לא לאכול לפני השינה פשוט, אבל לדעתי עדיף שתסיים את היום שלך עם החלבון הדרוש גם אם זה קצת עושה לך הרגשה כבדה, אם אתה רוצה לפתח שרירים זה קצת יותר חשוב. אם זה לא עושה לך כלום אז תתייחס להמלצה הזאת של לא לאכול לפני השינה כשטות גמורה, כי זה מה שזה.

אני כבר שנים אוכל לפני שינה והרבה פעמים אוכל ארוחות די כבדות, מעולם לא קמתי עייף בבוקר שאחרי כל עוד אני ישן מספיק, לא מבין למה שיהיה הבדל, הרי מערכת העיכול תמיד עובדת בשינה גם אם לא תאכל לפני.

אני כבר שנים אוכל לפני שינה והרבה פעמים אוכל ארוחות די כבדות, מעולם לא קמתי עייף בבוקר שאחרי כל עוד אני ישן מספיק, לא מבין למה שיהיה הבדל, הרי מערכת העיכול תמיד עובדת בשינה גם אם לא תאכל לפני.
שטויות של דיאטניים ומשרד ה"בריאות"

למה אתה אומר את זה כאילו אתה מכיר אותי? ואת המקרה שלי
זה מקרה קלאסי...
אומרים לך שזה בסדר לאכול לפני השינה אבל אתה מנסה להתווכח ולשכנע שזה לא בריא.
לכן במקרה שלך עדיף לא לאכול בלילה כי תתעורר עייף חס וחלילה

אני אוכל את הארוחה הכי גדולה שלי לפני השינה, ארוחה של כמעט 1000 קלוריות שמבוססת על שיבולת שועל, חלב ואבקת חלבון, ארוחה כבדה כזאת.
לא מפריע לי לישון בכלל, אם אני לא אוכל אותה אז בבוקר אני קם רעב כאילו צמתי...

אני אוכל את הארוחה הכי גדולה שלי לפני השינה, ארוחה של כמעט 1000 קלוריות שמבוססת על שיבולת שועל, חלב ואבקת חלבון, ארוחה כבדה כזאת.
לא מפריע לי לישון בכלל, אם אני לא אוכל אותה אז בבוקר אני קם רעב כאילו צמתי...
כנ''ל רק שבתקופה האחרונה אני ככה או ככה קם כאילו צמתי חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית