הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

*ה* קרב

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
איפה רואים את הקרב של אדי ות'ור? אני זוכר שראיתי איפשהו שזה בחינם, אבל אני לא זוכר איפה

ובאיזה שעה זה?

והכי חשוב - מי לדעתכם ינצח?

תודה

@yanivgoft בדוק אתה יודע

אף אחד לא ינצח, זה יהיה תיקו כי שניהם יתעייפו אחרי 2 דקות, ויאבדו את כל העוצמה במכות שלהם.

איפה רואים את הקרב של אדי ות'ור? אני זוכר שראיתי איפשהו שזה בחינם, אבל אני לא זוכר איפה

ובאיזה שעה זה?

והכי חשוב - מי לדעתכם ינצח?

תודה

@yanivgoft בדוק אתה יודע
Segi TV

השידור מתחיל מחר ב22:00. הקרב יתחיל יותר באזור 23.

ומה עם הפרשנות שלך לקרב? או שאתה מפרשן רק סטרונגמן?
אם לומר את האמת - מעקב אחרי התהליך הפסיק להיות מעניין לפני שנה בערך. מחר אני אראה את הקרב כדי "לגמור עם זה" כבר.
מבחינת מי יעשה מה, על הנייר נראה לכאורה שלת'ור יש טכניקה הרבה יותר טובה אבל מנגד אדי לא באמת מראה למצלמה את ההכנה שלו אז אי אפשר לדעת מה הוא יביא לקרב. בשורה התחתונה אני לא נכנס לספקולציות פה ופשוט אראה את זה מחר וזהו.

• פותח/ת השרשור
תור לא לקח בנוקאוט, אל תגיד דברים בלי לצפות בקרב המלא.
תור לקח בהצבעת שופטים.
אף אחד לא ינצח, זה יהיה תיקו כי שניהם יתעייפו אחרי 2 דקות, ויאבדו את כל העוצמה במכות שלהם.
שמע בגדול די צדקת, הם (ובעיקר אדי) די היו נראים כאילו הם סיימו מרתון כבר אחרי 10 שניות

שמע בגדול די צדקת, הם (ובעיקר אדי) די היו נראים כאילו הם סיימו מרתון כבר אחרי 10 שניות
הזיעו בטירוף, ואיבדו את רוב העוצמה במכות, בסוף אדי הצליח לפגוע בתור כמה פעמים, אבל זה לא הזיז כי הוא היה מותש מאוד.

גם תור אמנם שמר אנרגיה בצורה די טובה, כמו שצריך, אבל עיקר העוצמה שלו היה כי אדי רץ לתוך האגרוף שלו, הוא לו נתן עם הרבה עוצמה, רק הרבה ג'אבס, אבל אדי נכנס ישירות בהם.

תור עשה עבודה טובה, בהחלט, אבל איגרוף זה לא היה, ואני מקווה שלא יכנס לזה ברצינות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית