הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרוש מישהו שיהיה אחראי על הקבוצה בפייסבוק

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
יקבל דרגה משלו עם גישה לפורומים האקסלוסיבים שיש ל LBS להציע חוץ ממה שכל המשתמשים האחרים רואים, יקבל גישת ניהול בקבוצה.
מה שצריך לעשות:
1. לעדכן מאמרים שונים מהפורטל (קיימים)
2. לבדוק על בסיס יומי YNET/NRG/ עוד אתרים ליצנים שלפעמים יש להם דברים מעניינים ולעדכן בקבוצה
3. לעדכן על בסיס יומי בשעות הערב 6-7 בערב (וזה לכן למה אני צריך אותכם כי אני ישן בשעות הללו/לא זמין)
4. אני צריך מישהו שוותיק באתר ולא מישהו חדש, שאוכל לסמוך עליו ושיהיה זמין כל יום בשעות הללו ומתעדכן על בסיס קבוע.
5. עדיפות למישהו שיוכל גם להביא אנשים חדשים לקבוצה/לפרסם את הקבוצה בכל נתיב תקשורת קיים
6. מי שיהיה תותח אמיתי יקבל גם תוספי מזון בחינם (פה ושם לא על בסיס קבוע, תלוי בהישגים 😃 )

אפשר לשלוח הצעות לאימייל בחתימה/הודעה פרטית בפורום/להגיב באשכול הנוכחי.

אני מציע את הטרול, הוא חולם כבר שנים על ניהול בפורום ויש לו הרבה חברים (או שונאים, זה לא ממש משנה).

יקבל דרגה משלו עם גישה לפורומים האקסלוסיבים שיש ל LBS להציע חוץ ממה שכל המשתמשים האחרים רואים, יקבל גישת ניהול בקבוצה.
מה שצריך לעשות:
1. לעדכן מאמרים שונים מהפורטל (קיימים)
2. לבדוק על בסיס יומי YNET/NRG/ עוד אתרים ליצנים שלפעמים יש להם דברים מעניינים ולעדכן בקבוצה
3. לעדכן על בסיס יומי בשעות הערב 6-7 בערב (וזה לכן למה אני צריך אותכם כי אני ישן בשעות הללו/לא זמין)
4. אני צריך מישהו שוותיק באתר ולא מישהו חדש, שאוכל לסמוך עליו ושיהיה זמין כל יום בשעות הללו ומתעדכן על בסיס קבוע.
5. עדיפות למישהו שיוכל גם להביא אנשים חדשים לקבוצה/לפרסם את הקבוצה בכל נתיב תקשורת קיים
6. מי שיהיה תותח אמיתי יקבל גם תוספי מזון בחינם (פה ושם לא על בסיס קבוע, תלוי בהישגים 😃 )

אפשר לשלוח הצעות לאימייל בחתימה/הודעה פרטית בפורום/להגיב באשכול הנוכחי.

לעדכן את את הקבוצה בפייסבוק על בסיס יומי ואת הפורטל קילוגרם?

נערך לאחרונה:
לא יודע אם אני אוכל להביא אנשים לקבוצה כי אני לא מכיר הרבה אנשים שבאמת מתעניינים בנושא, אבל אני יכול לעשות את זה :]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית