עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני שמעתי שצריך חברות ספציפיות, והאמת שאני לא מבין בזה מספיק.יפה! איפה שמעת על זה?
ממליץ על nammex, תחפש תמצית של 8:1 או 12:1
שים לב שרוב התמציות בארץ וגם בעולם זה mycelium, שזה בגדולה עבודה בעיניים (10% פטריה 90% קמח אורז), אתה צריך fruiting body
גם אני שמעתי שצריך חברות ספציפיות, והאמת שאני לא מבין בזה מספיק.
אם זה משנה, השתמשתי בעבר ולא הרגשתי מזה משהו, קניתי מחברה יקרה עם הרבה המלצות. אולי זה שונה אצל אנשים שונים.
איזה חברה קנית? שנדע גם אנחנו מה להזמין.צריך לדעת מאיפה לקנות... בארץ מוכרים כל מיני תמציות במחירי שחיטה, ואיך לא - מהסוג הנחות ביותר
במחירים האלה אתה קונה (מחו״ל) את האיכות הגבוהה ביותר בכמות כפולה, תמצית אמיתית של גוף הפטריה
אל תאמין למה שכתוב Made in USA. אי אפשר לגדל בארה״ב, גם באיכות גבוהה ועדיין למכור במחיר נורמלי ולהישאר רווחי. זה יכול להגיע מסין, ולהיות באיכות גבוהה. הם פשוט עושים את זה יותר טוב, הכל תלוי במה דורשים מהם.
ל-LIONS MANE יש מחקרים גם בעכברים וגם בבני אדם עם תוצאות יפות.
המכניזם הוא שפעול של חלבון שקוראים לו NGF - Nerve Growth Factor. כמו חלבון אנאבולי לנוירונים.
אני קניתי תמצית כזאת בעבר. אני לא אגזים אם אגיד שהשבועיים הראשונים היו לי מצוין. לא הרגשתי שהייתי צריך את זה מלחתחילה, ובתור אחד שמכיר המון תוספים כאלה ואחרים - הכל השתפר, ריכוז, שינה, מצב רוח, זיכרון. ואני צעיר ובריא בדרך כלל
אחרי שבועיים זה פשוט הפסיק לעבוד, אין לי מושג למה
הבאתי את מה שנשאר לחבר, ומאז הוא מזמין את זה באופן קבוע... כל אחד והמזל שלו..
בכללי, לפטריות יש המון פוטנציאל. יש כאלה שמכילות כל מיני חומרים עם השפעות הזויות על הבריאות (לא מדבר על פטריות הזיה - אבל רק שתבין איזה חומרים הן מייצרות)
השימוש והידע שלנו בתחום רק בחיתולים, וגם הרצון לעשות קופה מהר, וחבל, אני באמת חושב שיש אנשים שיכולים להפיק מזה תועלת
איזה חברה קנית? שנדע גם אנחנו מה להזמין.