הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lions mane

• פותח/ת השרשור Hector
  • פורסם בתאריך

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
מישהו מצא חברה אמינה שמוכרת את הרכז במינון יעיל וניסה לתקופה מסויימת?
אשמח לחוות דעת בכללי
הזמנתי קפה עם זה, נראלי שזה לא מספיק ממה שקראתי סתם היה הנחה

יפה! איפה שמעת על זה?
ממליץ על nammex, תחפש תמצית של 8:1 או 12:1
שים לב שרוב התמציות בארץ וגם בעולם זה mycelium, שזה בגדולה עבודה בעיניים (10% פטריה 90% קמח אורז), אתה צריך fruiting body

יפה! איפה שמעת על זה?
ממליץ על nammex, תחפש תמצית של 8:1 או 12:1
שים לב שרוב התמציות בארץ וגם בעולם זה mycelium, שזה בגדולה עבודה בעיניים (10% פטריה 90% קמח אורז), אתה צריך fruiting body
גם אני שמעתי שצריך חברות ספציפיות, והאמת שאני לא מבין בזה מספיק.
אם זה משנה, השתמשתי בעבר ולא הרגשתי מזה משהו, קניתי מחברה יקרה עם הרבה המלצות. אולי זה שונה אצל אנשים שונים.

גם אני שמעתי שצריך חברות ספציפיות, והאמת שאני לא מבין בזה מספיק.
אם זה משנה, השתמשתי בעבר ולא הרגשתי מזה משהו, קניתי מחברה יקרה עם הרבה המלצות. אולי זה שונה אצל אנשים שונים.

צריך לדעת מאיפה לקנות... בארץ מוכרים כל מיני תמציות במחירי שחיטה, ואיך לא - מהסוג הנחות ביותר
במחירים האלה אתה קונה (מחו״ל) את האיכות הגבוהה ביותר בכמות כפולה, תמצית אמיתית של גוף הפטריה
אל תאמין למה שכתוב Made in USA. אי אפשר לגדל בארה״ב, גם באיכות גבוהה ועדיין למכור במחיר נורמלי ולהישאר רווחי. זה יכול להגיע מסין, ולהיות באיכות גבוהה. הם פשוט עושים את זה יותר טוב, הכל תלוי במה דורשים מהם.

ל-LIONS MANE יש מחקרים גם בעכברים וגם בבני אדם עם תוצאות יפות.
המכניזם הוא שפעול של חלבון שקוראים לו NGF - Nerve Growth Factor. כמו חלבון אנאבולי לנוירונים.

אני קניתי תמצית כזאת בעבר. אני לא אגזים אם אגיד שהשבועיים הראשונים היו לי מצוין. לא הרגשתי שהייתי צריך את זה מלחתחילה, ובתור אחד שמכיר המון תוספים כאלה ואחרים - הכל השתפר, ריכוז, שינה, מצב רוח, זיכרון. ואני צעיר ובריא בדרך כלל
אחרי שבועיים זה פשוט הפסיק לעבוד, אין לי מושג למה
הבאתי את מה שנשאר לחבר, ומאז הוא מזמין את זה באופן קבוע... כל אחד והמזל שלו..

בכללי, לפטריות יש המון פוטנציאל. יש כאלה שמכילות כל מיני חומרים עם השפעות הזויות על הבריאות (לא מדבר על פטריות הזיה - אבל רק שתבין איזה חומרים הן מייצרות)
השימוש והידע שלנו בתחום רק בחיתולים, וגם הרצון לעשות קופה מהר, וחבל, אני באמת חושב שיש אנשים שיכולים להפיק מזה תועלת

נערך לאחרונה:
צריך לדעת מאיפה לקנות... בארץ מוכרים כל מיני תמציות במחירי שחיטה, ואיך לא - מהסוג הנחות ביותר
במחירים האלה אתה קונה (מחו״ל) את האיכות הגבוהה ביותר בכמות כפולה, תמצית אמיתית של גוף הפטריה
אל תאמין למה שכתוב Made in USA. אי אפשר לגדל בארה״ב, גם באיכות גבוהה ועדיין למכור במחיר נורמלי ולהישאר רווחי. זה יכול להגיע מסין, ולהיות באיכות גבוהה. הם פשוט עושים את זה יותר טוב, הכל תלוי במה דורשים מהם.

ל-LIONS MANE יש מחקרים גם בעכברים וגם בבני אדם עם תוצאות יפות.
המכניזם הוא שפעול של חלבון שקוראים לו NGF - Nerve Growth Factor. כמו חלבון אנאבולי לנוירונים.

אני קניתי תמצית כזאת בעבר. אני לא אגזים אם אגיד שהשבועיים הראשונים היו לי מצוין. לא הרגשתי שהייתי צריך את זה מלחתחילה, ובתור אחד שמכיר המון תוספים כאלה ואחרים - הכל השתפר, ריכוז, שינה, מצב רוח, זיכרון. ואני צעיר ובריא בדרך כלל
אחרי שבועיים זה פשוט הפסיק לעבוד, אין לי מושג למה
הבאתי את מה שנשאר לחבר, ומאז הוא מזמין את זה באופן קבוע... כל אחד והמזל שלו..

בכללי, לפטריות יש המון פוטנציאל. יש כאלה שמכילות כל מיני חומרים עם השפעות הזויות על הבריאות (לא מדבר על פטריות הזיה - אבל רק שתבין איזה חומרים הן מייצרות)
השימוש והידע שלנו בתחום רק בחיתולים, וגם הרצון לעשות קופה מהר, וחבל, אני באמת חושב שיש אנשים שיכולים להפיק מזה תועלת
איזה חברה קנית? שנדע גם אנחנו מה להזמין.

איזה חברה קנית? שנדע גם אנחנו מה להזמין.

זה מה שקניתי:
Buy Lion's Mane Mushroom 8:1 Extract Powder | Nammex Extract UK
יש חברות בודדות שעושות את זה כמו שצריך.
דבר אחד משותף לכולן - יכולות לספק אנליזה מעודכנת של המוצר (רמת מתכות, חומרים פעילים, וכו׳)
אם אין כזה, מה שכתוב על התווית מראש מוטל בספק. חברה שלא יכולה לספק לך דבר כזה לא שווה את הניסיון בכלל.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים אנסה, הבנתי שיש השפעות לאחר זמן מה גם
ומסכים לגבי הפטריות, כל הperfect fungi בנטפליקס הסרטוני יוטיוב הדליקו אצלי עניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית