הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל אנאבר לבחורה

• פותח/ת השרשור Lero9
  • פורסם בתאריך

Lero9

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מתחילה סייקל של אנאבר בפעם הראשונה , מתחילה עם 5 מג ובמידת הצורך וההרגשה ממשיכה ל10
איך רצוי לקחת את הכדור ? 2.5 בוקר 2.5 ערב ? ועל בטן ריקה או אחרי ארוחה ? או שלא קריטי ? אם יש עוד דברים שקשורים לאיך להתנהל עם זה נכון אשמח לדעת,
אנאבר של דאוס אם מישהו שמע ויש לו חוות דעת

לאנאבר יש זמן מחצית חיים של 16 שעות, עדיף לקחת לפחות פעמיים ביום. לא קריטי בטן מלאה או ריקה.
עלייה מדורגת במינונים לבחורה זה קריטי. מציע שתסתכלי על התופעות לוואי של תרופות אנדרוגניות אצל נשים.. הן הפיכות אם עוצרים אותן בזמן.

נב אני גם מתכנן לקחת אנאבר של דאוס בקיץ.. שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
למה פתחת משתמש חדש
לאנאבר יש זמן מחצית חיים של 16 שעות, עדיף לקחת לפחות פעמיים ביום. לא קריטי בטן מלאה או ריקה.
עלייה מדורגת במינונים לבחורה זה קריטי. מציע שתסתכלי על התופעות לוואי של תרופות אנדרוגניות אצל נשים.. הן הפיכות אם עוצרים אותן בזמן.

נב אני גם מתכנן לקחת אנאבר של דאוס בקיץ.. שיהיה בהצלחה
השאלה אם על כל תופעת לוואי קטנה כמו חצקונים להפסיק סייקל ? או תופעות לוואי קשות יותר ?
למה פתחת משתמש חדש
לא פתחתי חדש החלפתי שם משתמש

השאלה אם על כל תופעת לוואי קטנה כמו חצקונים להפסיק סייקל ? או תופעות לוואי קשות יותר ?
כמו עיבוי הקול, שינוי באיבר המין וכו'. יש לא מעט מידע בreddit ופורום של נשים שעושות סייקלים. יותר כדאי לשאול שם.

כמו עיבוי הקול, שינוי באיבר המין וכו'. יש לא מעט מידע בreddit ופורום של נשים שעושות סייקלים. יותר כדאי לשאול שם.

חרא בלבן....
אולי אולי הדבר היחיד שיכול לקראת שיצאו 2 פצעי לחץ ליד הסנטר... וזה גם מלחץ...

מ 5 מג אנבאר למשך 30 יום לא ישתנה שום קול . לא יהיו פצעים מרובים . לא יהיה שום שינוי מיני.
והכי חשוב - לא יהיה שום שינויי במסת השירים ובמראה הויזטאלי.

עיבוי הקול, שינוי באיבר המין

אתה יודע איזה תקופה ארוכה צריך לקחת סטרואידים מכובדים כדי שדבר כזה יקרה ....

הכל פחדים בראש - אין לי איך להתווכח עם זה.

מצד אחד זה לא משחק ילדים לקחת סטרואידים לאשה. וכמובן במידה ויש תוכניות להסיר ילדים בכלל היתי יורד מזה.

מצד שני אם את בת 35-40 פלוס וסגרת כבר את הבסטה... אז תעשי שינוי מסלול מחדש כי 5 מג זה כמו לשתות תה

אבל בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חרא בלבן....
אולי אולי הדבר היחיד שיכול לקראת שיצאו 2 פצעי לחץ ליד הסנטר... וזה גם מלחץ...

מ 5 מג אנבאר למשך 30 יום לא ישתנה שום קול . לא יהיו פצעים מרובים . לא יהיה שום שינוי מיני.
והכי חשוב - לא יהיה שום שינויי במסת השירים ובמראה הויזטאלי.

אתה יודע איזה תקופה ארוכה צריך לקחת סטרואידים מכובדים כדי שדבר כזה יקרה ....

הכל פחדים בראש - אין לי איך להתווכח עם זה.

מצד אחד זה לא משחק ילדים לקחת סטרואידים לאשה. וכמובן במידה ויש תוכניות להסיר ילדים בכלל היתי יורד מזה.

מצד שני אם את בת 35-40 פלוס וסגרת כבר את הבסטה... אז תעשי שינוי מסלול מחדש כי 5 מג זה כמו לשתות תה

אבל בהצלחה
אז בכמה מומלץ להתחיל ? בת 23 וזה סייקל ראשון שלי
לא עדיף כמה ימים עם 5 מג מחולקים 2.5 בוקר וערב ולהמשיך ל10?

אז בכמה מומלץ להתחיל ? בת 23 וזה סייקל ראשון שלי
לא עדיף כמה ימים עם 5 מג מחולקים 2.5 בוקר וערב ולהמשיך ל10?
היתי שוקל היטב האם כדאי להכנס לזה בכלל בגילך.
העניין הוא שאת יכולה לפתח התמכרות- זה לא קוק לא מתמכרים לזה ברמה שאני חייב עוד סטלה ואם לא אני בקריז.... לא לא...
ההתמכרות היא שונה.
ההתמכרות היא לגוף חטוב וחזק. תחושה טובה . הרגשה של כוח. חשק מיני מוגבר.
ערנות אנרגיה...
בעיקר מפחדים להפסיק כי ההתקדמות בפיתוח הגוף/כוח תעצר ותהיה רגרסיה - נסיגה לאחור. כי זה מה שקורה בעצמם כשמפסיקים - עובדה שאין ממנה מנוס
הסברתי לך פחות או יותר מה ההתמכרות פה.
עכשיו סייקל אחד לא יהרוס לך את החיים
אבל 4-5-6 או בכלל סייקל ארוך ( b&c ) כן יכולים לפגוע במערכת ההורמונלית הנשית שלך ויכול ליצור חס וחלילה בעיה עתידית בפוריות שלך.
בגיל צעיר אנשים שמים על זין...
אבל ככול שמתגברים והופכים להיות בוגרים מבינים שלהיות עקר/עקרה זה נושא מאוד חמור שיכול להשפיע בצורה שלילית על רמת החיים אצל אשה במיוחד.

לכן לבחורה בריאה בגיל 23 אין ממש צורך לקחת סטרואידים לדעתי
אם בכל זאת החלטת שכן.
תתחילי ב10 אם עובד יש כוח השריר גדל אין צורך לעלות אם אין שינוי תוך שבועים שלוש עולים ל 20 וככה הלאה תעלי לפי הצורך גם עד 30
לא למשוך יותר מ6-8 שבועות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית