הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וריד מסולסל – כיצד זה אפשרי?

Spiritual

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
AC1958E5-8F91-48E2-874B-71FEF3C8DCEA.jpeg
איך זה יכול לקרות שהוריד ככה מסולסל? או שזה גנטי

שמעתי ששימוש בחומרים יכולים לגרום לזה.

אין קשר בין הסרטון שפרסמת למה שפותח הפוסט שואל.

מה שפרסמת זה נקרא varicose veins ואין שום קשר לחומרים. נגרם מסיבות גניטות. יש את זה לניק וואקר בתאומים.
Mike O'hearn האגדי!
רק שזה לא מייק אוהרן אלא colum von moger

אין קשר בין הסרטון שפרסמת למה שפותח הפוסט שואל.

מה שפרסמת זה נקרא varicose veins ואין שום קשר לחומרים. נגרם מסיבות גניטות. יש את זה לניק וואקר בתאומים.

רק שזה לא מייק אוהרן אלא colum von moger
בטוח?
@גיא19981998
מי בתמונה?

עדיין לא ברור לי איך חומרים הופכים פאקינג ורידים לנחשים
תאוריה שלי, שלא מבוססת על כלום חוץ ממה שנראה לי הגיוני:

לאדם רגיל הוריד ישר. הוא צריך להגיע מהכתף עד למרפק והוא עושה את זה בקו ישר. פה בתמונה שהבאת נראה שיש יותר מידי וריד ומעודף וריד הוא לא יכול להגיע מהכתף למרפק בקו ישר כי הוא ארוך מידי, אז הוא עושה עיקולים בשביל להגיע למקום קצר יותר מהאורך שלו עצמו.
אני לא יודע אם זה באמת עובד ככה (אין לי מושג בחומרים), אבל אולי חומרים מסוימים מגדילים כל מיני איברים בגוף, לא רק שרירים אלא גם דברים כמו כלי דם, ואז יוצא שהוריד גדל בגלל החומר, והגדילה באה לידי ביטוי בין היתר ואולי בעיקר באירוך. בגלל שהוא ארוך כמו שאמרתי הוא נאלץ להתפתל.

שוב, אני לא יודע אם זה באמת עובד ככה אבל זה נשמע לי הגיוני.

מה שבתמונה זה יותר עניין גנטי, כמובן שחומרים אסורים עוזרים להרחיב את הורידים והאחוז השומן הנמוך מבליט אותם.

אגב, מבין התוספים החוקים - ציטרולין בין השאר יעזור גם להרחבת הורידים והבלטתם.

זה נראה כמו דליות (אי ספיקה ורידית - varicose veins), כמו אלה שיש לזקנים (וזקנות) ברגליים, רק בידיים. הגיוני בסה"כ, אם מפעילים על הגוף הרבה מאמץ ותרופות ואם הגנטיקה נוטה לזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית