הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Cedric McMillan נפטר מאירוע לבבי בגיל 44

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
עשה חיסון קורונה?
קרוב לוודאי שכן אחרת לא היו נותנים לו להיכנס לחדרי כושר ולעלות על במות
אשכרה מכרו רעל לאוכלוסייה שלמה בתואנה שזה מונע הדבקה בעוד מי שהתחסן לאורך הזמן נדבק הכי הרבה פעמים

אשכרה מכרו רעל לאוכלוסייה שלמה בתואנה שזה מונע הדבקה בעוד מי שהתחסן לאורך הזמן נדבק הכי הרבה פעמים
נכון, יותר הגיוני שזה חיסון מאשר סטרואידים ואנאבוליים שדופקים את הגוף

אני צוחק כן?

נכון, יותר הגיוני שזה חיסון מאשר סטרואידים ואנאבוליים שדופקים את הגוף
סטרואידים היו גם לפני 50 שנה, אבל בשנתיים האחרונות באדיבילדרים נופלים כמו זבובים כתוצאה מאירועים לבבים.

סטרואידים היו גם לפני 50 שנה, אבל בשנתיים האחרונות באדיבילדרים נופלים כמו זבובים כתוצאה מאירועים לבבים.
אני לא הכי בקיא בנושא של אנאבוליים אבל בגלל שמרי אולימפיה של היום הרבה יותר גדולים ממרי אולימפיה של לפני 50 שנה אני מניח שגם המינון של האנאבוליים הוא גדול יותר ממה שהוא היה.

אני לא הכי בקיא בנושא של אנאבוליים אבל בגלל שמרי אולימפיה של היום הרבה יותר גדולים ממרי אולימפיה של לפני 50 שנה אני מניח שגם המינון של האנאבוליים הוא גדול יותר ממה שהוא היה.
אוקיי.. מרי האולמפיה של לפני 5 ו10 שנים ואפילו 20 שנים בעידן של רוני קולמן... תשווה עכשיו.

Remembering 28 Bodybuilders Who Passed Away (2017-2020) – Fitness Volt
חיפוש קצר בגוגל מראה שגם לפני הקורונה מפתחי גוף שנפטרים מדום לב זה לא משהו כל כך נדיר.
רשמתי שלא מתו לפני כן ?? גם בתקופה של רוני קולמן מתו.

רשמתי שבשנתיים האחרונות פשוט המספר עולה. ולוודקא מהמפצלצות... גם כאלו שמתחרים בקטגוריות של הקלאסיק.

רשמתי שלא מתו לפני כן ?? גם בתקופה של רוני קולמן מתו.

רשמתי שבשנתיים האחרונות פשוט המספר עולה. ולוודקא מהמפצלצות... גם כאלו שמתחרים בקטגוריות של הקלאסיק.
אני בכל זאת לא חושב שזה מתקשר לחיסון, לא נמצא איזשהו קשר בין החיסון לבעיות לב. אני מאמין שיש גורמים אחרים לעלייה הזו שאנחנו לא בהכרח יודעים עליהם.

אני בכל זאת לא חושב שזה מתקשר לחיסון, לא נמצא איזשהו קשר בין החיסון לבעיות לב. אני מאמין שיש גורמים אחרים לעלייה הזו שאנחנו לא בהכרח יודעים עליהם.
אמרתי שזה קשור לחיסון ?

הגבת למה שאמרתי שזה לא קשור לחיסון אז אני מניח שאתה לא מסכים שסטרואידים ואנאבוליים אלה הגורמים העיקריים.
אין ספק שלחומרים (שים לב, לא רק סטרואידים.. הם לוקחים דברים נוספים) יש חלק ענקי בבריאות הלב, אבל מאז שהתחיל הקוביד19 צצים מלא מקרי מוות לבבים.

אינטרקציה בין חיסון קורונה לאנבוליים מממממממממממממממממממממממממממממ

אינטרקציה בין חיסון קורונה לאנבוליים מממממממממממממממממממממממממממממ
אני חושב שחיסון קורונה זה בין הדברים האחרונים שישפיעו.
הייתי מהמר יותר לכיוון של משקל גוף גבוה מאוד + לחץ דם גבוה מאוד + שימוש בחומרים.
אחרי זה אולי היבדקות בקורונה וההשפעות שלאחר מכן ואז אולי, רק אולי, חיסון קורונה.

פשוט עצוב.
עצוב שהבן אדם חיי את חייו למען הספורט הזה
דיאטות קיצוניות+שימוש בחומרים וכו

למה לעזזל לא שומרים על הבחורים האלה?
להתעקש לשלוח אותם לבדיקות?
אתה רוצה להתמודד לאולימפיה בבקשה,תעשה בדיקות סקר לראות שהכל ״תקין״.

אנשים מקריבים את עצמם בספורט הזה,פשוט ככה
וואן וואי טיקט.

פשוט עצוב.
עצוב שהבן אדם חיי את חייו למען הספורט הזה
דיאטות קיצוניות+שימוש בחומרים וכו

למה לעזזל לא שומרים על הבחורים האלה?
להתעקש לשלוח אותם לבדיקות?
אתה רוצה להתמודד לאולימפיה בבקשה,תעשה בדיקות סקר לראות שהכל ״תקין״.

אנשים מקריבים את עצמם בספורט הזה,פשוט ככה
וואן וואי טיקט.
ה'ספורט' הזה הוא לא בריא. נקודה.
הם עושים בדיקות, לפחות רובם והם יודעים שרוב השנה המצב הבריאותי שלהם מזעזע.
הבריאות שלהם לא מעניינת אותם (לפחות לא מספיק), לא את הצופים ולא את כל מי שלוקח חלק בתחרויות האלה.

ה'ספורט' הזה הוא לא בריא. נקודה.
הם עושים בדיקות, לפחות רובם והם יודעים שרוב השנה המצב הבריאותי שלהם מזעזע.
הבריאות שלהם לא מעניינת אותם (לפחות לא מספיק), לא את הצופים ולא את כל מי שלוקח חלק בתחרויות האלה.
גרוע מאוד!
למרות שאני חושב ששנים אחורה,כן היו אחראים יותר.
ג׳ו ווידר אהב את המתחרים שלו ואת הספורט הזה בכלל.
לראייה יש הרבה(לא המון)בילדרים ״זקנים״ שחיים היום +- בבריאות טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית