הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התמודדתם עם פדיחה / כמעט פציעה במכון?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
יותר פוסט שיתוף .. 😄 קצת יום מעייף אחרי העבודה ואני בחיטוב וניסיתי לעשות כרגיל סט של 100 קילו בנץ' ל 8 חזרות
בחזרה ה 7 הרגיש לי קצת כבד אבל חשבתי שאני מסוגל להביא בראש ולסיים את ה 8. פתאום נתקעתי באמצע החזרה אחרונה ובמקום לגלגל על הבטן ניסיתי להחזיר לאחד המדפים הנמוכים... צד אחד הצלחתי והייתי בטוח שגם את השני אבל כנראה שרק דמיינתי! ופתאום חצי צד מוט עם המשקל החליק לי על הפנים ועשה לי רק בנס שריטה ופנס מכוער בעין מול כל המכון ואחותו. מרגיש מושפל ממש מקווה לא למצוא את עצמי בסרטון פיספוסים.
לחברים הוותיקים כאן קרה גם משהו דומה? ואיך התמודדתם?

לחברים הוותיקים כאן קרה גם משהו דומה? ואיך התמודדתם?
1) בנץ' פרס - מלא מלא כשלים שאנשים נאלצו להציל אותי, גם עם 60 קילו אי שם בגיל 15.
2) נפלתי אחורה בסקוואט, אחד המצחיקים.
3) תקופות ארוכות עם טכניקה מגוחכת ומצחיקה.
4) פציעות - היו פה ושם.

פשוט המשכתי קדימה, השתדלתי לא להתעסק ולחשוב על זה יותר מדי. כמו הרבה פדיחות בחיים.

התעלפתי בדדליפט (ולא משהו כבד)
נפלתי אחורה בסקוואט
נתקעתי 3 דקות עם מוט בבנץ על הבטן עד שמישהי באה לעזור לי
נתתי לעצמי מכה בפרצוף עם המוט בפולי עליון (אמיתי, משכתי לתוך הפרצוף יצאו לי דמעות מכאב)

עזוב אותך שטויות, אף אחד לא מסתכל וגם אם כן תדע שחדר כושר זה המקום להתעלם מהכל. אתה לא בא כדי להראות כמה אתה חזק או יפה, אתה בא כדי לעבוד על זה. את התוצאות יראו בחוץ כבר

החליק לי מהיד מוט בבנץ( בנעילה) עם מאה קילו ונפל על הצלעות

ממש לא עניין אותי הדעה של כל מי שראה את זה

אפילו העליתי את זה לפה

התחלתי(ללא ידעתי)עם חברה של אחד העבריינים הגדולים של אזור המרכז..

קרה שמישהו פעם במכון התחיל איתי ואז יום אחרי גילה את השם משפחה שלי ופשוט החליט להתעלם ממני חחחחחחחחחחחחחחח

ואז אחרי שנה סיפר לי מה הרתיע אותו

תסתכל על הצד החיובי, יצאת רק עם פנס ושריטה מול כל המכון ואחותו (שאף אחד לא מכיר)
זה לא אייטם בחדשות, תחזור למכון כמו גדול עם הפנס

ואולי @elchonon יוכל לעודד אותך, למרות שהוא אף פעם לא נכשל באמצע סט
החליק לי מהיד מוט בבנץ( בנעילה) עם מאה קילו ונפל על הצלעות

ממש לא עניין אותי הדעה של כל מי שראה את זה

אפילו העליתי את זה לפה

אתה משווה מכה יבשה בצלעות לפנס בעין? נו באמת... את הסרטון שלך אתה צריך להכניס לקו״ח

תסתכל על הצד החיובי, יצאת רק עם פנס ושריטה מול כל המכון ואחותו (שאף אחד לא מכיר)
זה לא אייטם בחדשות, תחזור למכון כמו גדול עם הפנס

ואולי @elchonon יוכל לעודד אותך, למרות שהוא אף פעם לא נכשל באמצע סט
הרבה כשלים יכולים להימנע באמת אם תכנון נכון.

נכשלתי עם 240 ק"ג סקוואט, לא זכור לי שהתפדחתי, יותר התבאסתי.

התפדחתי פעם כשנקרעו לי המכנסיים במכון ולא היה לי איך לתפור אותם, והדבקתי אותם עם דבק חזק.
זה גם היה נראה מאוד מוזר, וגם לא החזיק. מדובר בקרע מאוד רציני בלי מכנסי ספר.

פדיחות זה חלק מהחיים, אם אתה אחד שלוקח אותם קשה במיוחד, אולי הביטחון עצמי צריך להתחזק. אני חושב שבגיל צעיר כשהביטחון העצמי שלי היה נמוך, פדיחות הרגישו הרבה יותר אינטנסיביות.

קרה לי דברים יורת גרועים אתה אומר תודה לאלוקים שהכל בסדר ומבין שכל האנשים הם דגים ולא אכפת להם ממך יותר מדי ו5 דקות אחרי הם כנראה ישכחו לך את זה, אל תעשה מפיל עכבר, תבוא תחייך ותתאמן, בסדר קרה.. זה דברים שקורים, אף אחד לא חסין מטעויות
אשכרה כולכם נפלתם אחורה בסקוואט ואני היחידי שקיבל באן מהחדר כושר בגלל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית