הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביוכימיה ומטאבוליזם

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתמול עשיתי בייספס קרל בראק 🤡

אני לא מבין איך מישהו יכול להסתכל על זה ולהגיד לי בפרצוף ישר שפחמימות זה טוב. 😛

אני לא מבין איך מישהו יכול להסתכל על זה ולהגיד לי בפרצוף ישר שפחמימות זה טוב. 😛

אני מציע לך לקחת כל מחקר שביולוגים עושים בערבון מוגבל, לחשוב עושה להם כאבי ראש, ותכלס
כל מקצוע שיש בו רוב נשי מעורר תהיות לגביי טיב החוקרים שלו.

• פותח/ת השרשור
הבאת לי את כל הסיבות לא ללמוד כימייה
הגרוע הוא שבשביל ללמוד ביוכימיה צריך לדעת כימיה אורגנית. שזה אחד הדברים הכי מגעילים ומעיקים שלמדתי בחיי. :bad:

הגרוע הוא שבשביל ללמוד ביוכימיה צריך לדעת כימיה אורגנית. שזה אחד הדברים הכי מגעילים ומעיקים שלמדתי בחיי. :bad:

אני עדיין מתעורר מדי פעם בלילה, שטוף זיעה ומלמל - "רק לא ראגנט שיף".

אני עדיין מתעורר מדי פעם בלילה, שטוף זיעה ומלמל - "רק לא ראגנט שיף".

די די ,גם כימיה אורגנית 1 וגם כימיה אורגנית 2, הם קורסים קלים למדי לא נדרשת שום הבנה עמוקה של מה שקורה מבחינת אורביטלים ורמות אנרגיה אלא רק לזכור תהליכים וראגנטים בעל פה.

• פותח/ת השרשור
די די ,גם כימיה אורגנית 1 וגם כימיה אורגנית 2, הם קורסים קלים למדי לא נדרשת שום הבנה עמוקה של מה שקורה מבחינת אורביטלים ורמות אנרגיה אלא רק לזכור תהליכים וראגנטים בעל פה.
לא אמרתי שזה קשה או שזה דורש אינטילגנציה. זה עוד אחד מהקורסים שפשוט צריך לזכור הכל בעל פה (מה שלי אישית יותר קשה האמת. אני מתקשה בכל הקורסי שינון המטופשים והמשעממים האלה סטייל אנטומיה, כימיה אורגנית, ביולוגיה של התא וכו')
אבל עדיין, זה שזה קורס כזה לא לא הופך לגוש קקי בפני עצמו.
וסתם אם כבר מדברים על זה, מה אתה למדת/לומד? ברור לי שזה בתחום המדויקים אבל לא הבנתי אם פיזיקה או מתמטיקה ואיזה תחום בדיוק בהם ובאיזה רמה

נערך לאחרונה:
לא אמרתי שזה קשה או שזה דורש אינטילגנציה. זה עוד אחד מהקורסים שפשוט צריך לזכור הכל בעל פה (מה שלי אישית יותר קשה האמת. אני מתקשה בכל הקורסי שינון המטופשים והמשעממים האלה סטייל אנטומיה, כימיה אורגנית, ביולוגיה של התא וכו')
אבל עדיין, זה שזה קורס כזה לא לא הופך לגוש קקי בפני עצמו.
וסתם אם כבר מדברים על זה, מה אתה למדת/לומד? ברור לי שזה בתחום המדויקים אבל לא הבנתי אם פיזיקה או מתמטיקה ואיזה תחום בדיוק בהם ובאיזה רמה

שאל אותי בהודעות פרטיות אם זה מעניין אותך.
בקורסים כאלה אני מציע לך לקחת את הספר של הקורס ולא לבוא להרצאות.
ברוב המקצועות האלה במילא לומדים חומר של לפני 40-50 שנה, אז יש המון ספרים טובים בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית