הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

World Strongest Man

showHall

משתמש מתחיל
166
78
נק' מוניטין:
116
166
78
עוד שבוע האיש החזק בעולם 2022 יוצא לדרך וכמובן שגם השנה אין אפשרות לצפות בתחרות ויותר מזה עדיין לא שוחרר לצפייה הגמר משנה שעברה,אשמח אם למישהו יש קישור לצפייה בגמר של שנה שעברה, חיפשתי הרבה אך לא מצאתי תודה

עוד שבוע האיש החזק בעולם 2022 יוצא לדרך וכמובן שגם השנה אין אפשרות לצפות בתחרות ויותר מזה עדיין לא שוחרר לצפייה הגמר משנה שעברה,אשמח אם למישהו יש קישור לצפייה בגמר של שנה שעברה, חיפשתי הרבה אך לא מצאתי תודה
בערוץ של WSM ביוטיוב יש את כל האיוונטים המלאים - עם כל ההרמות של כולם, שלמעריצים הארדקור (כמוני) זה יותר שווה מהגרסא שהייתה בטלוויזיה.

לגבי אפשרויות הצפיה בתחרות, עם כל הצער WSM זה עדיין תכנית טלוויזיה לפני שזה האירוע הכי נחשב בספורט, ואת הכסף שלהם הם עושים מחוזי טלוויזיה גדולים, ולכן אין לייב והם דואגים לחסום תוכן שלא שלהם מלהגיע לאינטרנט.
מה שכן, זה מעצבן שבישראל אין לנו איך לראות גם את הגרסאת טלוויזיה שלהם...

הרבה אנשים משדרים באיסנטגרם לייב בדרך כלל, תתעדכן בסאב רדיט של סטרונגמן ותמצא את השידור + קבצי אקסל מתעדכנים בלייב עם הניקוד והמיקומים.

הרבה אנשים משדרים באיסנטגרם לייב בדרך כלל, תתעדכן בסאב רדיט של סטרונגמן ותמצא את השידור + קבצי אקסל מתעדכנים בלייב עם הניקוד והמיקומים.
שנה שעברה הצלחת למצוא צילומי אינסטגרם? אני זוכר שחיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא כלום

• פותח/ת השרשור
בערוץ של WSM ביוטיוב יש את כל האיוונטים המלאים - עם כל ההרמות של כולם, שלמעריצים הארדקור (כמוני) זה יותר שווה מהגרסא שהייתה בטלוויזיה.

לגבי אפשרויות הצפיה בתחרות, עם כל הצער WSM זה עדיין תכנית טלוויזיה לפני שזה האירוע הכי נחשב בספורט, ואת הכסף שלהם הם עושים מחוזי טלוויזיה גדולים, ולכן אין לייב והם דואגים לחסום תוכן שלא שלהם מלהגיע לאינטרנט.
מה שכן, זה מעצבן שבישראל אין לנו איך לראות גם את הגרסאת טלוויזיה שלהם...
כל האיוונטים וכל האתלטים?? מוזר כי חפשתי אצלהם בערוץ ולא מצאתי, אחפש שוב תודה!
שנה שעברה הצלחת למצוא צילומי אינסטגרם? אני זוכר שחיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא כלום
אם אני זוכר נכון אדי הול ו world strongest fan העלו קצת סיטורים שרואים טיפה איוונטים אבל לא משהו רציני מדי

כל האיוונטים וכל האתלטים?? מוזר כי חפשתי אצלהם בערוץ ולא מצאתי, אחפש שוב תודה!

אם אני זוכר נכון אדי הול ו world strongest fan העלו קצת סיטורים שרואים טיפה איוונטים אבל לא משהו רציני מדי
למשל:

אגב, לכל מי שמחפש קצת הייפ לקראת התחרות ביג לוז עושה סדרת סרטונים על כל המתחרים בWSM השנה ומעלה 2 פרקים ביום (יש כבר 19 פרקים בערוץ שלו)
https://youtube.com/playlist?list=PLCU2VXf8Y9O-0z0LD_MX3W8wsukbmI2Fk

יש משהו למבוגרים כמוני? בלי אנסטגרם וסאב רדיט

לא שנה שעברה אבל לפני שנתיים אני זוכר שאחת מה"בנות זוג" (חדפ"ית) של אתלט מסוים שידרה את כל האיוונטים בלייב.
הסאב רדיט בדרך כלל לא מאכזב תמיד תמצא שם דרך-לא-דרך לראות ולהתעדכן.
יש משהו למבוגרים כמוני? בלי אנסטגרם וסאב רדיט
סאב רדיט לא צריך משהו מיוחד פשוט לעשות גוגל reddit strongman

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית