הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

World's strongest man 2017 - ריכוז סרטונים של כל המקצים

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב אז למי שעוד לא ראה עבר קריסמס ושחררו את הפרקים של WSM בבריטניה וסוף סוף אפשר להינות מהם.

heat 1:

heat 2:

heat 3:

heat 4:

heat 5: (2 parts)

וכמובן הגמר הגדול:

הייתה תחרות מטורפת, עכשיו רק לחכות לשנה הבאה:cray:

לא ברור למה כל מה שיש ביוטיוב באיכות כזו נוראית, אבל פה יש את הגמר באיכות קצת פחות גרועה -

אהבתי גם שבשנים האחרונות הגמר תמיד במקומות אקזוטיים 😆

מעניין ביותר! אשכרה אנשים מתחת ל190 פשוט לא יכולים להצליח בספורט הזה? נראה שגובה נמוך מזה נותן ליריבים שלך מלא יתרונות עליך...

• פותח/ת השרשור
מעניין ביותר! אשכרה אנשים מתחת ל190 פשוט לא יכולים להצליח בספורט הזה? נראה שגובה נמוך מזה נותן ליריבים שלך מלא יתרונות עליך...
מריוס היה 1.86 ולקח הכי הרבה תארים בהיסטוריה אז נראה לי שאפשר גם טיפה פחות, אבל לא תראה מישהו מתחת ל180 בטופ כנראה

מריוס היה 1.86 ולקח הכי הרבה תארים בהיסטוריה אז נראה לי שאפשר גם טיפה פחות, אבל לא תראה מישהו מתחת ל180 בטופ כנראה
אין שום יתרון לנמוכים באף אחד מהאבנטים? כי בפאוורליפטינג, שזה תחום לא רחוק מזה, לנמוכים יש יתרונות.

יש לנמוכים יתרון בלוג ליפט (הרמה מהרצפה ולחיצה מעל הראש).

• פותח/ת השרשור
אין שום יתרון לנמוכים באף אחד מהאבנטים? כי בפאוורליפטינג, שזה תחום לא רחוק מזה, לנמוכים יש יתרונות.
היתרון הכי גדול של הגובה זה עוד מסה. הם יכולים להסתובב על 150-160 קילו וחלקם גם 200 כי יש להם הרבה מאד גובה שיכיל את זה. קח מישהו 1.70 והוא לא יוכל פשוט לשקול כמוהם, וכמובן שיותר משקל זה יותר כח בסופו של דבר. וכמובן שבאיוונטים של זריקות, העמסות לפלטפורמה גבוהה ואבני אטלס הגובה עוזר מאד

בפאוורליפטינג יש קטגוריות משקל, לרוב נמוכים לא יהיו הSHW הכי מוצלחים.

בWSM למרבה ההפתעה גם יש קטגוריות משקל אבל אנשים לא מודעים ולא מעוניינים לצפות בקטגוריות הנמוכות (עד 105 ועד 80) ששם אני מאמין יש בחורים יותר נמוכים.

הבחור הכי נמוך שאני זוכר שראיתי בתחרות הזאת היה נראה לי 176 או 178.

מדהים לראות לאיזה רמות כוח הגוף האנושי יכול להגיע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית