הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התאוששות מערכת עצבים

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני נמצא כרגע בתקופה מאוד אינטנסיבית מבחינת העומס נפח, ואני מתקדם בצורה נהדרת ב"ה (מתאמן לקראת תחרות)
האימונים מכווני היפרטרופיה, ואני שם לב מעט לתגובה עצבית שקוראת לי באמות, במהלך האימון ובמהלך פעולות בסיסיות, אני מרגיש מעט קפיצות של השרירים ממערכת העצבים, אני מרגיש שזה מגיע מעט מתשישות, אני מתחיל להוסיף מסאז'ים עכשיו ביום מנוחה השבועי, ושוקל אם לעשות מקלחות קונטרסט גם ביום הזה.

אבל טועה אם יש תוסף או משהו להוסיף לתפריט שיכול לסייע מעט מעבר למנוחה.

אני נמצא כרגע בתקופה מאוד אינטנסיבית מבחינת העומס נפח, ואני מתקדם בצורה נהדרת ב"ה (מתאמן לקראת תחרות)
מתי אתה עולה בסוף?
אם אתה מתקדם זה קודם כל מראה על התאוששות די ראויה של מערכת העצבים.

האימונים מכווני היפרטרופיה, ואני שם לב מעט לתגובה עצבית שקוראת לי באמות, במהלך האימון ובמהלך פעולות בסיסיות, אני מרגיש מעט קפיצות של השרירים ממערכת העצבים, אני מרגיש שזה מגיע מעט מתשישות, אני מתחיל להוסיף מסאז'ים עכשיו ביום מנוחה השבועי, ושוקל אם לעשות מקלחות קונטרסט גם ביום הזה.
מלווה בכאב?
אם אתה מדבר על הקפיצות הקטנות ללא כאב לטעמי מדובר בחוסר איזון במלחים בעקבות תזונה לא מאוזנת.
שווה לנסות לתסף מגנזיום, אתה בחיטוב?

אבל טועה אם יש תוסף או משהו להוסיף לתפריט שיכול לסייע מעט מעבר למנוחה.
*תוהה
יכול לנסות מגנזיום, חוץ מזה לא מכיר משהו מוכח.

תנסה מלחים.
מלחים זה מינרלים.
זה יכול להיות מחסור במינרל ספציפי, אז תנסה לתסף בכמה מהם.
ממליץ לקחת סידן ומגנזיום ונתרן.
אם אין לך מזון מהים בתפריט, תנסה לקחת תוסף ספירולינה, מזונות מהים עשירים במינרלים.

מצטרף להמלצה על מלח אפסם, מדובר במגנזיום ששמים באמבטיה.

• פותח/ת השרשור
מתי אתה עולה בסוף?
אם אתה מתקדם זה קודם כל מראה על התאוששות די ראויה של מערכת העצבים.

מלווה בכאב?
אם אתה מדבר על הקפיצות הקטנות ללא כאב לטעמי מדובר בחוסר איזון במלחים בעקבות תזונה לא מאוזנת.
שווה לנסות לתסף מגנזיום, אתה בחיטוב?

*תוהה
יכול לנסות מגנזיום, חוץ מזה לא מכיר משהו מוכח.

מכוונים לשנה הבאה.
מתקדם האמת ברוך השם.

לא מלווה בכאב, אבל מלווה בעייפות שרירית ותשישות באמות בעיקר.

אני במסה עדיין, צורך הרבה מלח האמת, אני מידי פעם לוקח מגנזיום שהמצב קצת יותר רציני, אז לדעתך לצרוך קבוע? אני גם אתייעץ עם אור מחר

מכוונים לשנה הבאה.
מתקדם האמת ברוך השם.

לא מלווה בכאב, אבל מלווה בעייפות שרירית ותשישות באמות בעיקר.

אני במסה עדיין, צורך הרבה מלח האמת, אני מידי פעם לוקח מגנזיום שהמצב קצת יותר רציני, אז לדעתך לצרוך קבוע? אני גם אתייעץ עם אור מחר

לדעתי כן תיסוף קבוע יעשה לך טוב אבל בכ״מ תתייעץ איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית