PSP

אבי כהן

משתמש משקיע
3,319
401
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,617
3,319
401
מישהו מבין בדברים האלה?

מעונין לקנות לילד שלי מכשיר והבנתי שיש ענין של 'לפרוץ' אותו ככה שניתן יהיה להוריד
משחקים ולא רק לקנות במאות שקלים..
זה משהו פשוט יחסית? צריך ללכת לאיזה פרופסור לפריצות?

הכוונה היא לקנות מכשיר ברשת באג
תודה

מישהו מבין בדברים האלה?

מעונין לקנות לילד שלי מכשיר והבנתי שיש ענין של 'לפרוץ' אותו ככה שניתן יהיה להוריד
משחקים ולא רק לקנות במאות שקלים..
זה משהו פשוט יחסית? צריך ללכת לאיזה פרופסור לפריצות?

הכוונה היא לקנות מכשיר ברשת באג
תודה

למה אתה משלם לטרול?
תן לו לעשות את זה בשבילך.

• פותח/ת השרשור
שימי, תודה. מאוד עזרת לי...

ודאוס, אני אתן לו קצת עבודה בכיף. אם הוא במסנג'ר שלך וכו' תגיד לו בבקשה שיתקשר אלי (נתתי לו תמספר בטעות)

אני בעל מכשיר PSP פרוץ.

אל תיתן לאף אחד לקחת לך כסף על זה, זה עניין פשוט מאוד - אך מותנה בגרסאת ה PSP שיש לך..
יש PSP1000 שקל לפרוץ, כמו גם PSP2000

לפי מה שאני יודע, אין פריצה יעילה לחדש ביותר PSP3000...
אז שים לב מה אתה קונה.. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לרשום פה ואני אענה כמיטב יכולתי.

זהו, משה צודק, אם זה ילד קטן (מתחת ל10 בערך) אין טעם לקנות לו כי הוא יסתבך עם זה יותר מידי.. לדעתי לפחות 😃

אני לא חושב שילד בן 5 יוכל להפיק את המיטב ממכשיר PSP... ואפילו לא ממכשיר DS.

אבל שוב, מה אני יודע, זו רק דעתי

• פותח/ת השרשור
אני בעל מכשיר PSP פרוץ.

אל תיתן לאף אחד לקחת לך כסף על זה, זה עניין פשוט מאוד - אך מותנה בגרסאת ה PSP שיש לך..
יש PSP1000 שקל לפרוץ, כמו גם PSP2000

לפי מה שאני יודע, אין פריצה יעילה לחדש ביותר PSP3000...
אז שים לב מה אתה קונה.. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לרשום פה ואני אענה כמיטב יכולתי.

תודה רבה.
הילד שלי בן 9 (+ 2 ליטר חלב ביום...) וחצי מהזמן על המחשב.
בכל אופן, אני אעבור בחנויות פרטיות ואברר אם הם יודעים למכור משהו פרוץ כבר או
לעשות את זה בעצמם. ובמחיר סביר.

זה חייב להיות משהו נייד כמו PSP? בגדול PSP זה נחמד מאוד יש גרפיקה טובה (יותר טוב מנינטנדו DS) אבל אפשר לקנות משהו נייח כמו XBOX360/Wii או להביא iPad

בכל מקרה זו חנות טובה שיש ל PSP3000 פרוץ למכירה
http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2027

אני הייתי נזהר לגבי PSP3000 ופריצה, לא בטוח ב100% שזה עובד יציב, וחבל שזה יגרום לסתם עוגמת נפש אח"כ

אבל אולי אני לא מעודכן מספיק וכבר פתרו את הבעיה, אני אתייעץ עם חבר שתקוע עם ה PSP3000 שלו שעושה מחקר קטן בנושא כיום ואעדכן אותך.

• פותח/ת השרשור
משה - אני לא מבין באותיות האלה שרשמת שם כמעט כלום.. זה מה הוא רוצה וזה (כנראה) מה שיקבל..
ותודה רבה על הלינק, אני אבדוק איתם.

רסטאגו - אשמח אם תספיק לשמוע מהחבר משהו רלוונטי ולעדכן עד יום ראשון. תודה

הוא מחר קופץ אליי לארוחה אנאבולית. 😃
אני אשתדל לעדכן כבר בשישבת.

סבבה חבר?

PSP תקנה רק מארה"ב - 200 דולר לחבילה של אססין קריד, שמגיע גם עם המשחק וגם עם סרט, והמכשיר בצבע לבן. שווה כל שקל (תבקש ממשה שישלח לך).
תפרוץ בארץ בחנות הקרובה לביתך.
תתחדשו 😃

אין טעם לשלם פריצה, אני לא מבין כ"כ בדברים האלה, כשהבאתי PSP אחרי חיפוש של 10 דקות באינטרנט, יש פורום שלם בחו"ל שמסביר עם מדריכי וידאו מפורטים ב-100% איך לפרוץ כל גירסא שקיימת (בצורה מלאה או בטא - נורא פשוט).

בתכלס אין אפילו טעם ללכת לפי הווידאו כ"כ, זה כולה להוריד קובץ עדכון, להעביר ל- PSP ולהריץ אותו. הווידאו רק ידאג שלא תלך לאיבוד ותהיה בטוח במה שאתה עושה, באמת חראם על הכסף של הפריצה.

עמרי, יש חנות נחמדה מאוד ברמת גן על רחוב ארלוזרוב (אם אתה נוסע מעלית במעלה הרחוב (לכיוון ביאליק) היא נמצאת אחרי הרמזור הראשון בצד ימין של הכביש), הם מוכרים PSP, פלייסטיישן, xbox וכל הדברים האלה במחירים יותר זולים מבאג והם מוכרים בשוק מבחינת אחריות. כדאי לעבור שם ולבדוק, אולי תמצא דיל מעניין.

עמרי, יש חנות נחמדה מאוד ברמת גן על רחוב ארלוזרוב (אם אתה נוסע מעלית במעלה הרחוב (לכיוון ביאליק) היא נמצאת אחרי הרמזור הראשון בצד ימין של הכביש), הם מוכרים PSP, פלייסטיישן, xbox וכל הדברים האלה במחירים יותר זולים מבאג והם מוכרים בשוק מבחינת אחריות. כדאי לעבור שם ולבדוק, אולי תמצא דיל מעניין.
מצטרף להמלצה. קניתי שם את הPS2 בזמנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית