הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PSP

הכי משתלם כלכלית לקנות מארה"ב, ולא רק, כי אתה מקבל גם גרסא מוגבלת( limited edition) שיותר יפה פיזית מהגרסא הרגילה.

post - כנראה שאתה לא זוכר, כי כדי לפרוץ צריך סוללת פנדורה וכרטיס זיכרון עם תוכנה מיוחדת, עכשיו אני לא בטוח שאפשר להפעיל אותם גם על ה3000, אני בזמנו קניתי את הציוד מאיביי ופרצתי לבד.

גם מדיה גיים בגבעתיים מומלצים מאותה הסיבה.. ליד כיכר נח (סביח של עובד)

אני קניתי psp2000 חדש+כרטיס sd של 4 גיגה מebay ב100$ כולל משלוח, הכל במצב מצויין, יש לי אותו כבר שנה בערך.
הסיפור של הפריצה הוא מאוד פשוט, אתה צריך לקנות בטריה מיוחדת שנקראת פנדורה, והיא עולה איזה 2-4$, ויש מלא מדריכים, בעיקרון ללמוד איך לפרוץ ואז לפרוץ לוקח מקסימום 10 דקות, חבל לשלם למשהו כסף...
ואז אתה פשוט מעביר משחקים לכרטיס זכרון ומשחק חופשי.

עמרי אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך אבל לא אחרוייתי מה קורה במכס (ננסה לעשות שוב את הקומבינה).
הגירסה לא LIMITED שזה בעצם אותו מכשיר רק סקין שונה עולה $170 ה LIMITED עולה $200
משלוח אתה תשלם איזה $30 ומע"מ במקרה הטוב תשלם 50 ש"ח במקרה הרע 285 ש"ח
מה שיצא לך אותו מחיר כמו בארץ הם רוצים 1400 על המכשיר כבר פרוץ
$200 + $30 + 285 ש"ח מכס ומע"מ במקרה הרע = 1200 ש"ח

• פותח/ת השרשור
שוב תודה רבה לכל צוות היועצים כאן.
אם עומק הסקוואט של חבר'ה כאן דומה לידע הגאדג'טי אני בכלל מבסוט : )

משה, יום ראשון אני מתכנן סיבוב חנויות ובירורים ואח"כ אדע מה אני עושה הלאה. ואם צריך להפיל על מישהו
תיק אתה מקבל פטור הפעם, שגיסתי תתאמץ.

רק שלא תרשום שערך המוצר הוא אמיתי שתרשום בפירוט החבילה GAME ושתשלח את זה כ GIFT ותרשום שזה עלה לה $18 (או כמה שיוצא שיהיה פחות מ $50 כולל משלוח)

היה לי PSP במשך שנה, ותאמת זה מוצר מעולה ומאוד נוח לשימוש אני בטוח שהילד יהיה מזה (אפשר לחבר אותו לטלויזיה, לשחק דרכו גם כשרוצים)
אם אתה קונה (תקנה רק פרוץ) ולא ותרכוש זכרון של לפחות 8 גיגה כי פחות לא משתלם לשים

* עלתה לי חבילה של PSP פרוץ עם 4 ג'יגה בזמנו ב1400

אם אתה מזמין מאיביי בסוף תבקש שישלח לך את זה כמתנה, ככה המכס לא יבדוק, לפחות לי הוא לא בדק בצורה הזאת...

תקציר השיחה שלי לגבי הפספ3000...

Nero says:
תגיד
יש פריצה לפספ3000?
כי בדקתי קצת וראיתי שיש איזשהו פתרון
למה אתה לא עושה את זה?
או שאולי זה בכלל לא פתרון טוב?
תעדכן אותי בבקשה
Guy says:
זה פריצה זמנית שצריך לעשות מחדש כל פעם אחרי שמכבים את המכשיר
וגם היא דורשת שתהיה לך רמה מסויימת של פירמוור על המכשיר
אם המכשיר הגיע עם רמה מעל, באסה לך
לא בדקתי עוד איזה רמה הגיעה עם שלי
Nero says:
הבנתי..
אין פתרון "קבוע" ?
Guy says:
נופ
רק עכשיו, אחרי 4 שנים
סוני הגיעו למצב שגם החומרה וגם התוכנה שלו בלתי פריצים
חבל בשבילם שזה כבר מאוחר מידי והמכשיר בשלבי גסיסה, לפחות מחוץ ליפן
החומרה החדשה מנעה דרך לעשות פריצה מלאה
והעידכוני פירמוור האחרונים סגרו כל אקספלויט שעוד מצאו ברמת התוכנה
הסיכוי היחידי לפריצה שוב זה או אם יצליחו לפרוץ את ההצפנה של החומרה (לא נראה סביר) או שבאיזה פירמוור חדש סוני ישימו בלי לשים לב איזה פרצת אבטחה חדשה

==

אני מקווה שזה עוזר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית