הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אתם מדברים עם הרופא משפחה על זה?

samiam28

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני מתלבט אם לשאול את הרופא משפחה שלי ולבקש ממנו את הבדיקות לפני הסייקל.

מישהו דיבר עם הרופא משפחה שלו על זה?

לספר הכל חד משמעית, כל ילד שאומר לך לא לספר אידיוט(סלחו לי).

אם רופא לא יודע מה אתה לוקח הוא מבחינתו יכול להניח שאתה חייזר או עונד למות כל רגע עם בדיקות דם של תוך כדי או אחרי סייקל.

ומי שבוכה לך על ״ביטוח״ לא יודע מילה וחצי מהחיים שלו, שום ביטוח ובטח שלא משכנתא בודקים מה אמרת לרופא משפחה שלך.

לספר הכל חד משמעית, כל ילד שאומר לך לא לספר אידיוט(סלחו לי).

אם רופא לא יודע מה אתה לוקח הוא מבחינתו יכול להניח שאתה חייזר או עונד למות כל רגע עם בדיקות דם של תוך כדי או אחרי סייקל.

ומי שבוכה לך על ״ביטוח״ לא יודע מילה וחצי מהחיים שלו, שום ביטוח ובטח שלא משכנתא בודקים מה אמרת לרופא משפחה שלך.
אני גם בדעתך, אבל אתה בעצם אומר על @McGregor האגדי שהוא אידיוט?

אנחנו בעידן שאלכוהוליסטים מקבלים תור ברשימת המתנה להשתלת כבד ,כל השטויות האלה על ביטוח לא באמת תקפות כבר ,חוץ מזה מה עדיף ,ליהיות כנה ולקבל בדיקות תדירות שימנעו ממך להפגע או להסתיר ולחכות שהשיט שואו האמיתי יתחיל ?
ולא, בדיקות דם לא מספיק משקפות,הרופאת משפחה שלי מעקמת את האף אבל נותנת לי כל מה שאני מבקש ואפילו מתעקשת על אקו לב ואולטרסאונד בטן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית