עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ערך המשלוח 86 דולר
משקל 5.5 ק"ג
GCX דורשים 92 ש"ח כדי לשחרר מהמכס
אפשר לעקוף אותם איכשהו?
לא, קרה לי גם לאחרונה עם משלוח של גים שארק
נבלות, זה יותר מ30% מערך ההזמנה
75 אאלטכמדומני אסור לעבור את ה 70 דולר
מבאס..
86 דולר לא כולל משלוח אבל המשלוח היה בחינם, בטוטאל זה מעל 75 דולר אז יש מיסוי כלשהו.
לא יכולתי לפצל כי זה שק של 5 קילו + אריזה מאוד קטנה וזולה של קפאין. עכשיו ראיתי שהשק בלבד היה עולה 74.8 דולר והיה עדיף לוותר על הקפאין.
שלחתי מייל עם בקשה לפירוט העמלות, אני לא בטוח מה זה שווה אבל מנסה בכל זאת.
בכל מקרה, נראה שאין דרך לעקוף את זה
יכול להיות שלקחו לי עכשיו למרות שהזמנתי ב70 דולר?
קיבלתי הודעה מהם, אבל האם שילמתי מטושטש לי.הם לא יכולים לקחת, רק לדרוש.
קיבלת הודעה שאתה צריך לשלם עבור שחרור החבילה?
קיבלתי הודעה מהם, אבל האם שילמתי מטושטש לי.
זה מייל שקיבלתי מהם היום:
הבעיה שהזכרת בסוף זו בעיה עם חברות חרא שמצהירות על המחיר ביום העסקה בשקלים במקום להצהיר עליו בדולרים, ובגלל שהערך של הדולר משתנה זה יכול לדפוק ממשמבאס רצח אבל בארץ זה כבר רגיל.
אם מזמינים במעל ל-75$ --> או תשלום מסים מראש (באתר עם הסדרים בנושא, כמו IHERB) או דרך משלוח גנרי של דואר ישראל. אחרת יעקצו אותך במיסי שקר כלשהם
ועצה קטנה למי שרוצה להמנע ממע"מ ושטויות, אל תעברו את ה-73$. בעבר חשבתי שאני חכם גדול וקניתי "על הקשקש" מה שנקרא גירדתי את ה-74, וקיבלתי בקשה לתשלום מע"מ
התעצבנתי מאוד אבל אחרי בירור, מסתבר החישוב של האם חבילה מחויבת במכס או מע"מ מבוצע כשהחבילה מגיעה למכס, אז אם הדולר ירד מאז הזמנת החבילה, גם חבילה שרכשתם ב-74$ עשוייה להיות מחויבת במכס כי בעת ההגעה הערך שלה בשקלים הוא מעל ל-75.
הבעיה שהזכרת בסוף זו בעיה עם חברות חרא שמצהירות על המחיר ביום העסקה בשקלים במקום להצהיר עליו בדולרים, ובגלל שהערך של הדולר משתנה זה יכול לדפוק ממש