הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עצה לכדורים

שלום רון

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
8
22
1
שלום רב, האם אוכל להוסיף מסת שריר על ידי כדורים ללא זריקות?
במידה וכן מה מומלץ, ובאיזה דרך לצרוך אותם?
אני בן 43 מתאמן מעל 3 שנים בין פעמים לשלוש בחדר כושר, 1.82 מטר ושוקל 100 ק''ג,
דד לייפט 240 ק''ג מקסימום
סקוואט 190 ק''ג מקסימום
בנץ פרס 160 ק''ג מקסימום

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
התגובה שלי נכתבה ממקום מאוד בוגר, לא מעצבים כי כאלה אין לי, לפני ששלחתי שאלה להתייעצות דיפדפתי בפורום יותר משעתיים קריאה, הבנתי שהמגיבים הם מבינים מה שהם כותבים, והעצות נראו לי סופר מקצועיות, ואני מתאמן פעיל בחדר כושר ומאמן ומתאמן באמנויות לחימה, רציתי להוסיף עוד מסה על עצמי ולא בדרך תזונה כי מאסתי בתפריטי התזונה שקיבלתי.
א. בתחום שלי כל אדם ששואל אותי מקבל ממני יחס ותשובות גם ללא תמורה, כי אני מאמין שמידע צריך לעבור למי שממש רוצה.
ב. אני לא מבין בתחום שאתם מבינים בו, לכן נרשמתי לפורום בציפיה שאולי כאן אמצא תשובה שתדריך אותי בתהליך עירוב חומרים חיצוניים אך ללא הזרקות, ובניסיון להבין אם זה אפשרי אז יופי, ואם לא אז למדתי משהו ואמשיך הלאה.
ג. לא מחפש להיות אלוף העולם בבניית גוף, לא דוגמן אינסטגרם, אלא להוסיף עליי עוד קצת ממה שחסר לי.

תודה רבה

לא מחפש להיות אלוף העולם בבניית גוף, לא דוגמן אינסטגרם, אלא להוסיף עליי עוד קצת ממה שחסר לי.
אם אתה חושב על דברים כאלה אז הכיוון היחידי שיעזור לך זה הדבר האמיתי

עדיף מזה שהיו אומרים לך כן יש כדור והיית מבזבז כסף על פארש
וגם אם כן לא מקבלים החלטות כאלה מתגובה בפורום ועל זה הציניות לא ברור על מה העצבים שלך
אולי הוא על טרן

התשובה הפשוטה היא שאי אפשר באמת לרוץ
רק על אוראלים , בגלל העומס הישיר על הכבד
אי אפשר לרוץ על מינון גבוה לאורך זמן
חייב בכל סייקל כלשהו לכלול טסטוסטרון כבסיס

בגלל העומס הישיר על הכבד
אפשר בעיקרון לרוץ ויש מה שיכול לעזור לכבד
NAC milk thistle tudca שיבולת שועל
או SAM-E לאחרי
חוץ מדיבול שהוא קקה לכבד

בכל מקרה הבעיה העיקרית בלרוץ לאורך זמן על אוראליים זה שאין לך לכאורה מקור לאסטרוגן והאסטרו מתרסק זה למה צריך טסט בייס או לקחת כדורי אחרים שיתפקדו כאסטרו אבל אם עושים ככה אז עדיף כבר טסט מלכחתילה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית