הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצה מקצועית נדרשת

שלום רון

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
8
22
1
בנוגע למזרק, האם אפשר להזריק בישבן עם מחט אינסולין ולא עם g23?
בנוגע לסייקל, האם לתחזוקה 250 מ״ל טסט פעם בשבוע יחד עם דיבול 30 עד 50 מ״ג ליום יביאו אותי למצב תחזוקה ?
תמליצו על חברה מניסיון אישי הסייקל האחרון שלי היה בחודש פברואר השנה ולא הייתי מרוצה בכלל מהתוצאות, זה היה סייקל שלישי בשנתיים ונשארתי באותו הכוח הפיזי בהרמת משקלים, הגוף התמלא בנוזלים ולא היה שינוי,
היי 3 סייקלים בשנתיים השתמשתי בחומרים של אלפא פארמה ולא רואה תוצאות

הסייקל האחרון היה
טרן 1 מ״ל פעמיים בשבוע
ססטנול 1 מ״ל פעמיים בשבוע

חמש שבועות אחרונים לסייקל-

טרן 1 מ״ל 3 פעמים בשבוע
ססטנול 1 מ״ל פעמיים בשבוע
מסטרון 1 מ״ל פעמיים בשבוע

תודה רבה

תשובה נבחרת
אני מבין את הצורך להגיע לשריר בטוסיק ולכן משתמשים ב-g23 אבל בסרטון רואים מחט ממש קטנה ובהזרקה לכתף, אני רוצה לדעת עם גם אני יכול כי יותר נראה שקל להזריק לתוך הכתף מאשר לטוסיק, ואם כן איזה מזרק ואיזה מחט אני צריך?
איזה טרן? קצר ארוך? 1 מל בקצר זה 100 זה די מעט למרות שטרן טוב תכלס מרגישים..סוסטנון שזה מיקס טסט באסטרים שונים בדרכ מגיע 250 מג-1 מל שבועי לא מספיק אתה צריך להוסיף ולחלק את הזריקות כמו שצריך זה אחד, שתיים, מי בנה לך סייקל? מה המטרה של הסייקל? נתונים שלך? תזונה? בישבן לא מזריקים עם מחט אינסולין שמנים היא קטנה מידי ...תזריק עם כחולה הכי טוב .. שאיבה בירוקה זריקה בכחולה

• פותח/ת השרשור
טרן ארוך, מי שבנה לי את הסייקל היה בזמנו הדילר,את שלושת הסייקלים, המטרה הייתה לחיטוב, זה פחות משנה כי שוב לא קידם אותי הסייקל הזה לשום מקום, אני גובה 1.87 משקל 98 ק״ג, בן 49,
תפרט לגבי המחטים, איפה כן ניתן להזריק עם מחט אינסולין? אני רוצה להזריק לעצמי ובישבן אני לא מסתדר עם מחט g23 ובת זוגתי לא משתפת פעולה, לכן אני מעדיף לראות לאן אני מזריק, מזה מחט כחולה ? G?
ולגבי השאלה לטסט מה מומלץ מבחינת חברה אמינה במוצרים, ולגבי סייקל לתחזוקה בלבד של טסט 250 מל אחת לשבוע בתוספת דיבול 30 עד 50 מ״ג יעשה את העבודה?
איזה טרן? קצר ארוך? 1 מל בקצר זה 100 זה די מעט למרות שטרן טוב תכלס מרגישים..סוסטנון שזה מיקס טסט באסטרים שונים בדרכ מגיע 250 מג-1 מל שבועי לא מספיק אתה צריך להוסיף ולחלק את הזריקות כמו שצריך זה אחד, שתיים, מי בנה לך סייקל? מה המטרה של הסייקל? נתונים שלך? תזונה? בישבן לא מזריקים עם מחט אינסולין שמנים היא קטנה מידי ...תזריק עם כחולה הכי טוב .. שאיבה בירוקה זריקה בכחולה

שמנים סטרואידים לא מזריקים עם מחט אינסולין זה לא מגיע לשריר לעומק יש לך הרבה שומן בתחת. תזריק עם מחט כחולה 23G לתחת / כתף מרכזית/ רגל -4 ראשי. / גב .
250 מלגרם טסט בשבוע זה יותר מ TRT שבועי. זה תומרת שזה מספיק לא רק לתחזוקה זה מספיק גם בשביל לגדול לאנשים מסוימים. כולל דיבול אז בכלל גם בכוח אתה תעלה וגם תגדל. (כמובן אם אתה אוכל טוב יודע להתאמן נכון בסייקל ונח מספיק שעות כל יום בלילה.
לגבי חומרים של אלפה הרבה זמן אנשים לא מרוצים מהם גם מהייצור של האמפולות וגם מהבקבוקים. יש תגובות לא טובות.
טסט אננטט/ סוסטנון / טסט סיפיונאט חברות טובות יש לך VERTEX אם תצליח להשיג / גולדן דראגון / טסט אננטט קיים גם רפואי של בית מרקחת של באייר. (יקר)

טרן ארוך, מי שבנה לי את הסייקל היה בזמנו הדילר,את שלושת הסייקלים, המטרה הייתה לחיטוב, זה פחות משנה כי שוב לא קידם אותי הסייקל הזה לשום מקום, אני גובה 1.87 משקל 98 ק״ג, בן 49,
תפרט לגבי המחטים, איפה כן ניתן להזריק עם מחט אינסולין? אני רוצה להזריק לעצמי ובישבן אני לא מסתדר עם מחט g23 ובת זוגתי לא משתפת פעולה, לכן אני מעדיף לראות לאן אני מזריק, מזה מחט כחולה ? G?
ולגבי השאלה לטסט מה מומלץ מבחינת חברה אמינה במוצרים, ולגבי סייקל לתחזוקה בלבד של טסט 250 מל אחת לשבוע בתוספת דיבול 30 עד 50 מ״ג יעשה את העבודה?
אל תזריק שמן עם מחט אינסולין...אני בדיוק לפני שעה נתתי זריקה לגלוטס עם מחט כחולה,תענוג עובר חלק בלי בעיה פשוט שים מראה תסתובב לכיוון הישבן ותכניס את המחט לאיזור הנכון (רבע עליון חיצוני בישבן) לא בעיה נכנס קלי קלות משיכה אחורה לראות שאין דם והופ להזריק ..כול העניין 5 דק בלחץ...מחט כחולה 23G ..טסט אני משתמש בHD Labs והם עושים את העבודה...אמרת שאתה מעוניין בחיטוב, למה דיבול?
אגב גם לכתף אישית אני מזריק עם כחולה 23g וגם כן עובר יפה יפה ..אם אתה רוצה יותר נוחות אתה יכול לתת זריקה בכתפיים..

זה מזרק אינסולין עם מחט מובנת.
אני אישית משתמש ב23g בגלוטס וב25g או 27g בכל השאר, שזה כתף וקוואדס.

בהתחלה השתמשתי ב23g גם בקאוודס, אבל פעם אחת הרגשתי שפגעתי בעצם או משהו(כנראה לא באמת) ומאז מזריק עם קטנים יותר.

• פותח/ת השרשור
אני מבין את הצורך להגיע לשריר בטוסיק ולכן משתמשים ב-g23 אבל בסרטון רואים מחט ממש קטנה ובהזרקה לכתף, אני רוצה לדעת עם גם אני יכול כי יותר נראה שקל להזריק לתוך הכתף מאשר לטוסיק, ואם כן איזה מזרק ואיזה מחט אני צריך?

תשובה נבחרת
לכתף תעשה לדעתי 23/25 g פחות הייתי מתעסק עם מחט אינסולין לשמנים...מחט אינסולין יותר הייתי משתמש כשהייתי מזריק הורמון גדילה או אוביטרל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית