הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פנייה לרופא משפחה לגבי בדיקות דם

BlackHawk

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני מן הסתם רוצה להיות במעקב לגבי בדיקות דם ופרופיל הורמנלי מלא, הרופא נתן לי חד פעמי לבצע את הבדיקה לפני הסייקל אבל עכשיו הוא מבקש סיבות מרופא מומחה על מנת להמשיך לעשות את אותם בדיקות (אני מבין שהוא לא יכול לשלוח אותי לבדיקות שעולות כסף למרפאה סתם)
מה הייתה הגישה שלכם? אתם מספרים לרופא משפחה את הכול פשוט? לספר שאתם על חומרים מסויימים משנה לו? להגיד שאני על חומרים זה מספיק על מנת לקבל את הבדיקות?

תחליף רופא. אם אתה והרופא מכירים אחד את השני מספיק טוב, ואתה יכול לסמוך עליו.. אתה יכול להגיד לו.

קודם כל תוציא הפניה לאנדו כי הוא הרופא שיש לו אפשרות פיזית דרך המחשב להוציא את הבדיקות האלה כדרך קבע, לרופא משפחה זה חסום אחרי שהוא עובר את המכסה השנתית שלו למטופל בלי בעיות רפואיות.

לאחר מכן אתה מגיע לרופא מומחה ואומר לו : ״שלום אדון דוקטור, אני משתמש באנאבולים ורוצה לעשות את זה בצורה חכמה, בבקשה תן לי את הבדיקות דם הנחוצות לי.״
מסכים ? יופי
לא מסכים ? הלאה רופא הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית