הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בברך ימין בפעולות פשיטה

ChupChick

משתמש מתחיל
48
0
נק' מוניטין:
0
48
0
היי, לאחרונה התחיל לי כאב בברך ימין.
זה מופיע בעיקר אחרי ביום יומיים שאחרי האימון רגליים שלי, אני כמעט בטוח שהתרגיל של פשיטות ברכיים במכונה גרם לזה(אני מרגיש כאב כשאני תופס את כף הרגל ומנסה לעשות פעולת פשיטה). החלטתי להפסיק לעשות אותו, השאלה אם סקוואט ולאנגים גם מחמיר את זה, אני לא מרגיש כאב בתרגילים האלה אבל בכל מקרה מתקיימת פעולת פשיטה בתרגילים האלו.
אין לי עבר של פציעות ברכיים, אני כמובן אתייעץ עם רופא, היה לי חשוב להתייעץ גם פה כי אולי קרה למישהו או שזאת פציעה מוכרת ויש לה שם ואוכל למצוא עליה קצת מידע לגבי תרגילים שמחזקים, ואני גם תחת רפואה צבאית אז יקח לי קצת זמן עד שאני אקבל טיפול נורמלי.
אז אשמח אם מישהו שמכיר ויודע איך לטפל או משהו לעשות ייעץ לי, תודה.

מכיוון שמצאת שהמנעות מפשיטת ברכיים פותר עבורך את הבעיה, אתה לא חייב לעבור בירור רפואי, במיוחד מכיוון שאתה ממשיך להתאמן ללא כאבים.

• פותח/ת השרשור
מכיוון שמצאת שהמנעות מפשיטת ברכיים פותר עבורך את הבעיה, אתה לא חייב לעבור בירור רפואי, במיוחד מכיוון שאתה ממשיך להתאמן ללא כאבים.
אז זהו בהתחלה זה היה רק פשיטת ברכיים, נחתי שבועיים בלי לעשות ארבע ראשי, עכשיו זה כואב גם בסקוואט ולאנגים בלי משקל

אתה יכול לגשת לאורטופד, אבל מכיוון שהזכרת שאתה לא אחרי פציעה, זה כנראה דלקת בשל עייפות או עומס מהצבא (ורק אתה יודע אם אתה באמת בעומס מהצבא).
במנוחה של השבועיים זה באמת מנוחה או שבועיים של טירונות\מסעות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול לגשת לאורטופד, אבל מכיוון שהזכרת שאתה לא אחר פציעה, זה כנראה דלקת בשל עייפות או עומס מהצבא (ורק אתה יודע אם אתה באמת בעומס מהצבא).
במנוחה של השבועיים זה באמת מנוחה או שבועיים של טירונות\מסעות?
לא אני בסדיר, התאמנתי פלג גוף עליון רגיל, ברגליים עשיתי רק המסטרינג ותאומים שזה לא מפריע לי, אירובי הליכה בשיפוע. הפעילות שאני יכול לחשוב על לא מנוחה זה שאני משחק טניס איזה פעם בשבוע, שהבנתי שזה כן יכול להחמיר בעיות ברכיים אבל הכאב שלי הוא יותר מפעולות פשיטה ולא מאימפקט או קפיצות

אז יש לך כאב באחת הברכים, לא לאחר פציעה, לא לאחר עומס, אלא סתם לפעמים אחרי אימון רגלים?
תעלה לכאן את תוכנית האימונים שלך לרגלים (כי אולי יש עומס גבוה מידי), כולל וידאו שלך מבצע את התרגילים (כי אולי אתה מבצע את אחד התרגילים בצורה שגויה).

• פותח/ת השרשור
אז יש לך כאב באחת הברכים, לא לאחר פציעה, לא לאחר עומס, אלא סתם לפעמים אחרי אימון רגלים?
תעלה לכאן את תוכנית האימונים שלך לרגלים (כי אולי יש עומס גבוה מידי), כולל וידאו שלך מבצע את התרגילים (כי אולי אתה מבצע את אחד התרגילים בצורה שגויה).
זה היה כאבים לפעמים אחרי אימון רגליים, לקחתי מנוחה שבועיים מארבע ראשי והם הפכו לכאבים תוך כדי סקוואט ולאנגים גם, בלי משקל.
האימון רגליים שלי זה ככה:
המתכונת של האימון זה abc יומיים עבודה, יום מנוחה, וכן הלאה, אז יוצא שאני מאמן פעמיים רגליים בשבוע וחצי בערך.
האימון הראשון:
סקוואט 3 סטים
דדליפט רומני 3 סטים
לאנגים 3 סטים
כפיפת ברכיים 3 סטים
פשיטת ברכיים 3 סטים
תאומים 6 סטים
השני:
דדליפט רומני 3 סטים
סקוואט 3 סטים
היפ טראסט 3 סטים
פשיטת ברכיים 3 סטים
כפיפת ברכיים 3 סטים
תאומים 4 סטים
זאת תוכנית שאני עושה כמעט שנה והרגשתי איתה טוב מאוד ולא היה לי עומס מוגזם אז לא יודע מה קרה.
ובקשר לוידאו, אני אוכל להעלות בהמשך אבל בכללי אני בטוח בטכניקה שלי אני מתאמן שנים ומכיר את הדגשים כמו שצריך, אבל עדיין יכול להיות שיש מקום לשיפור, אעלה בהמשך

אם הכאב לא חולף תקופה ממושכת , ממליץ ללכת לפיזיותרפיסט באופן פרטי (לא האלה מהחרפ )
ולבדוק מה יש לך ואיך ניתן לשלב תוכנית אימונים שמתאימה לך ולפציעה שאתה עובר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית