הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד ניתן לרכוש ציוד של Rogeh fitness?

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
היי

מישהו יודע כיצד ניתן לרכוש ציוד של Rogehfitness?

האם יש מישהו מישראל שמייבא את הציוד שלהם?

אני יודע שניתן להזמין דרך האתר שלהם, אך משלוח לישראל הוא די בעייתי ומורכב

חוץ מזה, האם יש כאן מישהו שמכיר את המותג? מה דעתכם על הציוד שלהם? האם הציוד שלהם נחשיב לציוד הטוב ביותר עבור אימוני כוח?

אני מתעניין מאוד בלרכוש את המונוליפט שלהם שמופיע בסרטון, בניגוד למתקני מונוליפט אחרים, הוא גם מגיע יחד עם רצועות בשביל הביטחון

צפו בסרטון...

• פותח/ת השרשור
סתם מתוך עניין, כמה הסקוואט שלך שאתה צריך מונוליפט?

איך זה קשור לשאלה?

ונניח שהסקוואט שלי הוא 20 קילו ואני רוצה להשתמש במונוליפט? יש חוק שאוסר על כך? 👎

איך זה קשור לשאלה?

ונניח שהסקוואט שלי הוא 20 קילו ואני רוצה להשתמש במונוליפט? יש חוק שאוסר על כך? 👎
לא, אבל זה מעט מגוחך לטעמי ואני מניח שזאת תהיה הדעה הרווחת בכל מקום שתשאל.
בעיקר בזבוז כסף...

• פותח/ת השרשור
לא, אבל זה מעט מגוחך לטעמי ואני מניח שזאת תהיה הדעה הרווחת בכל מקום שתשאל.
בעיקר בזבוז כסף...

שוב... זו לא היתה השאלה... לא שאלתי את דעתך אודות הכדאיות לרכישת מונוליפט... והנושא אינו היה ייעוץ בעניין עלות מול תועלת ברכישת המוצר, אז בשביל מה התגובה המתנשאת הזו? תודה רבה לך על הדאגה למצב הפיננסי שלי, מקסים מצידך.

בכל אופן, המשקל שאני מרים אכן מצדיק את השימוש, והקנייה היא לא רק על מנת שאני אשתמש במתקן, אני בעלים של סטודיו... זה לרווחת המתאמנים.

בכל אופן, אודה למענה מאנשים שמעוניינים להתייחס לנושא ולהשיב בהתאם לשאלה, מי שרוצה להתייחס למשוואת עלות מול תועלת ביחס לקנייה - אין צורך להגיב.

שוב... זו לא היתה השאלה... לא שאלתי את דעתך אודות הכדאיות לרכישת מונוליפט... והנושא אינו היה ייעוץ בעניין עלות מול תועלת ברכישת המוצר, אז בשביל מה התגובה המתנשאת הזו? תודה רבה לך על הדאגה למצב הפיננסי שלי, מקסים מצידך.

בכל אופן, המשקל שאני מרים אכן מצדיק את השימוש, והקנייה היא לא רק על מנת שאני אשתמש במתקן, אני בעלים של סטודיו... זה לרווחת המתאמנים.

בכל אופן, אודה למענה מאנשים שמעוניינים להתייחס לנושא ולהשיב בהתאם לשאלה, מי שרוצה להתייחס למשוואת עלות מול תועלת ביחס לקנייה - אין צורך להגיב.
האמת ששאלתי כדי לוודא שאתה לא סתם מתאמן שראה ציוד מגניב בתחרות גדולה ומחפש לרכוש משהו שאין צורך.

אם לא היית בוחר להפגע כל כך גם הייתי מסביר לך צעד אחר צעד איך להזמין ואיך הכי כדאי אבל מציע שתעשה את המחקר לבד או שתחכה לאנשים אחרים שיגיבו.

בהצלחה.

מכיוון ש- roguefitness לא שולחים ישירות לארץ, משתמשים בחברה כמו USHOPS או IDGU אשר מספקות כתובת בארצות הברית למשלוח.
לאחר שהחבילה תתקבל על ידם, אתה תקבל את עלות המשלוח לארץ והמיסים, כאשר יש גם אפשרות למשלוח ימי זול יותר מאוירי. אתה מסדיר את התשלום מולם ומקבל את החבילה בארץ ישר הביתה.

אגב, אתה מדבר על המונוליפט הזה?
https://www.roguefitness.com/rogue-rm44-4mono-4-post-monolift

שלח תמונות אחרי שזה מורכב בסטודיו 😃

יש לי בקשה אחת לפני שאני ממשיך עם כל הפירוט - כשהצעצוע מגיע לארץ אני אשמח לבוא לראות אותו. ואגב איפה הסטודיו שלך? נשמע שאם אתה מוכן לקנות כזה דבר שכנראה יש לך שם כל מני צעצועים נחמדים ששווה לבוא לבקר לראות.

כדאי לבדוק שתי אפשרויות.
הראשונה היא משלוח ישירות לישראל דרך רוג והשניה היא להשתמש בחברות שילוח כמו יושופס וכו'.
במוצרים כבדים (כמו המונו) האתר של רוג לא יתן לך לבצע בכלל משלוח לישראל, אתה תצטרך לדבר עם שירות הלקוחות שלהם כדי לקבל הצעת מחיר.
יתרון - האחריות על המוצר תישמר לך עד לישראל ואם משהו יהיה תקול וידרוש החלפה הם ישלחו לך חדש. במידה ואתה תזמין דרך חברת שילוח כלשהי האחריות שלהם תיתן לך משלוח בתוך ארה"ב ותיאלץ לשלם על שילוח של החלק לישראל.
חיסרון - פוטנציאלית עלול לעלות יותר כסף. בחישוב העלויות של השילוח לישראל ישירות מרוג לעומת יושופס צריך לקחת בחשבון את הדברים הבאים:
בחברות שילוח אתה תשלם גם משלוח ומיסים בתוך ארה"ב - במקרה של המונו זה 600-700 דולר. על המחיר שאחרי השילוח והמיסים בארה"ב אתה תשלם את עלויות המיסים לישראל שמחושבות באתר של חברת השילוח. כמו כן, שים לב שבמוצרים יקרים מעל 1000$ יש תוספת של מספר עמלות זיון נחמדות. בחישוב מהיר דרך יושופס למשל זה יצא לך באזור ה10,000 דולר סה"כ.
במשלוח ישיר דרך רוג אתה תשלם מע"מ רק על ערך המוצר - 1011.5 דולר, משלוח כמה שUPS לא יבקשו, ועל זה אתה תשלם עמלות שחרור מהמכס שאמורות להיות עוד כ1500 שקל+ עמלות זיון רנדומליות של המכס וUPS.
תעשה את החישובים האלה מול רוג ותראה האם משתלם לך יותר לשלוח ישירות מהם או להשתמש בשירות של חברות שילוח לישראל.

אני רק אגיד שבאופן אישי לדעתי במוצר כזה גדול אם השילוח מרוג יוצא לך לא הרבה יותר יקר מאשר השילוח לחברת השילוח הייתי מוסיף את הכסף בשביל שהאחריות תהיה בתוקף עד לישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית