הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל TEST E + NPP + LGD

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום רב ,
חודש הבא אני מתחיל סייקל של :
סייקל TEST E + NPP + LGD

1- 12 - טסט אנתת - 400mg בשבוע (מחולק ל2 זריקות)
10-1 - 200mg - NPP בשבוע - (מחולק ל3 זריקות) *פעם ראשונה שאני נוגע בNOR-19 , במידה והכל יהיה סבבה ולא יהיה רגישות לפרולקטין נעלה ל300mg.
10-2 - 10mg - LGD 4033 ביום - בשביל הכיף! רציתי להכניס משהו אוראלי.. וקיבלתי המלצה מחבר שזה חומר יותר אפקטיבי מטורינבול ואפילו אנאבר.

PCT -
יש הכל :
טמוקסי , כלומיד , ארימדקס , רלוקסיפן , קברגולין וגם כוריגון...

אשמח לשמוע.. דעות , המלצות , דיס-המלצות..
תודה מראש.
🙃

• פותח/ת השרשור
רק lgd קצת מוגזם לדעתי הערכה שלו, אנאבר עדיף מlgd .

תשמע אנאבר חומר נפלא רק יקר בטירוף.
אני שומע דברים לא רעים על אנשים שלקחו LGD וYK-11 , חיפשתי להוסיף משהו בסגנון טורינבול / וינסטרול.. חבר אמר לי שLGD יתן עבודה הרבה יותר טובה מבחינת מסה..
של איזו חברה החומרים?
הכל VERTEX , גם הLGD.

PCT - רפואי.

אני שומע דברים לא רעים על אנשים שלקחו LGD וYK-11 , חיפשתי להוסיף משהו בסגנון טורינבול / וינסטרול.. חבר אמר לי שLGD יתן עבודה הרבה יותר טובה מבחינת מסה..
תראה לא צריך לקנות הכול בכדורים יש עוד דרכים להשיג במחיר נורמלי וכמות גדולה , ניסיתי גם אנאבר בדיוק כרגע 50 מג ליום 3 פעמים בשבוע ועוד 4 ימים של 30 , וניסחתי בעבר lgd זה היה סביב 20-30 ליום
לדעתי אנאבר טוב יותר , גם יותר כוח יותר נראות טובה ובאופן כללי לדעתי עדיף

• פותח/ת השרשור
תראה לא צריך לקנות הכול בכדורים יש עוד דרכים להשיג במחיר נורמלי וכמות גדולה , ניסיתי גם אנאבר בדיוק כרגע 50 מג ליום 3 פעמים בשבוע ועוד 4 ימים של 30 , וניסחתי בעבר lgd זה היה סביב 20-30 ליום
לדעתי אנאבר טוב יותר , גם יותר כוח יותר נראות טובה ובאופן כללי לדעתי עדיף

חחח.. אני אוהב את הדילר שלי.. 😍
תשמע אני מעדיף לקנות דברים מוכנים , ושל חברות יחסית מוכרות.
פחות מחפש להתעסק עם הזמנות של אבקות זולות מחו''ל משווקים הודים/סינים ולרקוח בבית בנוסף יש גם את החשש להידפק במכס..

חחח.. אני אוהב את הדילר שלי.. 😍
תשמע אני מעדיף לקנות דברים מוכנים , ושל חברות יחסית מוכרות.
פחות מחפש להתעסק עם הזמנות של אבקות זולות מחו''ל משווקים הודים/סינים ולרקוח בבית בנוסף יש גם את החשש להידפק במכס..
נסה לקחת אוראלי שונה אבל אם אתה נעול רוצה לנסות lgd לך על זה (;

• פותח/ת השרשור
נסה לקחת אוראלי שונה אבל אם אתה נעול רוצה לנסות lgd לך על זה (;

תשמע , אני אהיה כנה...
בגלל שזה הפעם הראשונה עם NOR 19 אני רוצה לראות איך הגוף יגיב מכל הבחינות.. המרה לפרולקטין / אסטרוגן
לכן אני מעדיף ללכת על אוראלי יותר "עדין".. (זה נשמע מצחיק בראש שלי 🤣)
תשמע לא כולנו יכולים לקחת טרן!! 😆
@Allāh The Great

הכל VERTEX , גם הLGD.

PCT - רפואי.
ניתן להשיג ורטקס עדיין בכלל? הייתי משתמש לפני שנים ובשוק המקומי הבנתי כבר לא בר השגה לא משווק כמו פעם ...יש מלאאא זיופים גם שלהם .. הכוריגון אני תמיד משתמש באוביטרל אחד הנוחים בלי התעסקות של הכנה

• פותח/ת השרשור
ניתן להשיג ורטקס עדיין בכלל? הייתי משתמש לפני שנים ובשוק המקומי הבנתי כבר לא בר השגה לא משווק כמו פעם ...יש מלאאא זיופים גם שלהם .. הכוריגון אני תמיד משתמש באוביטרל אחד הנוחים בלי התעסקות של הכנה

יש וורטקס..
זיופים יש לכל ברנד טוב.

אתה לא משתמש במים בקטריוסטטיים עם האוביטרול?

הייתי מכניס את הlgd מהשבוע הרביעי עד ה12 כשאתה בpeak של הטסט', דבר נוסף תעשה בדיקות דם של לפידים באמצע הסייקל לראות את ערכי הכבד.

• פותח/ת השרשור
הייתי מכניס את הlgd מהשבוע הרביעי עד ה12 כשאתה בpeak של הטסט', דבר נוסף תעשה בדיקות דם של לפידים באמצע הסייקל לראות את ערכי הכבד.

באמצע הסייקל אני בטוח שתפקודי כבד יהיו גבוהים..
אולי נוסיף NAC

מפחיד לקחת טרן
לך תדע מה זה יעשה לך
חנון
תשמע , אני אהיה כנה...
בגלל שזה הפעם הראשונה עם NOR 19 אני רוצה לראות איך הגוף יגיב מכל הבחינות.. המרה לפרולקטין / אסטרוגן
לכן אני מעדיף ללכת על אוראלי יותר "עדין".. (זה נשמע מצחיק בראש שלי 🤣)
תשמע לא כולנו יכולים לקחת טרן!! 😆
@Allāh The Great
אין לא יכול, יש לא יכולה

מפחיד לקחת טרן
לך תדע מה זה יעשה לך
זה לא כזה מפחיד בתור אחד שמשתמש זה בעיקר תופעות לוואי פסיכולוגיות ועצבים מוגזמים השאלה איך כול אחד מתמודד אישית אני מצליח להישאר יחסית נורמלי על זה 😃

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה מפחיד בתור אחד שמשתמש זה בעיקר תופעות לוואי פסיכולוגיות ועצבים מוגזמים השאלה איך כול אחד מתמודד אישית אני מצליח להישאר יחסית נורמלי על זה 😃

אחי... אני מכיר את עצמי.
ובגלל שאני בנאדם שנוטה לאגור עצבים עד שזה מתפוצץ 🤬..
אני אמנע מטרן. יש מספיק חומרים בארסנל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית