הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|מישהו ניסה את הטעם החדש של אלפא? (שוקולד לבן מקורמל עם בייגלה)

WaffleBoy

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
bc60dfed6aa20543b8a34c2b6611c4686f414129.jpg

נראה מעניין אבל קצת יקר ביחס למתחרים. השאלה היא האם הוא באמת טעים יחסית? מישהו ניסה?

איזה טעמים אתם ממליצים ?

מצטרף..

@Ohad625
@Mr. Protein
מה הכי טעים לדעתכם ומה היה הכי מגעיל?
ראיתי ביקורות שהטעם וניל מזעזע.
הזמנתי חבילת דוגמיות של אלפא,אמור להגיע שבוע הבא

לא טעמתי יותר מדי באלפא, בבננה עוגיות יש טעם לוואי נוראי, וניל נורא סתמי וריק מתוכן אל תיגע, בראוניז חמאת בוטנים הביאו לי פעם 2 מנות מתנה גם לא היה משהו. לאחר מכן עשיתי הפסקה מהם כי לא אהבתי את הטעמים, עכשיו לפי מה שראיתי הם הוסיפו די הרבה טעמים. לפני שבועיים הזמנתי את הבייגלה שוקולד לבן הזה של פותח האשכול, ושוקולד קרמל מלוח. השוקולד קרמל נחמד אבל באמת שהבייגלה הזה עולה עליו בכמה דרגות. אז לפי דעתי אם אתה מזמין זוג תזמין את הבייגלה ואם בא לך להתנסות תנסה מה שבא לך, מאמין שהבייגלה זה הטעם הכי הכי מוצלח שלהם

נערך לאחרונה:
מצטרף..

@Ohad625
@Mr. Protein
מה הכי טעים לדעתכם ומה היה הכי מגעיל?
ראיתי ביקורות שהטעם וניל מזעזע.
הזמנתי חבילת דוגמיות של אלפא,אמור להגיע שבוע הבא
לא טעמתי את כל החדשים שלהם, האייס קפה חד משמעית היה הכי טעים, הוניל היה סביר (בכל זאת וניל זה קלאסי, אבל הוא הולך הכי טוב בשייקים של פירות וכדו'), הבננה לא אהבתי אבל היה סביל (נמאס לי לגמרי מטעם של בננה באבקות חלבון - יותר מידי מלאכותי), כל מה שמוסיפים לו "עוגיות" אל תתייחס זה אותו דבר כמעט (אבל טיפה יותר טוב לדעתי), נגיד בננה עוגיות או וניל עוגיות.... גם עוגת גבינה פירורים זה דומה לוניל, בראוניז חמאת בוטנים גם אהבתי אבל אחרי האייס קפה.

טעים. בהתחלה מאוד, אבל עם הזמן מתבלט איזשהו טעם מלאכותי, לא דיל ברייקר אבל יכול קצת להמאיס אז ממליץ להחזיק עוד טעם בנוסף (רעיון טוב בכללי). לא ממש הרגשתי שוקולד לבן בטעם.
האבקה מתערבבת מעולה בשייקר רגיל, מקסימום טיפה קצף לא מפריע. הבייגלה שוקע לתחתית ואז זה קצת כמו קפה שחור שבסוף פתאום יש בוסט של טעם בייגלה ומלא פירורים בשלוק.
סה"כ די מוצלח אבל לא נראה לי שאני אמהר לקנות שוב כשייגמר.

האייס קפה יותר מוצלח בטעם, אבל מכיל קפאין.

אחרי שנים עם מיי פרוטאין בעקבות עליית המחירים וזמני המשלוח הזמנתי פעם ראשונה אלפא לפני בערך שבועיים. הגיע תוך יומיים! האייס קפה פשוט מצויין, הבננה לא וואו אבל סבבה לגמרי. פעם הבא אנסה את הבייגלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית