הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר את האתר?

אורי_

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
1
50
3
רוצה לקנות מהאתר herd קריאטין מונוהידרט של החברה sport מישהו אמר מה משם פעם ויודע אם האתר אמין?

אם התכוונת ל-iHerb, אז זה אתר מוכר ואמין מאד.
אם התכוונת ל-Herd - אז לא מכיר אותו ולא הייתי מסתבך בכלל עם השאלה האם הוא אמין או לא.
קריאטין זה אחד התוספים הזולים ביותר מתוך שלל המוצרים בתחום שלנו.
קנה מאתר מוכר, ושלום על ישראל.

עדיף שתשלח את הקישור הספציפי של המוצר מהאתר שממנו אתה מעוניין להזמין. כך אנחנו נראה את האתר שממנו אתה רוצה להזמין וגם את החברה של המוצר

האתר עצמו אמין ומוכר מאוד, אתה יכול לסמוך עליו.
לגבי המוצר עצמו, זה מוצר של החברה המקודמת על ידי iHerb. יכול להיות שזו חברה איכותית ואמינה, אך אני פחות מכיר אותה
ממליץ לך לבחור בחברות עם מוניטין מוכר ואמין, כמו ALLMAX, Optimum Nutrition, MuscleTech, Now, ו-Dymatize. סביר להניח שיש חברות נוספות, אך זה מה שעולה לי לראש כרגע.
ותקנה קריאטין מונוהידראט בלבד (Creatine Monohydrate). שאר הסוגים יקרים יותר וגם לא הוכחו כיעילים יותר מקריאטין מונוהידראט

• פותח/ת השרשור
האתר עצמו אמין ומוכר מאוד, אתה יכול לסמוך עליו.
לגבי המוצר עצמו, זה מוצר של החברה המקודמת על ידי iHerb. יכול להיות שזו חברה איכותית ואמינה, אך אני פחות מכיר אותה
ממליץ לך לבחור בחברות עם מוניטין מוכר ואמין, כמו ALLMAX, Optimum Nutrition, MuscleTech, Now, ו-Dymatize. סביר להניח שיש חברות נוספות, אך זה מה שעולה לי לראש כרגע.
ותקנה קריאטין מונוהידראט בלבד (Creatine Monohydrate). שאר הסוגים יקרים יותר וגם לא הוכחו כיעילים יותר מקריאטין מונוהידראט

באיזה חנויות אמצא את החברות שאתה ממליץ עליהן
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הייתי בחנות אבל היה שם

Super Effect, Extreme Nutrition ו+ATOM​

לא יודע לאיזה חנות אתה מתכוון.
בכל מקרה, המוצרים של החברות שציינתי נמכרים ב-iHerb (האתר שעליו שאלת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית