הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכי כבד גבוהים

Ahron90

משתמש מתחיל
19
7
נק' מוניטין:
7
19
7
אשמח להתייעצות חברים , סייקל שלישי שלי , כרגע ארבעה חודשים , התחיל עם טסט 500 סולו , בחודש וחצי האחרונים נוספו טרן ומסטרון , כולם אסטרים ארוכים.
במהלך הסייקל נילקח טי 3 וקלן,
לא עשיתי hgc במהלך הסייקל.
הרגשתי לא טוב בכלל באחד הימים ,
הלכתי לטרם ומשם לבית חולים , שם מתברר שערכי הכבד בשמיים !! מצרף תמונות של בדיקות דם.
הייתי מאושפז 5 ימים , כרגע בבית עם הרגשה כללית רעה רעה. תוצאות הבדיקות שוללות דלקות בכבד מסוג היפטטיס b+c. מה אוכל לעשות כדי לשפר את ההחלמה !? ובכללי דעתכם על הסיפור.
3D8A89C7-032F-4CA4-92A6-6383DFD54E8B.jpeg

• פותח/ת השרשור
הורדתי אותו לגמרי כבר לפני שבועיים , מחפש כרגע דרך להקל על הכבד לרפא אותו , אני ממש חלש עם הרגשה כללית רעה. לא מצליח להתאמן, חוסר תיאבון מטורף. וכרגע כל הסייקל הולך לי לפח.

הורדתי אותו לגמרי כבר לפני שבועיים , מחפש כרגע דרך להקל על הכבד לרפא אותו , אני ממש חלש עם הרגשה כללית רעה. לא מצליח להתאמן, חוסר תיאבון מטורף. וכרגע כל הסייקל הולך לי לפח.

הורדת גם את הטסט ?

• פותח/ת השרשור
האמת רציתי , אבל הבנתי שאני לא במצב כרגע להתחיל פיסיטי (הייתי בכלל משתגע נראה לי) , נשארתי רק על טסט.

איזו חברה לקחת של הטרן, טסט ומאסט? הכבד זה איבר מיוחד שיכול לרפא את עצמו. אם הרופאים לא אמרו לי לך לקחת כלום, אז כרגע תן לכבד להחלים בעצמו.

• פותח/ת השרשור
איזו חברה לקחת של הטרן, טסט ומאסט? הכבד זה איבר מיוחד שיכול לרפא את עצמו. אם הרופאים לא אמרו לי לך לקחת כלום, אז כרגע תן לכבד להחלים בעצמו.

בהתחלה הטסט היה של ורטקס והשתנה לבלקן ,
טרן ומסט של דאוס.
מה דעתך לגבי פיסיטי להתחיל כרגע ?
או בגלל שהגוף גם ככה חלש כן להמשיך רק עם טסט.

הוספת טרן, אחרי שאתה כבר בסייקל שלוש חודש, ועוד במינון של 400 והוספת מאסטרון.

מאסט עוד ניחא אבל מה טרן ? אתה מתחרה ? יש לך בוק צילומים לקלווין קליין ? מה ציפית שהגוף שלך יקבל רעל בכיף ?

טרן זה רעל לכל דבר, לכבד, לכליות, למוח.
תוריד את הטרן, יקח לו קצת זמן לצאת ולערכים יקח חודש בערך לחזור לנורמה.

אם יש לך מאיפה להזמין תקפיץ קצת טודקה ונאק, תאפס את הגוף.

מאסט וטסט סבבה אתה יכול להמשיך איתם תוך כדי הטרן זה מה שמרעיל אותך.

• פותח/ת השרשור
אבי קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.
אני הפסקתי עם הטרן ישר כשהרגשתי משהו לא תקין.
וגם מניסיון של אנשים אחרים .. סיפרו על תופעות לוואי אגרסיביות וכדו אבל לא על פגיעה כזו בכבד.
כנראה שכל מקרה לגופו.
השאלה כרגע בעצם האם להמשיך את הסייקל עד שהכבד טיפה יתאושש (כמובן ללא טרן). וזאת בכדי שלא יהיה מצב שגם כבד פגוע וגם ציר פגוע , נראה לי מתכון לבעיות.
או להפסיק עם הכל ולהיכנס להליך פיסיטי.

אבי קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.
אני הפסקתי עם הטרן ישר כשהרגשתי משהו לא תקין.
וגם מניסיון של אנשים אחרים .. סיפרו על תופעות לוואי אגרסיביות וכדו אבל לא על פגיעה כזו בכבד.
כנראה שכל מקרה לגופו.
השאלה כרגע בעצם האם להמשיך את הסייקל עד שהכבד טיפה יתאושש (כמובן ללא טרן). וזאת בכדי שלא יהיה מצב שגם כבד פגוע וגם ציר פגוע , נראה לי מתכון לבעיות.
או להפסיק עם הכל ולהיכנס להליך פיסיטי.
הכל תלוי מה המטרה שלך טסט ומאסט לא יעשו לך כלום לכבד טרן הוא בין השמנים היחידים שרעיל גם לכבד וגם לכליות.

תוריד קלוריות זה יעזור להוריד עומס מהכבד, תקנה נאק, תכניס טודקה.

לגבי אם להמשיך סייקל תלוי בך, אני לא הייתי עושה פיסיטי עכשיו, הייתי גג יורד למינון TRT מחכה שהערכים של הגוף יחזרו לנורמה ואז מכניס עוד תרופות לגוף.

אני גם חושב שpct במצב שלך כרגע, כשאתה מרגיש 'שבור' יכול לגרום לך להרגיש יותר חרא..
הייתי נשאר על מינון trt של טסט,
ולוקח גם:
Liv52 או liver care של הימאליה
Nac
ודואג לשתות הרבה תה שן ארי, גדילן מצוי וספרד.

בהצלחה ורפואה שלמה!

• פותח/ת השרשור
וואו חברים איזה טוב שיש את הפורום הזה , הייתי בהתלבטות קשה ועזרתם לי המון.
התוספים שציינתם לכבד ניתן להשיג גם בארץ ? או רק דרך iherb וכדו׳ ? מנסה פשוט לחסוך את זמן המשלוח.

ועוד דבר TRT אף פעם לא עשיתי.
מה בעצם המינון המומלץ השבועי ?

וואו חברים איזה טוב שיש את הפורום הזה , הייתי בהתלבטות קשה ועזרתם לי המון.
התוספים שציינתם לכבד ניתן להשיג גם בארץ ? או רק דרך iherb וכדו׳ ? מנסה פשוט לחסוך את זמן המשלוח.

ועוד דבר TRT אף פעם לא עשיתי.
מה בעצם המינון המומלץ השבועי ?
תזמין מiHerb תשלם אקסטרה על. שלוח אקספרס של DHL זה יגיע אליך תוך שלוש ימים.

תרד ל150מג בשבוע זה יספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית