עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמחיר מנת שווארמה בלאפה במקום היוקרתי ביותר בהרצל?נראה שמצאתי בדיוק את מה שחיפשת...
כמה אמרנו הפרס הכספי?
שלא תחכה לתשובה ממני ולא תקבל, אין לי באמת מושג...כמחיר מנת שווארמה בלאפה במקום היוקרתי ביותר בהרצל?
ממליץ לו לעזוב את רחובות.@Black Beard of Death
תמליץ לו על חדר כושר בראשון?
@Black Beard of Death
תמליץ לו על חדר כושר בראשון?
אם אני מתכנן להתאמן בשעות הערב, מה הכי מתאים לי?לא יודע אם רלוונטי עוד, אבל במידה וכן - יש פרופיט בנס ציונה במרחק של 2 דק מפארק המדע.
אחלה חדר כושר ביחס למחיר (150 שח לדעתי), מיכשור חדש, יש מספיק מוטות וכו'.
הבעיה היחידה שהוא מפוצץ כמעט תמיד, וכשהבני נוער מתאמנים שם זה על גבול הבלתי נסבל עד לרמה של לקפל ולחזור הביתה.
יש ספייס ברחובות.
גם, אחלה חדר כושר ביחס למחיר (100 שח לחודש עד כמה שזכור לי), מיכשור חדש ואיזור 'קרוספיט' שאפשר להניף וכו'.
כמו בפרופיט גם כאן הבעיה היא שכמעט תמיד מפוצץ וגם כאן בשעות מסויימות זה מדכא ברמה של לחזור הביתה..
יש גו אקטיב בנס ציונה (5 דק מפארק המדע).
המיכשור ישן והחדר כושר מיושן. בנוסף המחיר גבוה, באיזור ה300 פלוס שח לחודש לדעתי.
הפלוס היחיד הוא שבניגוד לספייס ולפרופיט, אפשר להתאמן גם בשעות שיא. החדר כושר הוא יותר למשפחות ופחות לאנשים שבאים רק כדי להתאמן ככה שלא באמת 'מפוצץ' אף פעם.
בנוסף, זה קאנטרי כך שכל מי שחשוב לו בריכה/גקוזי וסאונה יכול למצוא כאן מענה.
יש הולמס פלייס ברחובות.
יחסית חדר כושר סביר עם כל המיכשור שצריך, אומנם לא מיכשור חדש, אבל גם לא בדיוק מיושן כמו בגו אקטיב בנס ציונה.
גם כאן, ניתן להתאמן גם בשעות שיא של אחר הצהריים עם לחץ יחסית סביר מבחינת כמות המתאמנים.
גם כאן המחיר הוא המכשול, לדעתי גם באיזור ה300/250 שח לחודש לפחות.
יש לזוז ביבנה.
חדר כושר סביר. המחיר נמוך, לדעתי 100 שח.
מבחינת מתאמנים - החדר כושר לא מפוצץ יחסית ללואו קוסט, אבל החיסרון זה שהוא מאוד מיושן.
אני לא אהבתי להתאמן שם בכל אופן.
אני כרגע מתאמן בפרופיט בנס ציונה אבל מת לעוף משם כי אפילו שהחדר כושר מעולה והמחיר ממש טוב, כמעט תמיד מפוצץ שם וזה מאוד מבאס לחכות כל פעם רבע שעה בין מכשיר למכשיר..
אם אני מתכנן להתאמן בשעות הערב, מה הכי מתאים לי?
חשוב שיהיה אפשר לשפוף/לדדלפט עד איזור ה 200 קילו +-
תודה רבה על התגובה המפורטת