הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה Inzer 13 L

גיאצ'ו

משתמש פעיל
736
528
נק' מוניטין:
1,439
736
528
שם המוצר: חגורת אינזר 13 מ"מ, לבר, מידה L, חדשה לחלוטין בקופסה (נקנתה בטעות).

מחיר:
750 ש"ח (מחיר רכישה)

מקום מגורים: רחובות.

נייד:
כן - רעננה, קריות, אולי עוד - דברו איתי.

משלוחים: לא.

יצירת קשר: בהודעה פרטית.

אמצעי תשלום: מזומן/ PayPal/העברה בנקאית וכו'.

• פותח/ת השרשור
אין כאן הרבה לקח ללמוד חוץ מזה שצריך להיות חד על ההזמנות שלך:
הזמנתי אותה אי שם בינואר 22. קיבלתי אישור הזמנה, הבנק חייב. חיכיתי שלושה חודשים, לא הגיעה.
התקשרתי אליהם בטלפון, העבירו אותי מנציגה אחת לשניה, מסתבר שכבר בינואר הם לא הסתדרו עם ההזמנה שלי (כי החלפתי כרטיס אשראי או משהו כזה - לא ברור לי), ולא עשו הרבה בנידון.
בעצבים (בעיקר על עצמי כנראה) ביקשתי לבטל את ההזמנה ולהחזיר את הכסף, אמרה לי שבסדר. כתבו עוד איזה מייל שכדאי לי לחכות ואולי אני מתחרט, התעלמתי. היה ברור לי שיחזירו את הכסף (אמריקאים, הרי), ועוד פעם לא עקבתי אחרי זה.
באותו יום הזמנתי פיוניר. חיכיתי כחודשיים, הגיעה (מאי 22), מבסוט חלאס.
עברו עוד חודשיים-שלושה והנה בסביבות תחילת אוג' 22 הופ, הנה האינזר. אותו גודל, עובי ולבר כמו הפיוניר ולכן לא נחוצה, לצערי.

קיבלת מהם את הכסף בחזרה בנוסף לחגורה?
לשמחתי ולצערך אני לא צריך חגורת אינזר נוספת, אבל אני בטוח שמי שיזכה בה יהיה מאושר.

אין כאן הרבה לקח ללמוד חוץ מזה שצריך להיות חד על ההזמנות שלך:
הזמנתי אותה אי שם בינואר 22. קיבלתי אישור הזמנה, הבנק חייב. חיכיתי שלושה חודשים, לא הגיעה.
התקשרתי אליהם בטלפון, העבירו אותי מנציגה אחת לשניה, מסתבר שכבר בינואר הם לא הסתדרו עם ההזמנה שלי (כי החלפתי כרטיס אשראי או משהו כזה - לא ברור לי), ולא עשו הרבה בנידון.
בעצבים (בעיקר על עצמי כנראה) ביקשתי לבטל את ההזמנה ולהחזיר את הכסף, אמרה לי שבסדר. כתבו עוד איזה מייל שכדאי לי לחכות ואולי אני מתחרט, התעלמתי. היה ברור לי שיחזירו את הכסף (אמריקאים, הרי), ועוד פעם לא עקבתי אחרי זה.
באותו יום הזמנתי פיוניר. חיכיתי כחודשיים, הגיעה (מאי 22), מבסוט חלאס.
עברו עוד חודשיים-שלושה והנה בסביבות תחילת אוג' 22 הופ, הנה האינזר. אותו גודל, עובי ולבר כמו הפיוניר ולכן לא נחוצה, לצערי.
הבנתי, אני חייב להודות שמהניסיון המועט שהיה לי עם ההזמנה מהם זה נשמע לי דיי מוכר
הם כאילו בשנטי בנטי שלהם עם ההזמנות, כביכול יש להם איזה חודש שלדבריהם לוקח להם עד שהם מייצרים את החגורה, בפועל נראה שעד שאתה לא פונה אליהם ישירות לבירור לגבי מצב ההזמנה, מבחינתם לא הזמנת בכלל

לפעם הבאה תדע אם אתה לא לוקח מהדואר יחזירו את זה לשולח ותוכל לבקש את הכסף בחזרה

• פותח/ת השרשור
^
מקפיץ
יצורפו כבונוס נעלי דדליפט רוסיות, 44, לא היו בשימוש (קטנות מ-44 שלנו, מתאימות כנראה ל-43 כאן).

• פותח/ת השרשור
רלוונטי - איזה קטע, בדיוק חשבתי להקפיץ את זה. איפה אתה?

כיצד ניתן ליצור קשר?

Back
למעלה תחתית