עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה,שוב טלגרם זה הרוב זיופים לדעתי..צריך לדעת ממי לקנות בתחום הזה לא חסר זבללא מצאתי דרך אחרת מלבד דילר דרך טלגרם, במכון כושר אני פחות בקטע לגשת לבנאדם בחדר כושר ולשאול אותו על חומרים
גם לוורטקס יש זיופים...צריך לדעת ממי לרכוש,אני על ורטקס ומרוצה כי יש לי מקור אמין 😃איזה חברה היום הכי אמינה בשוק? או שגם לוורטקס יש זיופים
שמחים שעלית על זה לבדהאמת שבפורום כל כך גדול אף אחד לא מכיר את החברה שכתבתי , זה כבר נורה אדומה
אני מכיר את החברה ואת הדילר שלו בארץ. יש עלייה ביקורות חיוביות בחול וגם שמעתי על ביקורות חיובית ממישהי שלקחה את האנאבר שלהם. חוץ מזה, לא התנסתי.מישהו מכיר את החברה? אמינות? או שזאת רק מדבקה?
יש דילר בטלגרם שמוכר איך אפשר לדעת אמינות ולא ליפול ?
תודה אחאני מכיר את החברה ואת הדילר שלו בארץ. יש עלייה ביקורות חיוביות בחול וגם שמעתי על ביקורות חיובית ממישהי שלקחה את האנאבר שלהם. חוץ מזה, לא התנסתי.
ברור שהם יגידו את זההכי הזוי בטלגרם אומרים שהפורם הזה בדיחה ,
אתה מכיר את הדילר שאני מדבר?ברור שהם יגידו את זה
חבורה של ליצנים שמנסה לעשות עלייך כסף או החומר מזויף
או שהם butt hurt kids
עליו אני יכול דווקא להעיד שהוא אחלה, הוא נותן מינונים נמוכים למתאמנים (350 טסט לסייקל ראשון) וסייקל שני הוא הציע לי לעשות 350 טסט יחד עם 200 מאסטרון קצר.אתה מכיר את הדילר שאני מדבר?
או שאתה סתם מתפרץ ומדבר בשפה לא הכי יפה ,
תסדיר נשימה כוס מים ,
תודה על התגובהעליו אני יכול דווקא להעיד שהוא אחלה, הוא נותן מינונים נמוכים למתאמנים (350 טסט לסייקל ראשון) וסייקל שני הוא הציע לי לעשות 350 טסט יחד עם 200 מאסטרון קצר.
אני לא מסכים איתו בהכל אבל הוא באמת אחלה ויש לו הרבה ידע. לא אקנה ממנו כי המחיר כולל את הייעוץ שלו שאני לא צריך.
לאאתה מכיר את הדילר שאני מדבר?
או שאתה סתם מתפרץ ומדבר בשפה לא הכי יפה ,
תסדיר נשימה כוס מים ,
זרוק רמז מי זה ..סתם מעניין אותי חח יש לי את הדילרים שלי אמינים ולא מחפש להחליף פשוט סקרנתםעליו אני יכול דווקא להעיד שהוא אחלה, הוא נותן מינונים נמוכים למתאמנים (350 טסט לסייקל ראשון) וסייקל שני הוא הציע לי לעשות 350 טסט יחד עם 200 מאסטרון קצר.
אני לא מסכים איתו בהכל אבל הוא באמת אחלה ויש לו הרבה ידע. לא אקנה ממנו כי המחיר כולל את הייעוץ שלו שאני לא צריך.
האמת עושה רושם באמת שהבחור עם ידע מכובד מאוד בכל התחום , ובאמת מנסה לדאוג שהלוקח יהיה מרוצה מעבר לזה ששילמת לו כסף,זרוק רמז מי זה ..סתם מעניין אותי חח יש לי את הדילרים שלי אמינים ולא מחפש להחליף פשוט סקרנתם