עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי, יש לי בבית טמוקסיפן, רציתי לדעת אם אפשר למזער/לטפל /לשפר גינו איכשהו עם טמוקסיפן?
לא כזה חמור אבל כן מפריע לי בעין ננסה לדעתך 20 מג?תלוי עד כמה זה חמור
כאחד שסובל מנפיחויות באזור הפטמה (יותר מורגשות ופחות נראות לעין) הטמקוסי עוזר לי
תנסה כמה ימים כדור אחד ביום לפני השינה
לא כזה חמור אבל כן מפריע לי בעין ננסה לדעתך 20 מג?
כן אבל תתארגן על רלקסופן יותר יעיל בעשרות אחוזים למטרה הזאת ואם אתה מריץ gear אולי תשקול גם פרווירון
אז בעצם מה הפרוטוקל עם טמוקסי? נעשה כדור 20 מג לפני השני ed? עד שזה משתפר ואפסיק?כן, 20 מג מספיק
אצלי אני רואה שינוי לטובה כבר לאחר 3-4 ימים
אני כרגע על טרן 400 מג,מחכה לבדיקת דם פרולקטין לדעת אם להכניס דוסטינקסבדיוק
אגב, כל זה בהנחה שהנפיחות בפיטמה היא כתוצאה מאסטרוגן גבוה.
אם בסייקל האחרון שלך היה ננדרולון או טרן אז יכול להיות שהנפיחות היא כתוצאה מרופלקטין גבטה.
ואז כבר עדיף לעשות בדיקת דם כדי לדעת במה להתמקד
אז זהו שאין לי לא זה ולא זה אבל עדיין הפטמות המתוקות שלי מרגישות קצת נפוחותפרולקטין גבוה בדרך כלל מלווה בירידה בחשק המיני והפרשה מהפטמות.
אסטרוגן גבוה בדרך כלל גורם לגירוי בפטמות,עיקצוצים,אי נוחות וקשיחות בפטמה.
אני כרגע על טרן 400 מג,מחכה לבדיקת דם פרולקטין לדעת אם להכניס דוסטינקס
אז זהו שאין לי לא זה ולא זה אבל עדיין הפטמות המתוקות שלי מרגישות קצת נפוחות
כן זהו מחכה לעדכון אבל בכול זאת נראלי אתחיל היום עם טמוקסיפן נראה אם יעזור ..יכול להשיג גם רלוקסיפן במידת הצורך אבל אולי הבעיה היא בכלל פרולקטין ואז אקח דוסטינקסתעדכן שיגיעו הבדיקות.
כן זהו מחכה לעדכון אבל בכול זאת נראלי אתחיל היום עם טמוקסיפן נראה אם יעזור ..יכול להשיג גם רלוקסיפן במידת הצורך אבל אולי הבעיה היא בכלל פרולקטין ואז אקח דוסטינקס
עריכה: הצלחתי לשחרר בדיקות דם מסויימות,מה אומרים עליהם? בסדר? למה הקופה שלי קשה אני על טרן טסט ודיבול כרגע
פעם בשנה בקושי אני עושהאם אתה עושה בדיקות לעיתים תכופות אז אפשר להבין
אבל אם זו בדיקה שנתית - פעם בשנה - לא מובן למה הוא לא נותן לך
תעבור קופה אם צריך
פעם בשנה בקושי אני עושה
אני עושה פעם בחצי שנה..
וזה תלוי במצב רוח של הרופא לפעמים הוא משחרר בקלות בלי שאלות ,
ובשאר המקרים הוא פשוט לא משחרר... ואז צריך להתחיל לשכנע אותו 🙄
התחלת כבר עם הננדרולון?
תן בראשכה..
אני על 300mg npp בשבוע + 400mg Test E בשבוע.
כה..
אני על 300mg npp בשבוע + 400mg Test E בשבוע.