הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרכון פורטוגלי

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
טוב הבנתי שממאי 23 אצטרך להוציא ויזה כמו איזה תחת בשביל אירופה וגן ככה אני רואה כלכך הרבה יתרונות בדרכון אירופאי שדיי חייב לבדוק על העניין
1. כמה עולה בערך התהליך?
2. מכירים חברה אמינה שעושה את התהליך?
3. בכללי מה חושבים אולי אני סתם בכיין

בדיוק מחר אמורות להתפרסם התקנות החדשות שכנראה הולכות להרע מאוד את המצב ויהיה קשה על גבול הבלתי אפשרי להוציא דרכון מתוקף חוק המגורשים, כבר כמה חודשים שזה הרבה יותר קשה מאז שהקהילה היהודית בפורטו הפסיקה להנפיק אישורים אבל אם התקנות ייכנסו מחר לתוקף זה יהיה בכלל על גבול הבלתי אפשרי כי תצטרך להוכיח זיקה לפורטוגל שאין כנראה לאף ישראלי.
תחכה עם זה קצת ותראה מה קורה מחר עם התקנות שאמורות להתפרסם, אני הוצאתי לבד לפני קצת פחות משנתיים כשזה עוד היה קל, עם המצב היום והעומס הפסיכי שהקונסוליה חווה עם הבקשות לא הייתי מתחיל את התהליך בלי עורך דין ובנוסף לא הייתי מתחיל עם זה עד שלא יבהירו באופן רשמי מה קורה עם התקנות החדשות שכמו שאמרתי אמורות להתפרסם מחר.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בדיוק מחר אמורות להתפרסם התקנות החדשות שכנראה הולכות להרע מאוד את המצב ויהיה קשה על גבול הבלתי אפשרי להוציא דרכון מתוקף חוק המגורשים, כבר כמה חודשים שזה הרבה יותר קשה מאז שהקהילה היהודית בפורטו הפסיקה להנפיק אישורים אבל אם התקנות ייכנסו מחר לתוקף זה יהיה בכלל על גבול הבלתי אפשרי כי תצטרך להוכיח זיקה לפורטוגל שאין כנראה לאף ישראלי.
תחכה עם זה קצת ותראה מה קורה מחר עם התקנות שאמורות להתפרסם, אני הוצאתי לבד לפני קצת פחות משנתיים כשזה עוד היה קל, עם המצב היום והעומס הפסיכי שהקונסוליה חווה עם הבקשות לא הייתי מתחיל את התהליך בלי עורך דין ובנוסף לא הייתי מתחיל עם זה עד שלא יבהירו באופן רשמי מה קורה עם התקנות החדשות שכמו שאמרתי אמורות להתפרסם מחר.
בהצלחה.
אייי הבנתי תודה רבה
מרגיש כמו לצפות ברכבת עוברת מול העיניים

היום הוחלט שבנוסף לתהליך שהיה נהוג עד עכשיו ממשלת פורטוגל מחייבת הוכחת זיקה לפורטוגל כמו ירושה של נכס בפורטוגל או טיסות תכופות לפורטוגל לאורך החיים, דרישות שאני בספק ויש ישראלי שעונה עליהן.
בכל אופן כדאי לחכות שבוע שבועיים עד שהדרישות האלה יירדו לשטח ויתחילו ליישם אותן ואז להתייעץ עם עורך דין, ממליץ לחפש קבוצות בפייסבוק שעוסקות בנושא יש המון נותני שירות, תמצא אחד אמין עם המלצות שלא יערבב אותך ותראה איפה אתה עומד והאם זה בכל זאת אפשרי להוציא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית