אני מתכנן לטוס ב-17 ליוני, וגיליתי שהדרכון שלי כבר לא בתוקף. שילמתי על החידוש, וניסיתי להזמין תור כי צריך לבוא לשם ללשכה אישית. הבעיה, שהתור הכי קרוב הוא לספטמבר בלשכה הקרובה אלי (ראשון לציון), ובלשכות אחרות שניסיתי אין בכלל (רחובות, חולון, ת"א).
חיפשתי על זה קצת מידע, ואמרו לי תתחבר בבוקר, יהיו מלא תורים. עשיתי את זה, אבל אני עדיין לא רואה כלום, ואני כבר שבוע מנסה להזמין תור למוסד המטומטם הזה.
האתר שלהם: piba.gov.il נחסם בכל דפדפן שניסיתי עקב חוסר certificate.
בנוסף לכך, מסתבר שזה לוקח עד 6 שבועות מרגע החידוש בכלל לשלוח את הדרכון, וגם אז זה תלוי בדואר ישראל. ז"א שגם אם אני מחדש עכשיו יש סיכוי שזה לא יגיע לי עד הטיסה בכלל.
יש למישהו ניסיון עם הנ"ל? שווה לנסות להוציא דרכון זמני? מישהו יודע מה התהליך כי גם לגבי זה לא ראיתי אפשרות לזמן תורים.
כמו כל מוסד ממשלתי פשוט מתסכל ועלוב.
חיפשתי על זה קצת מידע, ואמרו לי תתחבר בבוקר, יהיו מלא תורים. עשיתי את זה, אבל אני עדיין לא רואה כלום, ואני כבר שבוע מנסה להזמין תור למוסד המטומטם הזה.
האתר שלהם: piba.gov.il נחסם בכל דפדפן שניסיתי עקב חוסר certificate.
בנוסף לכך, מסתבר שזה לוקח עד 6 שבועות מרגע החידוש בכלל לשלוח את הדרכון, וגם אז זה תלוי בדואר ישראל. ז"א שגם אם אני מחדש עכשיו יש סיכוי שזה לא יגיע לי עד הטיסה בכלל.
יש למישהו ניסיון עם הנ"ל? שווה לנסות להוציא דרכון זמני? מישהו יודע מה התהליך כי גם לגבי זה לא ראיתי אפשרות לזמן תורים.
כמו כל מוסד ממשלתי פשוט מתסכל ועלוב.