עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, אני אכן מכוון למשהו באזור שנקרא plant based diet ובלי אבקות,מחלבון צמחי כאילו דה
בלי שום אוכל מהחי ? ביצים דגים?נכון, אני אכן מכוון למשהו באזור שנקרא plant based diet ובלי אבקות,
רק שכל מי שסביבו אוכל בשר/חזה עוף בכמויות ולכן אני מחפש אנשים שיש להם ניסיון התזונה כזאת...
ביצים כן, דגים בכלל לא(חוץ מטונה בקופסא שזה כן)בלי שום אוכל מהחי ? ביצים דגים?
איך הגעת למ80 ביצים וטונה, כמה ביצים וטונה אפשר לאכול שאתה מגיע ל 80כל שנה בתשעת הימים שלפני תשעה באב אנשים דתיים מתנזרים ממזון מן החי.
הסיפור פשוט, אמרת ביצים וטונה, זה כבר סוגר לך 80 גרם חלבון ביום בקל.
טופו זה עוד 60 גרם קל.
עדשים, חומוס, שעועית בכלל לא סיפור, אתה מגיע ל200 גרם ביום בקלות.
ולסגור את הפינה סטייק עסיסי לפני השינה.
2 טונה + 4 ביציםאיך הגעת למ80 ביצים וטונה, כמה ביצים וטונה אפשר לאכול שאתה מגיע ל 80
איך הגעת למ80 ביצים וטונה, כמה ביצים וטונה אפשר לאכול שאתה מגיע ל 80
או 6-7 ביצים וטונה2 טונה + 4 ביצים
או 3 טונה וביצהאו 6-7 ביצים וטונה
זה לא.או 3 טונה וביצה
קופסאת שימורים טונה בהירה בשמן - ויליגר = 24.696זה לא.
קלקופסאת שימורים טונה בהירה בשמן - ויליגר = 24.696
ביצה לארג' = 8.541
3x24.6 = 73.8
73.8 + 8.5 = 82.3
ביצים- ביצה שלמה - טריה, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary
טונה-
נתחי טונה בהירה בשמן, ויליגר, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary
זה כן.
לא הבנת, 3 טונות 2 מטר כל אחד ישר מהים עם תיבול שכולל מעט ביצה. אתה מגיע ל800 גרם חלבון ככה.זה לא.
כמות הכספית, מי אוכל שלוש טונות ימטורף
זהו, כל פעם אומרים קטניות ודגנים ,מה זה אומר הדבר הזה.... באורז אין כמעט בפסטה אין ...קטניות ודגנים
חמאת בוטנים ולחם
יש לך גם אבקת חלבון אפונה
לא רלוונטי בדגה בארץ.כמות הכספית, מי אוכל שלוש טונות ימטורף
פסטה ואורז הם לא קטניות.זהו, כל פעם אומרים קטניות ודגנים ,מה זה אומר הדבר הזה.... באורז אין כמעט בפסטה אין ...
אגב כל הרעיון זה בלי תוספים....- אבקת חלבון מאפונה זה נחשב תוסף.
תרשום בגוגל קטניות תרשום דגנים ותיכנס לויקפדיה יהיה לך רשימה של הנפוציםכמות הכספית, מי אוכל שלוש טונות ימטורף
זהו, כל פעם אומרים קטניות ודגנים ,מה זה אומר הדבר הזה.... באורז אין כמעט בפסטה אין ...
אגב כל הרעיון זה בלי תוספים....- אבקת חלבון מאפונה זה נחשב תוסף.
זהו שאני מסתכל על זה בנפרד, אבל בגלל שזה כל כך רחוק מאורי החיים שלי זה לא עוזר לי לדעת כי אני לא יודע איך לשלב את זה לתחליף מלא לאוכל הנוכחי.תרשום בגוגל קטניות תרשום דגנים ותיכנס לויקפדיה יהיה לך רשימה של הנפוצים
יש בזה המון חלבון וזה מצטבר אני לא אעבור איתך על הכל אבל בחמאת בוטנים שלי יש נגיד 30 גרם חלבון ל100 גרם
אתה צריך ללמוד פשוט את השילובים כדי שזה יהיה חלבון מלא