הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך צמחונים שמתאמניך מגיעים למספק חלבון?

זהו שאני מסתכל על זה בנפרד, אבל בגלל שזה כל כך רחוק מאורי החיים שלי זה לא עוזר לי לדעת כי אני לא יודע איך לשלב את זה לתחליף מלא לאוכל הנוכחי.
אני צריך מישהו שיש לו ניסיון באוכל כזה, וכל החברים שלי שמתאמניך הם בעיקר מתבססים על טונה,ביצים חזה עוף בכמויות ואבקת חלבון
זה נשמע שאתה מחפש חיים קלים ולהיות מתאמן טבעוני זה ממש לא חיים קלים אז לא יודע מה להגיד לך

גם אם אני אביא לך תפריט מושלם כנראה שלא תוכל לעמוד בו מהבחינה של לאכול את הכמויות

לא רלוונטי בדגה בארץ.

מחדד משהו - הטונה המשומרת שיש בארץ לא דגים בארץ. זה מגיע מתאילנד בדרך כלל.
מה שצריך לשים לב אליו זה שכתוב ״נתחי טונה בהירה״ או ״light chunk tuna״ שזאת הטונה שמכילה פחות כספית ביחס לסוגים אחרים.

מחדד משהו - הטונה המשומרת שיש בארץ לא דגים בארץ. זה מגיע מתאילנד בדרך כלל.
מה שצריך לשים לב אליו זה שכתוב ״נתחי טונה בהירה״ או ״light chunk tuna״ שזאת הטונה שמכילה פחות כספית ביחס לסוגים אחרים.

הגהה:
בדגה (הנמכרת) בארץ. אני חושב שזאת הייתה הכוונה.

קופסאת קוטג + קופסאת טונה + 3 ביצים L

זה בערך כבר 70 גרם חלבון

חמאת בוטנים + לחם

על זה תוסיף תבשילים כמו מג'דרה, אורז ושעועית וכל מיני כאלה, תחפש באתרים של טבעונים. אפונה, חומוס, קינואה סויה.
קוואקר

זה סוגר לך מספיק חלבון, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אפשר רק לשאול מדוע אתה טבעוני שלא רוצה אבקות חלבון? אני נטו סקרן.
אני לא טבעוני שלא רוצה אבקות חלבון,
אני אוכל בשר שמתנגד לתוספות באופן כללי ומנה להשיג הכל דרך אוכל , אבל נמאס לו מלהכין עוף שגוזל גם הרבה זמן מהחיים, (שעתיים כדי להכין שניצלים טעימים)

מחפש שילוב בין בריא, טעים וחסכוני בזמן

אני אוכל בשר שמתנגד לתוספות באופן כללי ומנה להשיג הכל דרך אוכל , אבל נמאס לו מלהכין עוף שגוזל גם הרבה זמן מהחיים, (שעתיים כדי להכין שניצלים טעימים)

.......

אמרת בריא וחסכוני בזמן, אמרת אלחנן.

מחבת עם מעט שמן, משחיר את הבצלים כמה דקות על אש בינונית.
מניח חזה עוף פרוס ומתבל עם פלפל שחור ואבקת שום, כמה דקות כל צד ויש לך חזה עוף מוכן בפחות מ15 דקות.

לערבב בקערה הודו טחון, דבש, יין, רוטב סויה, ביצה, אבקת שום ותיבול לפי הטעם, אפשר גם חרדל אם אתה אוהב.
מערבב ומניח כדורים במחבת עם מעט שמן, עוד פתרון תוך פחות מ15 דקות.

מושט, סטייק טונה, סלמון, כולם קלים ומהירים מארץ הקלים והמהירים.

אני טבעוני, אני מגיע ל160-180 ג' חלבון ביום.
אבל מתסף באבקות חלבון, בלי זה דיי קשה ובעיקר מאוד יקר.

ממליץ בחום (מודה שלא קראתי את כל הפוסט, אבל מריפרוף נראה לי שלפותח הפוסט יש מה להרוויח מלצפות בזה):

לא יודע לגבי הטעים(שזה אפשרי אבל ידרוש הרבה קלוריות כרטבים או לחליפין רטבים של 0 קלוריות) אבל להכין טופו/סייטן בתנור זה ממש לא סיפור ולא דורש כמעט זמן אקטיבי בכלל, גם כל הlegumes לא כזה סיפור אחרי השרייה.

לאכול ולהתאמן אופטימלית כטבעוני מלא זה די קשה, אבל ממה שכתבת אתה בכל מקרה לא טבעוני מלא בגלל הטונה וביצים אז זה באמת יותר קל ככה.
יש את הערוץ alpha destiny של אלכס שהוא טבעוני ומתאמן רציני כבר מעל עשור(וטבעי) שיש לו סרטונים טובים על מקורות חלבון ושילובים שהוא עושה בעיקר בשביל הבריאות(לאכול מספיק מיקרוניוטרינס ואוכל בריא בהכנה בייתית תמיד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית