הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct אחרי סארמס

מצב
השרשור נעול

Bensharabi

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
איזה pct צריך לעשות אחרי שבועיים שימוס בסארמס?
הסאמרס הוא של חברת power extra
נקרא אקסטרה קאט

לוקח את זה כבר שנה ו חצי . הבדל בין כשאני לוקח או לא הוא מאוד גדול . סורי אני לא מבין מה יש בפנים , אבל ככה :
עם כדור :
מנוחות קצרות יותר .
אימון ארוך ב 20 דק לפחות ו עוד נשאר כוח.
ריצות גם יותר ארוכות.
אחרי אימון נשאר הרבה כוח .
לוקח כדור אחד שעה לפני ו לא 2 כמו שאמרו לי .
אני חושב 2 זה יותר מידיי .
עוד פעם אני נכנסתי לבדוק את החברה הזהות למה אני לוקח חומרים משם כבר שנתיים , כולל טרן , טסט ו כל . ו בסוף אני ראוה תגובה של אנשים שלא ניסו ו אומרים זיוף או זבל של חברה בלי לנסות .
השאלה אם בפורום פה באמת אפשר להאמין לאנשיים ? או שסתם הם זורקים משפתים באוויר .
אני באמת לא קשור לחברה הזהות . אני גם רוצה לדעת עד כמה הוא אמין ??? אבל השאלה כמה פה אנשים אמתיים ?

השאלה אם בפורום פה באמת אפשר להאמין לאנשיים
קודם כל, תכתוב בעברית תקינה שנבין מה אתה רושם.
עכשיו, יש פה חלק מאנשים שכותבים דברים לעניין, כלומר שהם מבינים בדברים.
לפי מה שאתה רושם לא חושב שאפשר להאמין לך

אם הפורום מחייב לרשום בעברית תקינה אז סורי לא ידעתי . זה מה שנותן לי תרנסלית . אם זה סתם כי בא לך שאני ירשום בעברית תקינה אז תמשיך ללכת אתה לא חייב לשבור ראש מה רשמתי . גוד לק.
לגבי להאמין לי או לא גם כן אני לא מחייב אותך להאמין לי . ו לפי מה שרשמתי איך הגעתה בכלל לזה אני לא ידעה . ו זה גם לא משנה . כי מכול מה שרשמתי לא ענית . אך ו רק דיברת באוויר כמו שאני גם רואה פה בפוסט . דיבורים באוויר . במקום לבזבז את הזמן שלך לתשובות לא רלוונטיות תעבור הלה .

השאלה אם בפורום פה באמת אפשר להאמין לאנשיים ? או שסתם הם זורקים משפתים באוויר .
אני באמת לא קשור לחברה הזהות . אני גם רוצה לדעת עד כמה הוא אמין ??? אבל השאלה כמה פה אנשים אמתיים ?
אי אפשר להאמין לאף אחד, גם לא לאפיפיור.
זה תחום בעייתי ותמיד יהיה בעייתי מעצם זה שהוא לא חוקי.
בחרת לחרבן לעצמך את הבריאות ולהזריק - אל תטעה לחשוב שלשטויות שאתה מתמקד בהן תהיה השפעה מהותית על ההסתברות שלך להתפגר מאיזה נוזל לא ברור ש-meathead הכין במרתף של אמא שלו.

דרך צלחה וקרא את חוקי בפעם הבאה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית