הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לטבעונים שכאן

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
חיטוב=מאזן קלוריות שלילי, וזה בדרך כלל נעשה על ידי הורדת כמות הפחמימות להעלאת כמות החלבונים.
מסה=מאזן קלורי חיובי. וזה נעשב בדרך כלל פשוט מאכילה רבה

למרות ההנחה שלטבעונים קשה לעלות במסה, דווקא אני בקלות רואה איך צמחונים וטבעונים יכולים לעלות במסה, הרי יש להם מלא חלבון,פחמימות ושומנים -בעדשים,גרגרי חומוס, קינואה,קוסקוס, טופו וכו'

אבל דווקא חיטוב זה קצת יותר טריקי לדעתי במיוחד שמנסים להגיע לפירוק שריר מינימלי, בגלל שכל דבר שאתם אוכלים כמעט תמיד אם לא תמיד מכיל יותר פחמימות מאשר חלבון, כלומר גם עדשים שזה מפוצץ בחלבון( 10) מכיל פי 2 פחמימות(20),
אז ברגע שנגיד עלותם הרבה במסה,

איך אפשר לעשות חיטוב מבלי להשיל את כל השרירים?הרי כל הורדה בפחמימה אצלכם משפיע על החלבון באופן ישיר כי כל המזונות שלכם משלבים ביחד חלבון ופחמימה ולא ידוע לי על מאכלים שמכילים רק חלבון וכך אתם יכולים לאכול רק אותם ולעשות חיטוב... בניגוד לאוכלי בשר שיש לנו את חזה העוף לדוגמא שמכיל רק חלבון ומקל עלינו

(האם אתם חייבים אבקת חלבון, או שיש לכם אפשרות לבחור להיות בלי ועדיין לקבל תוצאות חיטוב טובות, הרי אין לכם דרך להשיג חלבון ולהוריד פחמימות כמו לאוכלי הבשר, או שאני טועה...)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית