הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגשות אשם בברייק

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
אז האמת שאני לא סגור אם זה מתאים ספציפית לקטגוריה הזאת אבל אני מתאמן בערך כ5 שנים מאוד אוהב את עולם פיתוח הגוף ומקפיד על האוכל לא מוותר וגם באימונים…יצא לי החודש שהיה לי חודש ממש עמוס באירועים, נופש וכו…שגרם לכך שאני יצאתי קצת מדרך הישר הכוונה שפשוט יצא לי יותר לשתות אלכוהול ולאכול באירועים…גם לכם זה גורם לא בסדר עם עצמכם? זה בא ממקום שאני לא רוצה לאבד או לעכב את המטרה שלי אבל יחד עם זאת גם לפעמים באלי להיות ספונטני ולצאתת לדוגמא לשבוע באילת ספונטני אבל אוטמטית הדבר היחיד שעולה לי זה אני אומר לעצמי שוב שבוע לא לאכול נכון ולא להתאמן וזה ממש מרגיש לי לא בסדר מהסיבה שאכפת לי…השאלה אם צריך לדעת גם לשחרר לפעמים ואם אתם מרגישים גם כמוני?

אחי הכל בסדר , תלמד גם להנות קצת מהחיים , קצת לשחרר.
כל עוד אתה בסופו של דבר חוזר לאימונים ותזונה נכונה , אתה יכול להרשות לעצמך איזה חופשה או מנוחה מאימונים וגם טיפה לחרוג מהתפריט.

זה האימונים הסדירים והתזונה המוקפדת כל השנה שהופכים את זה לבסדר לחרוג מדי פעם. הרווחת את זה ביושר, תהנה!
אני לא רואה לנכון להיות סגפן כמו שאני לא רואה לנכון להיות נהנתן, זה איפשהו בדרך האמצע(אולי לא בדיוק באמצע..), שנכון לחיות, אני מאמין.
איזון.

• פותח/ת השרשור
פשוט יצא לי חודש עמוס ואני מרגיש שכל האלכוהול והחוסר עמידה בתפריט אני ממש דעתן על עצמי ומרגיש לי לא בסדר כי יש לי מטרה ואני רוצה אותה אז כאילו זה מרגיש לי שאני מאכזב את עצמי…אבל יחד עם זאת אני גם לגמרי רוצה קצת להתפרק ולהיות ספונטני יותר ולצאת לנופש להנות לשתות אתה יודע…לדעתך פשוט צריך לדעת לשחרר ?

אני חושב שאתה בגיל שצריך לדעת גם להנות בחיים , צריך להנות בכל גיל.
אתה לא צריך להכניס את עצמך לסרטים או לסטרט מיותר בגלל חודש שלא יצא לך להתאמן כמו שרצית , גם אין בזה ממש תועלת.

תשקיע את האנרגיה הזאת באימונים ותנסה לראות איך אתה מכניס לעצמך איזה צ'יט של אלכוהול פעם בכמה זמן בתפריט בלי שתרגיש אשמה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה בגיל שצריך לדעת גם להנות בחיים , צריך להנות בכל גיל.
אתה לא צריך להכניס את עצמך לסרטים או לסטרט מיותר בגלל חודש שלא יצא לך להתאמן כמו שרצית , גם אין בזה ממש תועלת.

תשקיע את האנרגיה הזאת באימונים ותנסה לראות איך אתה מכניס לעצמך איזה צ'יט של אלכוהול פעם בכמה זמן בתפריט בלי שתרגיש אשמה.
אני מכניס את הצ׳יט של האלכוהול פעם בשבועיים לרוב לפעמים יותר כי גם לא תמיד יוצא אבל פשוט החודש זה היה ממש אינטנסיבי ולדוגמא יש לי חברים שמציעים לי לרדת שבוע לאילת השבוע הקרוב ואני ממש בחששות שאני מגזים

אין מצב שאתה נוסע לאילת ושומר על תזונה יחסית נקייה ומקפיד להימנע מאלכוהול?

אתה לא חושב שאתה יכול למצוא איזה נקודת איזון ?

• פותח/ת השרשור
אין מצב שאתה נוסע לאילת ושומר על תזונה יחסית נקייה ומקפיד להימנע מאלכוהול?

אתה לא חושב שאתה יכול למצוא איזה נקודת איזון ?
יאמר לך בכנות אני כאילו באוכל ממש בקטנה עומד אבל באלכוהול לרוב לא כי זה נופש וכל החברים שלי שותים וזה ובכנות גם לי בא להתפרק בשתיה כי זה נופש וזה תורם הרבה לכיף…

אני מכניס את הצ׳יט של האלכוהול פעם בשבועיים
תלמד להכניס את זה כל שבוע ולא יהיה בעיה
אני משתדל להכניס לקלוריות שלי כל יום שוקולדים וכו' כי מתחשק לי
תלמד לחיות ולשחרר טיפה, אתה לא בהכנה לתחרות.

אני לא אומר לך לשתות אלכוהול, אני אישית לא תומך נלהב של אלכוהול על עצמי.
מה שאני אומר לך זה על חרטות, ואתה תעשה את השיקולים שלך.

חרטה על דבר שעשית, היא גדולה, אבל ככל שעובר הזמן, היא קטנה.
חרטה על דבר שלא עשית, היא קטנה, וככל שעובר הזמן, היא גדלה, לפחות אצל רוב.

לא בטוח שאני אסתכל אחורה ואתחרט שלא שתיתי אלכוהול, כי אני פשוט לא האמנתי בכך על עצמי.
אבל אם הייתי נמנע מצבירת חוויות, וחי ככה שאני אתחרט על דברים שלא עשיתי, ולא להפך,
אבוי לי.

אני יכול לכתוב ספר שלם על דברים שעשיתי וחבל, אבל זה בסדר, כי אם הייתי כותב ספר על דברים שלא עשיתי וחבל, הספר הזה היה שובר את ליבי.

אם יש לך איזו מטרה תלויה בזמן, הימנעות אולי תהיה טובה, כי מגיע תגמול בסופו של דבר. תגמול כפול.
אבל אם המטרה שלך היא רק להשתפר לאורך זמן, שזו מטרה טובה אם תשאל אותי, והיא אפשרית לצד הנאה, ורגשות אשמה לא הכרחיים לה, אז לדעתי אפשר למצוא את האיזון.

איזון לא אומר 50% בחירות גרועות ו-50% בחירות טובות, מ-2 סיבות.
הראשונה, אולי לשני הבחירות משקל דומה, אבל נפח שונה לחלוטין.
השנייה, שאני לא בטוח שזה הלקסיקון שאני רוצה לבחור בו.

יכול להיות שבעתיד תרצה להימנע מדברים מסוימים כי תאמין בזה כל כך, ואז הבעיה תפטר מכל כיוון.
אבל כרגע נראה שלא כך המצב, עצם זה שאתה בין כה חי לפי איך שאתה חי, ולהרגיש רע לגבי זה, לא רק לא טוב, זה גם מיותר.

בטווח הרחוק, כלום לא משנה, כל עוד אתה את חי לפי מה שאתה מאמין בו, וגם אז כנראה שלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית