עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה חברה הרצת?כל מי שאומר שזה צריך להיות יקר אחרת זה ״מים״ אז לא מבין כלום.
גנירי יכול להיות מאוד זול ובאיכות שלא נופלת מרופאי, חומר הגלם זה חומר הגלם, אף אחד לא ממציא את הנוסחא מחדש, והורמון גדילה זה הורמון גדילה.
השתמשתי בגנרי שעולה 1000₪ ל100 יחידות
והשתמשתי בגנרי שעולה 50$ ל100 יחידות ומה תגיד, התוצאות היו אותו דבר.
עשיתי מינון של 2 עד 6 ביום, הורמון זה אחלה מעטפת לסייקל, עוזר עם שינה ועם התאוששות, נותן מראה יותר עגול, אבל אין מה להסתמך עליו לבניית שריר.
של ה-1000₪ היה סומטקסאיזה חברה הרצת?
אני מדבר רק על רפואי. קצת כבוד לצד השני, אתה לא יודע עם מי אתה מדבר.כל מי שאומר שזה צריך להיות יקר אחרת זה ״מים״ אז לא מבין כלום.
גנירי יכול להיות מאוד זול ובאיכות שלא נופלת מרופאי, חומר הגלם זה חומר הגלם, אף אחד לא ממציא את הנוסחא מחדש, והורמון גדילה זה הורמון גדילה.
ממש לא, הורמון גדילה זה הורמון גדילה 99% טוהר ו95% טוהר זה אותו חרא ההבדל הוא מינורי.אני מדבר רק על רפואי. קצת כבוד לצד השני, אתה לא יודע עם מי אתה מדבר.
בגנרי יש יותר מידי זיופים וגם אם נופלים במקרה על משהו אותנטי, הוא מהול במידה כזאת שצריך פי 100 כמות מרפואי עבור אותו אפקט אם בכלל.
צפה בקובץ המצורף 82240
יש שפע חומר כבר בפורום כפי שאתה יכול לתאר לעצמך, פשוט תחפש GH.
אם אקצר לך, זה יקר ולא למתחילים, בטח לא כסייקל ראשון, שני או שלישי.
אין מה לגעת GH שלא רפואי זה לא "טסט"
אני ספציפית ניסיתי גם רפואי וגם לא
הפלוסים זה שריפת שומן , התאוששות , שינה טובה יותר בעיקר בתחלה זה מורגש ..
לי אישית יצא ריקומפ על GH
כל הזמן פלוס קלורי אז עלייה בשריר ירידה בשומן כמובן שזה לא בכול מההורמון גדילה עצמו
אז לסיכום אם תתחיל עדיף רק רפואי
לא רפואי אישית חברה מסוימת הרגישה כמו מים
בשנייה כן מורגש אבל כמו שאמרו מעליי
תצטרך מינון גבוה כדי להרגיש משהו מזה
ובסוף זה יצא כמעט אותו מחיר
כשעשית רפואי, מה היה המינון? כמה זמן הרצת? לצד מה?
איזה שטויות במיץ אז ממי שקנית גנרי מחר לך זיוף מוחלט, רפואי טכנאי זה אותו דבר אם זה ממקור אמין חאלס לשטויות.אין מה לגעת GH שלא רפואי זה לא "טסט"
אני ספציפית ניסיתי גם רפואי וגם לא
הפלוסים זה שריפת שומן , התאוששות , שינה טובה יותר בעיקר בתחלה זה מורגש ..
לי אישית יצא ריקומפ על GH
כל הזמן פלוס קלורי אז עלייה בשריר ירידה בשומן כמובן שזה לא בכול מההורמון גדילה עצמו
אז לסיכום אם תתחיל עדיף רק רפואי
לא רפואי אישית חברה מסוימת הרגישה כמו מים
בשנייה כן מורגש אבל כמו שאמרו מעליי
תצטרך מינון גבוה כדי להרגיש משהו מזה
ובסוף זה יצא כמעט אותו מחיר
המקורות היו טוביםאיזה שטויות במיץ אז ממי שקנית גנרי מחר לך זיוף מוחלט, רפואי טכנאי זה אותו דבר אם זה ממקור אמין חאלס לשטויות.
אם מה שעושה לך טוב על הנשמה זה לבזבז כסף אז לך על זה אבל אל תפיץ מידע שגוי.
מזה מינון גבוה ? שמעתי על אנשים שלוקחים 2 יחידות ודי מרוצים.תצטרך מינון גבוה כדי להרגיש משהו מזה
תראה הכול עניין יחסי של מינוןמזה מינון גבוה ? שמעתי על אנשים שלוקחים 2 יחידות ודי מרוצים.
החל ממינון מסויים לא צריך להכניס אינסולין ?
המקורות היו טובים
אתה בכלל ניסת הורמון גדילה רפואי/גנרי?
זה לא סתם עולה יקר יש הבדל בין גנרי לרפואי
לי אין שום אינטרס אלה לומר מנסיון האישי שלי