הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם לגיטימי להתעצבן על זה?

showHall

משתמש מתחיל
166
78
נק' מוניטין:
116
166
78
אני מגיע למכון כולי באטרף ומתרגש כי יש לי היום לחיצת חזה, נכנס לחדכ ומה אני רואה?? שכל הספות תפוסות על ידי בחורות שעושות היפ טראסט אז התחלתי להתעצבן ולערב את המאמנים כי כן היו ספופת מתכווננות ובוקסים פנויים שאפשר לעשות עליהם היפ טראסט ואף אחת מהן לא רצתה לעבור.
המאמן והמנהלת שפניתי אליהם אמרו שאני מגזים ואין מה לעשות כמו שאני צריך את הספה אותן בנות גם צריכות,עכשיו הייתי מקבל את הטיעון הזה אם לא היה להן מקום חלופי לעשות את התרגיל אבל להן יש ולי אין מקום חלופי לעשות בנצ עם מוט.
האם זה לגיטימי להתעצבן על זה? או שבאמת הגזמתי?

לגיטימי, זה כמו לתפוס את הכלוב כדי לעשות בייספס.
במקרה כזה אתה פשוט נכנס באמצע ועושה בנץ' בזמן שהן נחות.

זה הולך ככה... אתה ניגש לזאתי שתופסת ואומר "היי כמה סטים נשארו לך?"
תשובה שלה (פחות מעניין): X
תשובה שלך: טוב כפרה ניכנס ביחד אני צריך לעשות בנצ' פרס

זה הכל בלי עצבים ובלי מנהלת מטומטמת

• פותח/ת השרשור
לגיטימי, זה כמו לתפוס את הכלוב כדי לעשות בייספס.
במקרה כזה אתה פשוט נכנס באמצע ועושה בנץ' בזמן שהן נחות.

זה הולך ככה... אתה ניגש לזאתי שתופסת ואומר "היי כמה סטים נשארו לך?"
תשובה שלה (פחות מעניין): X
תשובה שלך: טוב כפרה ניכנס ביחד אני צריך לעשות בנצ' פרס

זה הכל בלי עצבים ובלי מנהלת מטומטמת

ניסיתי לא עבד לי, נראלי בגלל שניסיתי להעביר אותן מקום עם קצת עצבים לא רצו להכניס אותי במנוחות שלהן חחחחחח

כל כך הרבה זמן לא הייתי במכון, קל וחומר מכון עמוס.

אי אפשר לשאול אם לגיטימי להתעצבן, זה לא בשליטתך, אם התעצבנת, התעצבנת. מה שבשליטתך זה אופן התגובה שלך.

באופן אישי אני בדרך כלל לא ממהר ושמח לחכות למכשיר שתתפנה, ועל הדרך לנהל שיחה נחמדה.
גם הייתי מנסה להיכנס בין המנוחות.

לא הייתי מערב מנהלים ומנסה משחקי כוחות, כי כשאתה עצבני תמיד תראה כמו האשם. ותכלס, המנהל צודק, זכותו של כל מתאמן להשתמש בכל מתקן שהוא חפץ. עדיף להתנהל ישיר מול הבן אדם על הספסל מאשר האחראים.

אני כבר מזמן עברתי את השלב הזה...

ילדי טיק טוק ואינסטרגם "שבאים להתאמן" ותופסים לי מכשיר שאני צריך.. ובמקום להתאמן מצטלמים/מדברים בטלפון/עושים פוזות למראה , ישר מזיז להם את המגבת ואומר להם שיחזרו שאני אסיים!! אני כבר הסברתי להנהלה שמכון כושר זה לא קייטנה ולא סדנת אינסוטוש..

וזה לא בקטע של להיות בריון או משהו.. זה פשוט בקטע שאני בא להתאמן יש לי לתת שעה וחצי אימון-שעתיים... אין לי זמן לחכות לילדים שבאים לשחק.

אשכרה ילד בן 16 תופס לי מכשיר לג פרס עם משקל של 10 קילו כל צד!!! ועוד אומר לי שהוא נח 5 דקות (עם סטופר:🤦‍♂️:) בין סט לסט.. כי ככה נוח לו!
אז אני אומר לו שהוא עכשיו הרוויח מנוחה של 15 דקות.. כי אני תופס את המכשיר! 🙄

ניסיתי לא עבד לי, נראלי בגלל שניסיתי להעביר אותן מקום עם קצת עצבים לא רצו להכניס אותי במנוחות שלהן חחחחחח
אתה פשוט נכנס בכוח, בסוף זה ספסל עם ראק לבנץ', לא יפריע לה אם תיכנס באמצע. בעיה שלה שהיא משתמשת בציוד שלא למטרה שלו.

נסה להסביר בהיגיון, אם מתעקשים תחייך תגיד תודה רבה ותעשה תרגיל אחר עד שיתפנה.
היה לי פעם מקרה שהייתי צריך דאמבלים במשקל שאין עוד זוג שלו במכון ומישהי השתמשה רק באחד מהם, שאלתי אותה כמה סטים יש לה והיא ענתה את השאלה הכי מעצבנת ביקום "הרבה", שאלתי אותה אם אפשר להיכנס איתה בזמן שהיא נחה ולהחזיר לה את הדאמבלים למקום כשהיא תצטרך (היא נחה רבע שעה בין סט לסט כשכל זמן המנוחה היא באייפון ואני ליטרלי יושב ספסל לידה) והיא אמרה שהיא רוצה לעבוד לבד, חייכתי אמרתי לה תודה רבה ושיהיה לה אימון נעים, לקחתי כמו גדול את הדאמבלים הכבדים יותר ועל הפרצוף שלה עשיתי PR. אימון אחר כך ייבשתי לה את החיים בכלוב של הסקוואט חצי בכוונה וכשהיא בשיא חוצפתה אומרת לי "אתה כבר הרבה זמן פה זה לא בסדר" חייכתי אליה, הזכרתי לה את מה שעשתה ואמרתי לה או שתחכה בשקט או שתגזגז לי מהפנים ושתלמד לחלוק עם אחרים את המכון לפני שהיא בכלל פותחת את הפה ומטיפה לאחרים, ונתתי לעוד מישהו שחיכה להיכנס איתי כמו שאני תמיד עושה. קארמה איז אה ביץ'.
אין לך מה להתעצבן, יצורים יש בכל מקום ובמיוחד בחדרי כושר, פשוט תעבור למכשיר אחר ותחכה שיתפנה. אם אני למדתי לא לבזבז אנרגיה על הכרותי אונה האלה אני חושב שכל אחד יכול.

נערך לאחרונה:
נסה להסביר בהיגיון, אם מתעקשים תחייך תגיד תודה רבה ותעשה תרגיל אחר עד שיתפנה.
היה לי פעם מקרה שהייתי צריך דאמבלים במשקל שאין עוד זוג שלו במכון ומישהי השתמשה רק באחד מהם, שאלתי אותה כמה סטים יש לה והיא ענתה את השאלה הכי מעצבנת ביקום "הרבה", שאלתי אותה אם אפשר להיכנס איתה בזמן שהיא נחה ולהחזיר לה את הדאמבלים למקום כשהיא תצטרך (היא נחה רבע שעה בין סט לסט כשכל זמן המנוחה היא באייפון ואני ליטרלי יושב ספסל לידה) והיא אמרה שהיא רוצה לעבוד לבד, חייכתי אמרתי לה תודה רבה ושיהיה לה אימון נעים, לקחתי כמו גדול את הדאמבלים הכבדים יותר ועל הפרצוף שלה עשיתי PR. אימון אחר כך ייבשתי לה את החיים בכלוב של הסקוואט חצי בכוונה וכשהיא בשיא חוצפתה אומרת לי "אתה כבר הרבה זמן פה זה לא בסדר" חייכתי אליה, הזכרתי לה את מה שעשתה ואמרתי לה או שתחכה בשקט או שתגזגז לי מהפנים ושתלמד לחלוק עם אחרים את המכון לפני שהיא בכלל פותחת את הפה ומטיפה לאחרים, ונתתי לעוד מישהו שחיכה להיכנס איתי כמו שאני תמיד עושה. קארמה איז אה ביץ'.
אין לך מה להתעצבן, יצורים יש בכל מקום ובמיוחד בחדרי כושר, פשוט תעבור למכשיר אחר ותחכה שיתפנה. אם אני למדתי לא לבזבז אנרגיה על הכרותי אונה האלה אני חושב שכל אחד יכול.
סיפור מקסים ומעורר השראה

כשאתה יכול לעשות טרנספומציה שלמה בבית בעלות של בין 10K-20K שקל כשכל הציוד לוקח לך 10-20 מ"ר ואנשים עדיין הולכים למכון

Screenshot_20220920-101445_Gallery.jpg

אני כבר מזמן עברתי את השלב הזה...

ילדי טיק טוק ואינסטרגם "שבאים להתאמן" ותופסים לי מכשיר שאני צריך.. ובמקום להתאמן מצטלמים/מדברים בטלפון/עושים פוזות למראה , ישר מזיז להם את המגבת ואומר להם שיחזרו שאני אסיים!! אני כבר הסברתי להנהלה
כשאתה יכול לעשות טרנספומציה שלמה בבית בעלות של בין 10K-20K שקל כשכל הציוד לוקח לך 10-20 מ"ר ואנשים עדיין הולכים למכון

Screenshot_20220920-101445_Gallery.jpg
המכון הוא מקום מפגש חברתי בנוסף סתם סתם אבל וויב במכון וויב בבית לא אותו דבר תכלס פעם ניסתי להתאמן בבית לא אהבתי ...פשוט צריך לדעת באיזה שעות ללכת +למצוא מכון לא עמוס יחסית

המכון הוא מקום מפגש חברתי בנוסף סתם סתם אבל וויב במכון וויב בבית לא אותו דבר תכלס פעם ניסתי להתאמן בבית לא אהבתי ...פשוט צריך לדעת באיזה שעות ללכת +למצוא מכון לא עמוס יחסית

לא תמיד בא לך ללכת למכון, מבחינתי סה כבר כמו ללכת קילומטר רק בשביל לצחצח שיניים

לא תמיד בא לך ללכת למכון, מבחינתי סה כבר כמו ללכת קילומטר רק בשביל לצחצח שיניים
אני למשל עובד בבש קרוב לגראנד אז ישר קופץ לספייס וזורם לי שנים אני ככה ומרוצה.. כול אחד מה שנוח לו יש כאלה היו שנים בחדרי כושר עברו לבית ומרוצים.. היתרון בבית גם שאם באלך להתאמן ב3 בלילה אתה יכול..זה יתרון גדול על פני חדכ עם הגבלה בשעות פתיחה אבל אני תמיד אעדיף חדכ חח

אני למשל עובד בבש קרוב לגראנד אז ישר קופץ לספייס וזורם לי שנים אני ככה ומרוצה.. כול אחד מה שנוח לו יש כאלה היו שנים בחדרי כושר עברו לבית ומרוצים.. היתרון בבית גם שאם באלך להתאמן ב3 בלילה אתה יכול..זה יתרון גדול על פני חדכ עם הגבלה בשעות פתיחה אבל אני תמיד אעדיף חדכ חח

לא יודע בשבילי מכון סה כבר לאנשים שרוצים להעמיס (אתה יודע מה) וסתם לכיף

ברוך השם, כוח הכבידה פועל גם בבית...

מה יש להתעצבן
תמתין או תזרז אותם על ידיי שאלות/נעיצת מבטים : וגם זה רק אם אתה ממש ממהר לאנשהו

לגיטימי? מאוד
אבל אין להן מושג קלוש מה הן עושות לא בסדר במקרה הטוב והן פשוט שמות זין על כל הסביבה במקרה הרע
בשני המקרים העצבים לא יעזרו

לקחתי כמו גדול את הדאמבלים הכבדים יותר ועל הפרצוף שלה עשיתי PR
🤣🤣🤣🤣 כאילו שאכפת לה מהPR שלך

למה אתם עוד בחדר כושר
הנה חדר כושר

קבצים מצורפים

• 16653309232462261700950922517915.jpg
    16653309232462261700950922517915.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 63
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית