הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשווגנדה

*קורטיזול ואיכות שינה זה יכול לשפר?
אחי באמת.. אשווגנדה יעבוד לך כפלצבו

אם יש לך בעיית שינה צריך להבין מה הבעיה ולפתור אותה לא לטאטא עם תוסף

מה השאלה על קורטיזול ?
פחות לחץ וסטרס חיים יעזור פי מאה מכדור של אשווגנדה..

אחי באמת.. אשווגנדה יעבוד לך כפלצבו

אם יש לך בעיית שינה צריך להבין מה הבעיה ולפתור אותה לא לטאטא עם תוסף

מה השאלה על קורטיזול ?
פחות לחץ וסטרס חיים יעזור פי מאה מכדור של אשווגנדה..
שמע ברור אבל לא תמיד אתה יכול לשלוט על לחץ וסטרס, האמת שלי אין בעיות שינה כל כך אבל אם יש מחקרים שמראים שזה יכול להוריד קורטיזול ולשפר שינה אז למה לא. להפסיד אתה לא תפסיד זה כולה 30 שקל 90 כדורים
לכן לנסות יכול לעזור לאנשים

שמע ברור אבל לא תמיד אתה יכול לשלוט על לחץ וסטרס, האמת שלי אין בעיות שינה כל כך אבל אם יש מחקרים שמראים שזה יכול להוריד קורטיזול ולשפר שינה אז למה לא. להפסיד אתה לא תפסיד זה כולה 30 שקל 90 כדורים
לכן לנסות יכול לעזור לאנשים
אתה רוצה לבזבז על זה כסף? תבזבז ותהנה
אנשים מחפשים לעלות את רמת הטסט שלהם בצורה טבעית, לוקחים שטויות וטוענים שזה עובד. אכפת לנו? לא, שיבזבזו את הכסף שלהם בכיף..
אפשר לתמוך אם רוצים במייק או'טרן
הוא מוכר 12 ביצים של איזה חיה ב1500 דולר

אתה רוצה לבזבז על זה כסף? תבזבז ותהנה
אנשים מחפשים לעלות את רמת הטסט שלהם בצורה טבעית, לוקחים שטויות וטוענים שזה עובד. אכפת לנו? לא, שיבזבזו את הכסף שלהם בכיף..
אפשר לתמוך אם רוצים במייק או'טרן
הוא מוכר 12 ביצים של איזה חיה ב1500 דולר
מי דיבר על טסט? דיברתי על קורטיזול ואיכות שינה שדווקא יש לזה בסיס

מי דיבר על טסט? דיברתי על קורטיזול ואיכות שינה שדווקא יש לזה בסיס
אתה עיוור או משחק אותה?
התייחסתי בהתחלה של התגובה שלי לזה ואח"כ התייחסתי לדברים שונים אבל בגדול זה אותו דבר.
להאמין לחארטות שמפרסמים

אתה עיוור או משחק אותה?
התייחסתי בהתחלה של התגובה שלי לזה ואח"כ התייחסתי לדברים שונים אבל בגדול זה אותו דבר.
להאמין לחארטות שמפרסמים
לא חושב שאפשר לקרוא לזה חארטה כי יש לזה בסיס
An alternative treatment for anxiety: a systematic review of human trial results reported for the Ayurvedic herb ashwagandha (Withania somnifera) - PubMed

אשווגנדה הוא תוסף שלא נחקר מספיק והעדויות די קלושות, הרפרנסים שאתה מביא הם צ׳רי פיקינג (שוב) אז או שתלמד לקרוא מחקרים ולהסיק מסקנות או שתסייג את ההמלצות שלך.
הביסוס כיום הוא לא מספיק רציני כדי לקבוע בנחרצות על היתרונות המדוברים אבל לחלוטין אני חושב שצריך להמשיך לחקור את התוסף הזה בתור מי שהתעניין בו יותר מפעם אחת במהלך חיי.

בכל מקרה אשווגנדה זה תוסף נחמד שכן יש מעט מאוד עדויות שלו לכאן או לכאן, בתור מי שניסה אני יכול להגיד לך שכן הייתי מנסה שוב אבל לא יכול לצאת בהצהרות של ״הפחתת קורטיזול״ ו״שיפור שינה״.

נערך לאחרונה:
אשווגנדה הוא תוסף שלא נחקר מספיק והעדויות די קלושות, הרפרנסים שאתה מביא הם צ׳רי פיקינג (שוב) אז או שתלמד לקרוא מחקרים ולהסיק מסקנות או שתסייג את ההמלצות שלך.
הביסוס כיום הוא לא מספיק רציני כדי לקבוע בנחרצות על היתרונות המדוברים אבל לחלוטין אני חושב שצריך להמשיך לחקור את התוסף הזה בתור מי שהתעניין בו יותר מפעם אחת במהלך חיי.

בכל מקרה אשווגנדה זה תוסף נחמד שכן יש מעט מאוד עדויות שלו לכאן או לכאן, בתור מי שניסה אני יכול להגיד לך שכן הייתי מנסה שוב אבל לא יכול לצאת בהצהרות של ״הפחתת קורטיזול״ ו״שיפור שינה״.
לא מובנת לי האגרסיביות הזאת... טענתי בדיוק מה שאתה טענת במילים אחרות
מן הסתם שאם יש לך בעיות חרדה רציניות זה לא יעזור אבל מפה ועד לקרוא לזה חארטה? כתבתי שיש ביסוס לדברים האלה ואני לא פתאום המצאתי אותם משום מקום...
כמו כן, העלות המינימלית של זה והסיכון הבריאותי הנמוך יכול לעזור לאוכלוסייה הממוצעת בניסיון על עצמם כפי שאתה עשית ומעבר לזה גם אם קיים אפקט פלאצבו כמו שכתבו פה אני לא רואה בזה דבר רע כי אם תגיד לאדם עם חרדה שהוא ייקח כדור שיעזור לו מבחינת החשיבה אולי זה יוריד לו את החרדה (כל הרסקיו למיניהם יעידו על כך)
אני גם אשמח שתצטט איפה קפצתי למסקנות נחרצות, אני דווקא חושב שהייתי מאוד מסוייג ואם כבר האנשים פה שקראו לזה חארטה היו נחרצים יותר אבל נראה לי שיש פה כבר אלמנט של נטירת טינה

הוא ממש לא "אגרסיבי"..
לא צריך להיות ילד קטן ולהתגונן ישר אחרי שמגיבים לך
למה שאני לא אתגונן כשהוא טוען שאני לא סייגתי פה דברים?
https://lbs.co.il/threads/124359/#post-1569144
אגב.. די כתוב פה שזה כן עזר לאנשים עם סטרס כרוני
https://lbs.co.il/threads/124359/#post-1569144
אגב.. די כתוב פה שזה כן עזר לאנשים עם סטרס כרוני

תעשיית החרדה והדיכאון זאת פרה שמניבה המון כסף...
היום מייחסים לכל צמח, תבלין, חומצת אמינו.. יכולות נוגדות דיכאון וחרדה, רק על מנת לייצר תוספי תזונה חסרי ערך.

לא קונה מילה ממה שכתוב אחרי הacknowledgment

This study was partially funded by Health Resources and Services Administration AAU grant D54HP05462 (C.P.M, principal investigator). The authors are grateful for the input and feedback of Dr. John Epling, chair, Department of Family Medicine, SUNY Upstate Medical University.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית