עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עייפות לדוגמהאני לא הרגשתי כלום אחרי שבועיים שלוש אפילו אבל שמעתי ממישהו שהרגיש
הכוונה בanxiolytic effects?
לא מטפלים בעייפות עם תוסףעייפות לדוגמה
*קורטיזול ואיכות שינה זה יכול לשפר?לא מטפלים בעייפות עם תוסף
אחי באמת.. אשווגנדה יעבוד לך כפלצבו*קורטיזול ואיכות שינה זה יכול לשפר?
שמע ברור אבל לא תמיד אתה יכול לשלוט על לחץ וסטרס, האמת שלי אין בעיות שינה כל כך אבל אם יש מחקרים שמראים שזה יכול להוריד קורטיזול ולשפר שינה אז למה לא. להפסיד אתה לא תפסיד זה כולה 30 שקל 90 כדוריםאחי באמת.. אשווגנדה יעבוד לך כפלצבו
אם יש לך בעיית שינה צריך להבין מה הבעיה ולפתור אותה לא לטאטא עם תוסף
מה השאלה על קורטיזול ?
פחות לחץ וסטרס חיים יעזור פי מאה מכדור של אשווגנדה..
אתה רוצה לבזבז על זה כסף? תבזבז ותהנהשמע ברור אבל לא תמיד אתה יכול לשלוט על לחץ וסטרס, האמת שלי אין בעיות שינה כל כך אבל אם יש מחקרים שמראים שזה יכול להוריד קורטיזול ולשפר שינה אז למה לא. להפסיד אתה לא תפסיד זה כולה 30 שקל 90 כדורים
לכן לנסות יכול לעזור לאנשים
נסה מגנזיוםואיכות שינה
מי דיבר על טסט? דיברתי על קורטיזול ואיכות שינה שדווקא יש לזה בסיסאתה רוצה לבזבז על זה כסף? תבזבז ותהנה
אנשים מחפשים לעלות את רמת הטסט שלהם בצורה טבעית, לוקחים שטויות וטוענים שזה עובד. אכפת לנו? לא, שיבזבזו את הכסף שלהם בכיף..
אפשר לתמוך אם רוצים במייק או'טרן
הוא מוכר 12 ביצים של איזה חיה ב1500 דולר
אתה עיוור או משחק אותה?מי דיבר על טסט? דיברתי על קורטיזול ואיכות שינה שדווקא יש לזה בסיס
לא חושב שאפשר לקרוא לזה חארטה כי יש לזה בסיסאתה עיוור או משחק אותה?
התייחסתי בהתחלה של התגובה שלי לזה ואח"כ התייחסתי לדברים שונים אבל בגדול זה אותו דבר.
להאמין לחארטות שמפרסמים
אשווגנדה הוא תוסף שלא נחקר מספיק והעדויות די קלושות, הרפרנסים שאתה מביא הם צ׳רי פיקינג (שוב) אז או שתלמד לקרוא מחקרים ולהסיק מסקנות או שתסייג את ההמלצות שלך.לא חושב שאפשר לקרוא לזה חארטה כי יש לזה בסיס
An alternative treatment for anxiety: a systematic review of human trial results reported for the Ayurvedic herb ashwagandha (Withania somnifera) - PubMed
לא מובנת לי האגרסיביות הזאת... טענתי בדיוק מה שאתה טענת במילים אחרותאשווגנדה הוא תוסף שלא נחקר מספיק והעדויות די קלושות, הרפרנסים שאתה מביא הם צ׳רי פיקינג (שוב) אז או שתלמד לקרוא מחקרים ולהסיק מסקנות או שתסייג את ההמלצות שלך.
הביסוס כיום הוא לא מספיק רציני כדי לקבוע בנחרצות על היתרונות המדוברים אבל לחלוטין אני חושב שצריך להמשיך לחקור את התוסף הזה בתור מי שהתעניין בו יותר מפעם אחת במהלך חיי.
בכל מקרה אשווגנדה זה תוסף נחמד שכן יש מעט מאוד עדויות שלו לכאן או לכאן, בתור מי שניסה אני יכול להגיד לך שכן הייתי מנסה שוב אבל לא יכול לצאת בהצהרות של ״הפחתת קורטיזול״ ו״שיפור שינה״.
הוא ממש לא "אגרסיבי"..לא מובנת לי האגרסיביות הזאת
למה שאני לא אתגונן כשהוא טוען שאני לא סייגתי פה דברים?הוא ממש לא "אגרסיבי"..
לא צריך להיות ילד קטן ולהתגונן ישר אחרי שמגיבים לך
דפדפתי קצתאגב.. די כתוב פה שזה כן עזר לאנשים עם סטרס כרוני
דפדפתי קצתאגב.. די כתוב פה שזה כן עזר לאנשים עם סטרס כרוני
לא חושב שאפשר לקרוא לזה חארטה כי יש לזה בסיס
An alternative treatment for anxiety: a systematic review of human trial results reported for the Ayurvedic herb ashwagandha (Withania somnifera) - PubMed