הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיזוף ואתם?

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום רב לאנשים שחובבים שיזוף..

איך אתם צורכים את קרני הUV שלכם? מהשמש , מיטת שיזוף , שיזוף בהתזה (לא מכיל קרני UV)...

מהמידע שקראתי ברשת , כל האופציות הנ"ל "לא בריאות" , עלולות להוביל לסרטן עור ואינן מומלצות..

מה עמדתכם בנושא?

@OA

שמש במידה ועם מקדם הגנה לרוב.
אבל את השיזוף שלי אני מעדיף בריסוס ולפני הבמה.

ממליץ לכם בחום לשמור לפחות על הפנים גם אם אתם עושים שיזוף במיטה, פשוט לעטוף את הפנים בחולצה או משהו כזה.

ביקור אחד במחלקה אונקולוגית יחסוך לכם הרבה מאוד כסף על טיפולי שיזוף במכונים, זמן שיזוף בים והכי חשוב - הבריאות שלכם.
כנראה שאף אחד לא באמת יבקר במחלקה כזאת מרצונו וזה מובן, ואז נשאלת השאלה הרטורית של למה אתם מסכנים את הדבר הכי חשוב בחיים שלכם למען צבע.

נערך לאחרונה:
ביקור אחד במחלקה אונקולוגית יחסוך לכם הרבה מאוד כסף על טיפולי שיזוף במכונים, זמן שיזוף בים והכי חשוב - הבריאות שלכם.
כנראה שאף אחד לא באמת יבקר במחלקה כזאת מרצונו וזה מובן, ואז נשאלת השאלה הרטורית של למה אתם מסכנים את הדבר הכי חשוב בחיים שלכם למען צבע.
אפשר גם למות מחנק של ברוקולי, זה לא מונע מימני להמשיך לאכול, החיים מלאי סכנות זה מה יש

תרגיש חופשי לגגל כמה אנשים מתים בשנה מחנק מאוכל וכמה מסרטן העור.
את האחרון אתה יכול למנוע בקלות. הדעה לרוב משתנה עם הגיל, כאשר אתה מבין מה חשוב ומה לא.

ברור לי שהדיון לא ישכנע אף אחד, זה בדיוק כמו דיוני חיסונים, פוליטיקה וספורט.

תרגיש חופשי לגגל כמה אנשים מתים בשנה מחנק מאוכל וכמה מסרטן העור.
את האחרון אתה יכול למנוע בקלות. הדעה לרוב משתנה עם הגיל, כאשר אתה מבין מה חשוב ומה לא.

ברור לי שהדיון לא ישכנע אף אחד, זה בדיוק כמו דיוני חיסונים, פוליטיקה וספורט.

אפשר למנוע, עדיין ישארו 93737388 דברים שיכולים להרוג אותי ללא שליטתי, זה די חסר טעם, שים קרם הגנה ויהיה בסדר, לא נידע אם נקום מחר בבוקר או שנדרס עוד דקה

כמובן שיש דברים שלא בשליטתנו, אבל הדיון מדבר על דברים שכן בשליטה שלנו.

• פותח/ת השרשור

האם אתה נמנע משיזוף?

אני אישית? כמובן, אין טעם בזה לדעתי. החסרונות עולים בהרבה על היתרונות.

• פותח/ת השרשור
אני אישית? כמובן, אין טעם בזה לדעתי. החסרונות עולים בהרבה על היתרונות.

אני מסכים איתך, אבל בכל זאת..
הרצון 'לתפוס' קצת צבע מפתה.
במיוחד שאתה בעל עור לבן סיד 🤦‍♂️

הגיל\ביקור במחלקה אונקולוגית יגרמו לך לחשוב אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית