נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכדוריםאיך אתם צורכים את קרני הUV שלכם?
בכדורים
וואו אני הבנאדם שהכי מכור לשיזוף בעולם נראלי חחח מינימום 5 פעמים בשבוע מיטת שיזוף+ים פעם בשבוע בדרכ עם שמן שיזוף
חח שנים ככה העור שלי לא נשרף רק משחים נראלי האמת הגעתי לצבע מקסימאלי לעור שלי חחאתה 5 פעמים בשבוע במיטת שיזוף???
אחי אתה שרוף.. 🤣
אחי מה לעזאזלוואו אני הבנאדם שהכי מכור לשיזוף בעולם נראלי חחח מינימום 5 פעמים בשבוע מיטת שיזוף+ים פעם בשבוע בדרכ עם שמן שיזוף
אפשר גם למות מחנק של ברוקולי, זה לא מונע מימני להמשיך לאכול, החיים מלאי סכנות זה מה ישביקור אחד במחלקה אונקולוגית יחסוך לכם הרבה מאוד כסף על טיפולי שיזוף במכונים, זמן שיזוף בים והכי חשוב - הבריאות שלכם.
כנראה שאף אחד לא באמת יבקר במחלקה כזאת מרצונו וזה מובן, ואז נשאלת השאלה הרטורית של למה אתם מסכנים את הדבר הכי חשוב בחיים שלכם למען צבע.
תרגיש חופשי לגגל כמה אנשים מתים בשנה מחנק מאוכל וכמה מסרטן העור.
את האחרון אתה יכול למנוע בקלות. הדעה לרוב משתנה עם הגיל, כאשר אתה מבין מה חשוב ומה לא.
ברור לי שהדיון לא ישכנע אף אחד, זה בדיוק כמו דיוני חיסונים, פוליטיקה וספורט.
ביקור אחד במחלקה אונקולוגית יחסוך לכם הרבה מאוד כסף על טיפולי שיזוף במכונים, זמן שיזוף בים והכי חשוב - הבריאות שלכם.
כנראה שאף אחד לא באמת יבקר במחלקה כזאת מרצונו וזה מובן, ואז נשאלת השאלה הרטורית של למה אתם מסכנים את הדבר הכי חשוב בחיים שלכם למען צבע.
אני אישית? כמובן, אין טעם בזה לדעתי. החסרונות עולים בהרבה על היתרונות.