הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Nusty
  • פורסם בתאריך

Nusty

משתמש מתחיל
20
12
נק' מוניטין:
19
20
12
היי, אז התחלתי סייקל ראשון של test E 400mg/week
יש לי clomid לאחרי סייקל וגם tamoxofen לגינו במקרה ואצטרך
עכשיו הכנסתי מחט בפעם הראשונה לעצמי עם אלכוהול על מכסה הבקבוקון ועל שריר הדלתון
הזרקתי מחט 25G 6"5

ולאחר קצת זמן התחיל לכאוב, וזה החמיר ברמה גבוה, הלכתי לרופא והוא אמר שזה
דלקת בכתף אמרתי לו שזה סתם התחיל לכאוב שהתעוררתי

עכשיו רציתי לדעת מה היה יכול לגרום לזה, ואיך אני מוודא שזה לא יקרה שוב, כי אני דיי בטוח שהזרקתי במקום נכון, גם לא ירד כמעט דם
ובנוסף אם זה קורה, זה בסדר למרוח משהו כמו bengay באזור

בקוואדס כמות כלי הדם והעצבים הרבה יותר צפופה מאשר בגלוטס ובדלטס, משמע הסיכוי לסיבוכים כתוצאה מזריקה לא נכונה גבוהה הרבה יותר.

ולוודוקא זיהום, זריקה נקייה וסטרילית יכולה לגרום לשטף דם פנימי מה שיכול להוביל לאנטומה.

בקוואדס כמות כלי הדם והעצבים הרבה יותר צפופה מאשר בגלוטס ובדלטס, משמע הסיכוי לסיבוכים כתוצאה מזריקה לא נכונה גבוהה הרבה יותר.

ולוודוקא זיהום, זריקה נקייה וסטרילית יכולה לגרום לשטף דם פנימי מה שיכול להוביל לאנטומה.

אם מחדירים את המחט לאט לאט גם אם יש עצב או כלי דם המחט תזיז אותו לצד וזהו לא צריך להכניס אץ המחט מהר אני מזריק תמיד slow motion חחח..

אם מחדירים את המחט לאט לאט גם אם יש עצב או כלי דם המחט תזיז אותו לצד וזהו לא צריך להכניס אץ המחט מהר אני מזריק תמיד slow motion חחח..
כנל , מנווט בקואדס כמו במדבר יהודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית