נק' מוניטין:
11
- 168
- 11
חוודת דעת על החברה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי שזה ברנד טוב בכללי בכל נושא החומרים…לא מכיר אותם?מה אנשים מחפשים הרפתקאות, יש כמה ברנדים מוכרים שכולם כאן משתמשים כולל
Zenco, Shield, Deus, Nano ועוד
עזבו אתכם מהלא מוכרים למה לחפש צרות.
Over pricedמה עם ורטקס?
רק זנקואני גם עכשיו לקחתי משהו שאני אישית לא מכיר עדיין לא התחלתי אז לא יודע אם זה חתול בשק ממליץ באמת לקחת משהו מוכר או יותר נכון רפואי .. סוסט של אספן מנצח תמיד הכל!
צפה בקובץ המצורף 82838
זנקו מניסיון מעולים..רכשתי ממישהו והייתי מרוצהרק זנקו
לא מכיר אבל אם זה לא רפואי אז זה לא יכול להיות ברמה יותר גבוה.רק זנקו
הכי טוב זה רפואי מן הסתם אבל באנדר יש טובים ויש פחות...הנה זנקו אצלם לך את הויאל שנשאר לי מהם של טרן קצר ..אם מכיר אז הם נהדרים אני יצאתי מרוצה מהטרן שלהםלא מכיר אבל אם זה לא רפואי אז זה לא יכול להיות ברמה יותר גבוה.
מה עם הורמון גדילה?רק רפואי של באייר כל השאר זה מים
רק אם הסוחר שלך מביא לך את זה בקרח יבש והוא לובש חלוק מעבדה אחרת זה מים.מה עם הורמון גדילה?
אחי תשתף אותנו בקעקועים שלךהכי טוב זה רפואי מן הסתם אבל באנדר יש טובים ויש פחות...הנה זנקו אצלם לך את הויאל שנשאר לי מהם של טרן קצר ..אם מכיר אז הם נהדרים אני יצאתי מרוצה מהטרן שלהם
חחח אם אצלם יש אנשים שיזהו אולי מעדיף להישאר אנונימי עד כמה שניתן מה שכן אגיד שאני חובב קעקועים מושבעאחי תשתף אותנו בקעקועים שלך
איזה אחחחח אם אצלם יש אנשים שיזהו אולי מעדיף להישאר אנונימי עד כמה שניתן מה שכן אגיד שאני חובב קעקועים מושבע
יש לי 2 שרוולים בידיים,קעקע בחזה שרוול רגל חח והיד עוד נטויהאיזה אח
גם אני
יש לי שרוול ומתכנן עוד מלא בעתיד
אמן עליייש לי 2 שרוולים בידיים,קעקע בחזה שרוול רגל חח והיד עוד נטויה