הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עושים עם קיצוני?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
לאחרונה חווה רעב קיצוני אחרי יציאה מהחיטוב,
ירדתי 13 קילו(כולל נוזלים) בסבב האחרון.
רוצה לעשות עוד סבב של חיטוב אבל בנתיים צוברת כוחות ונחה..

עושה ריברס דיאט כרגע,
מהיציאה של החיטוב עליתי קילו וחצי שלדעתי זה תקין כי נפח האוכל גדל משמעותית ומין הסתם נוזלים..אני יודעת שזה תקין לחוות יותר רעב בתהליך כזה וזה מתאזן. אבל אני חווה רעב קיצוני.מצד אחד אני אומרת שאולי זה פסיכולגי אבל הבטן שלי מקרקרת ואני קמה מורעבת כיאילו לא אכלתי יומיים עם קושי לתפקד… הבחירות אוכל שלי שקולות עם כמה שיותר נפח של אוכל(המון ירקות,מעל 4 ליטר מים, המון תה) לא מבזבזת קלוריות על דברים דחוסים בקלוריות.

מבחינת פעילות - מתאמנת 3 פעמים כוח,לא משהו שמתיש אותי או מרגישה שמוציאה אנרגיה קיצונית…
עבודה משרדית אז לא זזה יותר מידי..
משתדלת לפחות 2-3 בשבוע לעשות אירובי שעה בעצימות נמוכה/בינונית.

מה אתם הייתם עושים או ממליצים לי לעשות?
חושבת לעלות במכה עוד קצת קלוריות אבל לא יודעת איך המשקל יגיב

תודה לכולם:s17:

גם לא חייב מחיטוב למסה, מי שעושה (בדרך כלל) רק רוצה למצוא את נקודת האיזון שלו העכשווית כדי לתת הערכה כמה להוסיף אקסטרה קלוריות ולעלות בצורה מתונה במסה
תשמע, אני שנים לא בעסק אז יכול להיות שזו הטענה האחרונה לתקופת נייטרלי בין חיטוב למאסה - לא יודע.
אבל ממה שלי זכור - התקופה שבה אתה נותן לגוף פרק זמן "נייטרלי" בין חיטוב למאסה היא על מנת לא לקבל "ריבאונד".
ההיגיון שלי אומר שכשהגוף נמצא במצב כזה קיצוני של חיטוב לתקופה אארוכה החזרה ההדרגתית חשובה, הן מבחינה פיזיולוגית ופסיכולוגית.
אבל שוב - קרוב ל7 שנים שלא התעדכנתי בתחום אז אשים כוכבית למה שאני רושם.

אציין שסיטואציה אפשרית גם שחשוב למנוע היא שאחרי חיטוב אדם יהיה מאוד חסר רסן בכל מה שקשור לאוכל. כשמחבחינתו הוא סיים את התהליך הוא "ישפוך מנוע" ויתחיל לבלוס ולבלות - מה שיגרום לעלייה מהירה במשקל, בין היתר גם של המון נוזלים בזמן קצר.(תחושה על הפנים במיוחד שלרוב מסיימים חיטוב בקיץ חחחחח)

תשמע, אני שנים לא בעסק אז יכול להיות שזו הטענה האחרונה לתקופת נייטרלי בין חיטוב למאסה - לא יודע.
אבל ממה שלי זכור - התקופה שבה אתה נותן לגוף פרק זמן "נייטרלי" בין חיטוב למאסה היא על מנת לא לקבל "ריבאונד".
ההיגיון שלי אומר שכשהגוף נמצא במצב כזה קיצוני של חיטוב לתקופה אארוכה החזרה ההדרגתית חשובה, הן מבחינה פיזיולוגית ופסיכולוגית.
אבל שוב - קרוב ל7 שנים שלא התעדכנתי בתחום אז אשים כוכבית למה שאני רושם.

אציין שסיטואציה אפשרית גם שחשוב למנוע היא שאחרי חיטוב אדם יהיה מאוד חסר רסן בכל מה שקשור לאוכל. כשמחבחינתו הוא סיים את התהליך הוא "ישפוך מנוע" ויתחיל לבלוס ולבלות - מה שיגרום לעלייה מהירה במשקל, בין היתר גם של המון נוזלים בזמן קצר.(תחושה על הפנים במיוחד שלרוב מסיימים חיטוב בקיץ חחחחח)
חוץ מפן פסיכולוגי שאני לגמרי מסכים, מבחינה פיזיולוגית ומדעית לא יקרה משהו מיוחד.
ונוזלים זה משהו שמתאזן מהר מאוד

חוץ מפן פסיכולוגי שאני לגמרי מסכים, מבחינה פיזיולוגית ומדעית לא יקרה משהו מיוחד.
ונוזלים זה משהו שמתאזן מהר מאוד
מעניין, זה משהו של השנים האחרונות? כי ממש שזכור לי הדעות היו דיי STRICT לגבי נייטרלי מהמעבר בין חיטוב למאסה.

• פותח/ת השרשור
מעדכנת שעליתי ל2300, בנתיים אין תזוזות קיצוניות במשקל. משחקים של נוזלים בעיקר.

עדיין יש ימים של רעב קיצוני אבל מרגישה שממש מתחיל להתאזן.

בעזרת ה’ שישמע אותי ויתן לי להמשיך לעלות קלוריות בניטרלי:sarcastic:🤣

לי שיבולת שועל עוזרת להרגיע את הרעב, אני לא סובל את זה אז אני לא אוכל את זה אני פשוט טוחן כוס שיבולת שועל שופך לשייק חלבון ומרגיש שזה ממש משביע אותי לכמה שעות, שום דבר אחר לא גורם לי להרגיש ככה לא משנה כמה גדולות הארוחות שאכלתי אחרי חצי שעה כבר נהייתי רעב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית