בדיקות דם אחרי סייקל ללא pct

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
החלטתי לשתף את הבדיקות דם שעשיתי אחרי סייקל של 14 שבועות בהם לקחתי 350 טסט ו30 טורין במשך 8 שבועות האחרונים שלאחריו החלטתי לא לעשות pct.
מבחינת משקלי עבודה הצלחתי לשמר 4 וחצי שבועות אחרי הסייקל בצורה די טובה את המשקלים עד שחליתי והחזרה הייתה טיפונת קשה אבל החזרתי די הרבה ממשקלי העבודה והמסה.
מבחינת הרגשה כללית הייתה טיפה חוסר מצב רוח אבל לא משהו מטריד מידי, הליבדו היה מעולה, המשכתי לשכב עם חברה שלי גם פעמיים ביום כשהיה זמן.

את הבדיקות דם עשיתי קצת פחות מחודשיים אחרי הזריקה האחרונה (שבועיים אחרי הpct שלכאורה הייתי צריך לעשות).

חוץ מהe2 שיצא נמוך, כל שאר הערכים נמצאים בנורמה. הציר חזר למקומו גם בלי pct, יחד עם הטסט'.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20221102_161031.jpg
    Screenshot_20221102_161031.jpg
    KB 4.7 · צפיות: 106
  • Screenshot_20221102_161011.jpg
    Screenshot_20221102_161011.jpg
    KB 16.4 · צפיות: 102
FSH מאוד נמוך גובל ברצפה.
טסט טוטאל בקושי 4, לא הייתי קורא לזה ״חזר למקומו״ אפילו לא קרוב אלא אם כן זה הרמות שהיו לך לפני סייקל, יש סיבה שעושים PCT.

כל הפואנטה זה שאחרי חודשיים שתסיים סייקל תהיה עם רמות תקינות/מקוריות ולא תחכה שהגוף יתניע הכל מחדש ולאט לאט יחזור לרמות המקוריות (אם בכלל), יש סיכוי שיקח לגוף שלך גם חצי שנה לחזור לרמות נורמליות וגם אז זה עדיין יהיה נמוך בהשוואה ללפני הסייקל.

תעשה עוד בדיקה עוד חודש תוודא שהם באמת חזרו לרמות נורמליות ולא של גבר בן 85 עם אשך אחד.

רק בריאות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
FSH מאוד נמוך גובל ברצפה.
טסט טוטאל בקושי 4, לא הייתי קורא לזה ״חזר למקומו״ אפילו לא קרוב אלא אם כן זה הרמות שהיו לך לפני סייקל, יש סיבה שעושים PCT.

תעשה עוד בדיקה עוד חודש תוודא שהם באמת חזרו לרמות נורמליות ולא של גבר בן 85 עם אשך אחד.

רק בריאות.
הטסט' טוטאל היה 5.4 לפני הסייקל הראשון ו4.9 אחרי הסייקל הראשון בו היה pct.

עושים pct להחזיר את הציר. הציר חזר. אין ככ משמעות לערכים גבוהים או נמוכים של fsh, כמו כן עבור הlh, העיקר שיהיו בנורמה. חוץ מזה ש2.17 miuml נמוך אבל לא גובל בגבול התחתון.

הטסט' טוטאל היה 5.4 לפני הסייקל הראשון ו4.9 אחרי הסייקל הראשון בו היה pct.

עושים pct להחזיר את הציר. הציר חזר. אין ככ משמעות לערכים גבוהים או נמוכים של fsh, כמו כן עבור הlh, העיקר שיהיו בנורמה. חוץ מזה ש2.17 miuml נמוך אבל לא גובל בגבול התחתון.
עם רמות כאלה מה אתה בכלל יורד, לך על TRT.

אין משמעות לערכים גבוהים רק כשאתה כבר מעל או שווה לערכים לפני הסייקל, עצם זה שהערכים שלך היו נמוכים עוד לפני זה משהו אחר, אז הכל טוב.

אבל שוב כמו שאמרתי עם רמות כאלה תעשה TRT מה אתה טורח בכלל עם לרדת , עזוב אותך פיתוח גוף, זה חיים אחרים.

• פותח/ת השרשור
עם רמות כאלה מה אתה בכלל יורד, לך על TRT.

אין משמעות לערכים גבוהים רק כשאתה כבר מעל או שווה לערכים לפני הסייקל, עצם זה שהערכים שלך היו נמוכים עוד לפני זה משהו אחר, אז הכל טוב.

אבל שוב כמו שאמרתי עם רמות כאלה תעשה TRT מה אתה טורח בכלל עם לרדת , עזוב אותך פיתוח גוף, זה חיים אחרים.
לא שולל, למרות שלא הרגשתי הרבה יותר טוב על טסט' גבוה.. והייתי על באייר רפואי ודאוס.
@אבי תפודים שים לב ליחידות של הטסט'. אלו לא היחידות הרגילות שכולם מכירים.

לא שולל, למרות שלא הרגשתי הרבה יותר טוב על טסט' גבוה.. והייתי על באייר רפואי ודאוס.
אה וואי מחילה, לא שמתי לב, שכח כל מה שאמרתי על הרמות אתה סבבה לגמרי, הייתי בטוח שזה nmol.
בריאות איתנה !

כמה זה שווה ליחידות הרגילות?

סייקל שני נכון ?
סהכ נראה טוב ומגניב לראות שהציר חזר לבד.
אתה מתכנן לעשות אותו הדבר סייקל הבא ?

• פותח/ת השרשור
סייקל שני נכון ?
סהכ נראה טוב ומגניב לראות שהציר חזר לבד.
אתה מתכנן לעשות אותו הדבר סייקל הבא ?
כן וכן.

סייקל שלישי מתוכנן להיות דומה לשני כי סהכ הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות רק שאת הטורין אני אקח ל10 שבועות ולא 8 הפעם ואולי אעלה את המינון שלו מ30 ל40 בהמשך. מתלבט גם אם לעלות את הטסט' מ350 ל400.

כן וכן.

סייקל שלישי מתוכנן להיות דומה לשני כי סהכ הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות רק שאת הטורין אני אקח ל10 שבועות ולא 8 הפעם ואולי אעלה את המינון שלו מ30 ל40 בהמשך. מתלבט גם אם לעלות את הטסט' מ350 ל400.
אתה חושב שלדעתך הציר יחזור לקדמותו לבד רק אחרי הסייקל השלישי?
ככל שאתה עושה יותר סייקלים, לציר אמור להיות יותר "קשה" לחזור לקדמותו , לא ?
הייתי ממליץ על מאסטרון כי הרבה משבחים אותו אבל אני עדיין מחכה שהחומרים יכנסו לפעולה ואז אוכל להמליץ(אני כרגע מתחיל שבוע 2, 300 טסט ומאסטרון)

• פותח/ת השרשור
רק אוסיף שהדבר היחיד שאהיה מוכן לנסות כpct זו התרופה של frozen, הטריפוטרלין
הייתי ממליץ על מאסטרון כי הרבה משבחים אותו אבל אני עדיין מחכה שהחומרים יכנסו לפעולה ואז אוכל להמליץ(אני כרגע מתחיל שבוע 2, 300 טסט ומאסטרון)
בשביל זה נעשה מעקבים. מהיסטוריה של הבדיקות דם של הטסט' הטווח שלי היה בין 13.5nmol ל19.5nmol.

בגדול הטמוקסי מחייה את הlh ואת הfsh ואפשר לראות שהlh ממש גבוה אצלי. מעבר לזה הטמוקסי לא ייתן בוסט לטסט'.
יש לי מאסט אנטט במגירה.. מודה שאני קצת חושש מאקנה שלא היה לי ככ אבל גם חושש מאוד שזה יגרום להקרחה. מה דעתך על תיסוף לא גבוה שלו ? למשל 200 בשבוע ?
מדובר יהיה בסייקל מאסה הפעם.. אני חותר למשקלי עבודה כבדים

יש לי מאסט אנטט במגירה.. מודה שאני קצת חושש מאקנה שלא היה לי ככ אבל גם חושש מאוד שזה יגרום להקרחה. מה דעתך על תיסוף לא גבוה שלו ? למשל 200 בשבוע ?
שמע, לי יש RU58841 בבית למקרה שמתחיל לי נשירה. אני כרגע לא עושה כלום כי אני רוצה לראות איך זה ישפיע עליי.
הרבה אוהבים אותו וממליצים עליו אז לדעתי כן כדאי להכניס אותו. לא יודע לגבי מינונים נמוכים כאלה, למה שלא תנסה 300 ?
אם תרצה להוסיף אותו לstack אז תזמין RU שיהיה לך זמין.
אני טיפה סבלתי מאקנה בסייקל הראשון (500 טסט בשבוע) אבל לא שטפתי את הגב עם סבון מנקה(cerave). עכשיו אני אקפיד על זה ואני חושב שאני אצליח להשתלט על האקנה.

• פותח/ת השרשור
שמע, לי יש RU58841 בבית למקרה שמתחיל לי נשירה. אני כרגע לא עושה כלום כי אני רוצה לראות איך זה ישפיע עליי.
הרבה אוהבים אותו וממליצים עליו אז לדעתי כן כדאי להכניס אותו. לא יודע לגבי מינונים נמוכים כאלה, למה שלא תנסה 300 ?
אם תרצה להוסיף אותו לstack אז תזמין RU שיהיה לך זמין.
אני טיפה סבלתי מאקנה בסייקל הראשון (500 טסט בשבוע) אבל לא שטפתי את הגב עם סבון מנקה(cerave). עכשיו אני אקפיד על זה ואני חושב שאני אצליח להשתלט על האקנה.
תועלת מול סיכון... אצטרך לחשוב על זה.

בסהכ די מרוצה מתוצאות הסייקלים, במיוחד השני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית