הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות לאוזניות לחדר כושר

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
הנושא הזה עלה כמה פעמים בפורום אבל ראיתי רק פוסטים ישנים והמון השתנה מאז…

באילו אוזניות אתם משתמשים/ממליצים?

כחולת אפל יש לי אירפודס 2 וגם 2 אירפודס פרו שיהיה לי גיבוי כי אני חולת נפש
אוהבת אותם מאוד בגלל הצמצום רעשים אבל הם נופלות לי מהאוזן כל פעם. חשבתי ללכת על הסגנון הזה. מה דעתכם?
06EBFC83-E1EA-432B-8F96-924C2C8154F6.png

כשאני שומעת מוסיקה אני נכנסת לעולם משלי אז חשוב לי האיכות ממש ופחות המחיר. מה דעתכם?

אני גם עם הפרו וחשבתי על האוזניות האלו, פשוט זה נראה לי נופל יותר מהכל.

בדיוק באותה דילמה, ממש פוזל לכיוון האיירפודס פרו 2 החדשות, איך הן אגב מבחינת בידוד רעשים ואיכות סאונד? האם יש ווליום מספק והן לא חלשות מדי?
@ליאמוש - שמעתי שהאזניות של BOSE ו-SONY טובות משמעותית מאלו של אפל, אם את מחפשת אזניות קשת..

בעקבות כמה אירועים טרגיים שקרו לי עם אוזניות בחדכ(אוזיות ב550 שקל שנפלו באמצע הסט ובלי לשים לב הדאמבל נפל עליהן ועוד כמה מקרים דומים) אני מסתפק באוזניות של 80 שקל שבאופן מפתיע עם שמע מעולה(XIAOMI REDMI 3)

אפל זה לא איכות
אם את מחפשת over ear אז כנראה mx5 של סוני
אם את רוצה אוזניות כפתור אז liberty 3 pro

אם תקציב הוא לא שיקול עיקרי אז שמעתי ביקורות טובות על הmax ושהזוג הוא אכן הכי איכותי בmarket שהוא לא audiophiles ומעלה
מצד שני, לא חסר אוזניות איכותיות במחיר נמוך יותר ולדעתי המתחרה הצמוד אליו מבחינת איכות כמעט פי 2 יותר זול

אני לרוב מסתכל בביקורות פה:
The 5 Best Over-Ear Headphones For Working Out - Fall 2022: Reviews

מה שכן, אם יש אופציה ויש לאנשים סביבך כל מיני אוזניות שהיית רוצה הייתי בודק את הסינון רעשים מראש. במכון המוזיקה הגרועה ורעשי הכבלים הנזרקים חודרים בקלות לjabra שלי גם עם סינון הרעשים, שלא לדבר על הצפירות שבאות מהחלון

מישהו מכיר את ה-ANKER Q30 ?

שמתי עליהם עין אבל מתלבט אם הן טובות ובכלל יכולות להתאים לאימון

לצערי אני צריך לקנות אוזניות חדשות כי הג'ברה שלי הלכו (אוזניה אחת כבר לא שומעים בה) אחרי שימוש של כמה שנים

מישהו ניסה את אלו? (יש לי אנדרואיד)
אוזניות Nothing Ear (stick) TWS Nothing - באג (bug.co.il)
NOTHING אמורים להיות על הפנים
תלוי בתקציב ומה שחשוב לך אבל OVERALL
סמסונג פרו באד מאוד טובים

אישית אוהב אוזניות יחסית קטנות ונורא חשובה לי האיכות וכמובן בידוד הרעשים, מבחינתי jabra לגמרי עושים את העבודה, כבר 3 שנים עם האוזניות האלו ומרוצה ממש

אישית אוהב אוזניות יחסית קטנות ונורא חשובה לי האיכות וכמובן בידוד הרעשים, מבחינתי jabra לגמרי עושים את העבודה, כבר 3 שנים עם האוזניות האלו ומרוצה ממש

אפשר קישור לאוזניות האלה ? אפשר לרוץ איתן ? מקווה שהן לא נופלות...

אפשר לעשות סקוואט/דדליפט ? מה טווח המחיר שלהם ?

אפשר קישור לאוזניות האלה ? אפשר לרוץ איתן ? מקווה שהן לא נופלות...

אפשר לעשות סקוואט/דדליפט ? מה טווח המחיר שלהם ?
אפשר הכל, הן ממש מתאימות לאנשים שעוסקים בספורט ולא רוצים שהאוזניות יפלו להם כל רגע, לא יודע כל כך לגבי טווח מחירים, שלי עלו כמעט 700 בזמנו, למיטב ידיעתי המחירים שלהם לא משתנים יותר מידי, תחפש בגוגל jabra elite 75t activ, זה הדגם שיש לי ספציפית

לצערי אני צריך לקנות אוזניות חדשות כי הג'ברה שלי הלכו (אוזניה אחת כבר לא שומעים בה) אחרי שימוש של כמה שנים

מישהו ניסה את אלו? (יש לי אנדרואיד)
אוזניות Nothing Ear (stick) TWS Nothing - באג (bug.co.il)
אוזניות גרועות.
אם מישהו רוצה אוזניות קטנות עם anc ממש טוב(שמשתווה לשל אפל כמעט) ב50 דולר אז הכי טוב ללכת על soundpeats או אחד המותגים הסינים החזקים.

גם כל הq30 35 ממש טובות ביחס למחיר אבל אני לא אוהב אוזניות over באף סביבה שהיא לא ליד המחשב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית