הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוסטנון 250

y20062000

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
-9
7
0
היי מה קורה, סייקל ראשון סוסטנון 250 פעמיים בשבוע פלוס כדור ארימדקס בבוקר בטן ריקה ביום של הזריקה
עד עכשיו שלוש שבועות בסייקל.

מרגיש יום למחרת ולפעמים גם באותו יום של הזריקה והארימדקס חוסר תאבון ולפעמים קצת כאב ראש וקראתי שזה חלק מתופעות הלוואי של הארימדקס, מהצד של הסוסטנון יש לי נפיחויות במקום הזריקה שהם עוברים רק לאחר מספר ימים, אבל אז אני שוב מזריק וחוזרת הנפיחות.

מישהו מכיר? יצא לו לחוות? אם זה תקין והגוף שלי פשוט צריך עוד קצת זמן להתרגל כי זה חדש, או שצריך לעשות משהו?

כדור ארימדקס בבוקר בטן ריקה ביום של הזריקה
למה לעזאזל אתה לוקח בלי לדעת אם אתה צריך בכלל ?
אין סיבה ישר לקחת.
לגבי הנפיחות קרה לי פעם אחת בסוף הסייקל(היה גם תשלובת וחרא חומר)אז לא יודע מה לעשות לגבי זה.

• פותח/ת השרשור

אם אתה מדבר על הארימדקס, אני כן יודע אני לא ילד חחח אני בודק דברים לפני שאני לוקח, אני משתמש בו כי אני רואה על כל מחקר וכל שאלות שמתפרסמות פה וכמעט בכל מקום שארימדקס הוא אחד הדברים החשובים בסייקל לא משנה איזה כדי למנוע תופעות לוואי מסויימות, דבר שני התייעצתי עם המאמן שלי לגבי זה לפני והוא אמר לי לקחת במהלך הסייקל ועליו אני סומך ב100 אחוז כי הוא בעצמו גם משתמש, רק רוצה לדעת אם למישהו נוסף קרה מקרה של חוסר תאבון בגלל זה כי ראיתי שזה חלק מהתופעות של הכדור

אם אתה מדבר על הארימדקס, אני כן יודע אני לא ילד חחח אני בודק דברים לפני שאני לוקח, אני משתמש בו כי אני רואה על כל מחקר וכל שאלות שמתפרסמות פה וכמעט בכל מקום שארימדקס הוא אחד הדברים החשובים בסייקל לא משנה איזה כדי למנוע תופעות לוואי מסויימות, דבר שני התייעצתי עם המאמן שלי לגבי זה לפני והוא אמר לי לקחת במהלך הסייקל ועליו אני סומך ב100 אחוז כי הוא בעצמו גם משתמש, רק רוצה לדעת אם למישהו נוסף קרה מקרה של חוסר תאבון בגלל זה כי ראיתי שזה חלק מהתופעות של הכדור
עובדה שאתה לא יודע מה אתה עושה
אתה לא לוקח עד שמתחיל להופיע אצלך תסמינים של ג'ינו למשל.
חשוב שיהיה לך כן אבל אתה לוקח בלי לדעת אם אתה צריך את זה.
אם אתה מקשיב למאמן שלך אך ורק כי הוא לוקח גם, שיהיה לך המון בהצלחה.
כשהוא יתחיל לדחוף לך שטויות שלא צריך אל תחזור לפה לעזרה אחי

• פותח/ת השרשור

קודם כל אחי דיבור מגעיל, תלמד לדבר זה דבר ראשון במקום לבוא ולעזור אתה בא ויורד על אחרים שבתחילת דרכם לא יפה וחבל ישלך לאיפה להשתפר בהתנהגות.

דבר שני אני לוקח את זה כדי למנוע את זה מהתחלה, ולגבי המאמן שלי…תאמין לי אני לא ארשום את השם שלו אבל בוא נגיד שהוא ב3 אנשים המובילים בארץ שהוא מבין גדול כנראה יותר ממך, וכן אקשיב לו ללא הפסקה והוא לא דוחף לי שטויות תאמין לי שאין לו שום סיבה לחפש אנשים שיקנו בלי הפסקה,
וכל הנושא הזה לא קשור למה ששאלתי בכלל אני שאלתי אם החוסר תאבון והנפיחויות קרו לעוד אנשים ואם כן אני רוצה לדעת איך הם התמודדו עם זה, אם אין לך את התשובה בשבילי אז תישאר בשקט ותשפר את הדיבור שלך בזמן הזה

קודם כל אחי דיבור מגעיל, תלמד לדבר זה דבר ראשון במקום לבוא ולעזור אתה בא ויורד על אחרים שבתחילת דרכם לא יפה וחבל ישלך לאיפה להשתפר בהתנהגות.

דבר שני אני לוקח את זה כדי למנוע את זה מהתחלה, ולגבי המאמן שלי…תאמין לי אני לא ארשום את השם שלו אבל בוא נגיד שהוא ב3 אנשים המובילים בארץ שהוא מבין גדול כנראה יותר ממך, וכן אקשיב לו ללא הפסקה והוא לא דוחף לי שטויות תאמין לי שאין לו שום סיבה לחפש אנשים שיקנו בלי הפסקה,
וכל הנושא הזה לא קשור למה ששאלתי בכלל אני שאלתי אם החוסר תאבון והנפיחויות קרו לעוד אנשים ואם כן אני רוצה לדעת איך הם התמודדו עם זה, אם אין לך את התשובה בשבילי אז תישאר בשקט ותשפר את הדיבור שלך בזמן הזה
אה הנה התגובה של הילד.
דיברתי בצורה רגילה, אם אתה לוקח את זה בצורה "מגעילה" הבעיה היא בך ולא בי.
לכל בן אדם שהוא נחשב טופ יש לו "גורו" שאומר לו מה לקחת כמה ולמה. כנראה שהוא מבין יותר ממני כי אני לא חכם גדול, עדיין תינוק בכל הנושא הזה גם אם אני בסייקל שני כבר.
תקשיב לו בכיף, זה כבר בעיה שלך.
אם הייתי במקום שלך הייתי חוקר קצת במקום להקשיב לכל דבר. אתה לוקח את הכדור למנוע מההתחלה אבל אתה פספס מה שאני רושם, אולי אתה צריך ללמוד לקרוא?
אתה לא יודע אם בכלל אתה צריך לקחת מלכתחילה
עכשיו, למה אני כותב את זה? סייקל ראשון שלי על 500 טסט בשבוע לא לקחתי בכלל. למה? כי לא הייתי צריך.
עכשיו אני לוקח גם אם אני הוספתי חומר לסטאק? לא. כל בן אדם הוא שונה, אתה בסייקל ראשון ואין לך מושג בכלל אם אתה צריך לקחת.
אנשים אחרים שאולי יגיבו לך יוכלו להסביר לך קצת יותר שתבין. ממה שידוע לי - אם אין לך את התופעות האלה של אסטרוגן גבוה, אין לך סיבה לקחת AI.
תישאר בשקט
מדבר על זה שאני משתמש בשפה "מגעילה" וגם אומר לי לשפר את ה"דיבור" שלי.
ילד מקלדת
עדיף שתפסיק את הסייקל, חבל שתעשה לעצמך נזק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדיף שתפסיק את הסייקל, חבל שתעשה לעצמך נזק.

טוב אני מבין שאתה לא פה לעזור, תודה על מה שרשמת בכל מקרה, אני אקשיב להרבה אנשים חוץ ממך, מאמין שיש לך את הידע אבל אתה לא עונה על השאלות שלי אז פשוט תמשיך הלאה, ותאמין לי שאני קורא לומד וחוקר ואני בידיים טובות! אז תודה וביי.

גם חושב שאתה לא צריך ככה סתם לדחוף ארימידקס בשיא הכנות...אני משתמש ביותר חומרים ממך ויש לי כמובן בצד ארימידקס אבל לא מרגיש תופעות של גינו לכן עד כה לא לקחתי..חבל כי סתם הארימידקס עושה לך סייד אפקטס...ואם באלך תרשום לי בפרטי מי זה המאמן שלך למה יש מצב אני מכיר לפי מה שהוא נותן לך פחות או יותר נראלי אני יודע מי זה

• פותח/ת השרשור
ואם באלך תרשום לי בפרטי מי זה המאמן שלך למה יש מצב אני מכיר לפי מה שהוא נותן לך פחות או יותר נראלי אני יודע מי זה

לא נותן לי לשלוח לך בפרטי כי פתחתי את העמוד הזה רק היום בשביל השאלה, חדש כאן. אני גם שאלתי את המאמן לגבי אם זה לגיטימי לקחת ארימדקס על ההתחלה, התשובה שלו הייתה כן כדי להימנע מזה מהתחלה שלא להגיע למצב של גינו אם במקרה וכן…אנסה לדבר איתו שוב אגיד לו שאנשים (אתם) המליצו על לא לקחת ולראות איך הגוף יגיב ונראה מה הוא יגיב, אבל אני סומך עליו בעיניים עצומות ישלו מתאמנים שמייצגים את
ישראל בחול הוא בעצמו מייצג אותנו, בקיצור אני סומך עליו ונראה מה הוא יגיד, תודה על העזרה בכל אופן

ואם באלך תרשום לי בפרטי מי זה המאמן שלך למה יש מצב אני מכיר לפי מה שהוא נותן לך פחות או יותר נראלי אני יודע מי זה

לא נותן לי לשלוח לך בפרטי כי פתחתי את העמוד הזה רק היום בשביל השאלה, חדש כאן. אני גם שאלתי את המאמן לגבי אם זה לגיטימי לקחת ארימדקס על ההתחלה, התשובה שלו הייתה כן כדי להימנע מזה מהתחלה שלא להגיע למצב של גינו אם במקרה וכן…אנסה לדבר איתו שוב אגיד לו שאנשים (אתם) המליצו על לא לקחת ולראות איך הגוף יגיב ונראה מה הוא יגיב, אבל אני סומך עליו בעיניים עצומות ישלו מתאמנים שמייצגים את
ישראל בחול הוא בעצמו מייצג אותנו, בקיצור אני סומך עליו ונראה מה הוא יגיד, תודה על העזרה בכל אופן
בכיף ...בהצלחה בסייקל

מי המאמן שלך קינג קאזס ? מלך הכשל בכבד?
דני קגנוביץ נסיך האורז וזיון שכל?
או אלי האנה השליט בלתי מעורר של הסינטול ושומר הראש של ביבי ?

• פותח/ת השרשור
מי המאמן שלך

תשמע שאין לך כבוד לאנשים האלה הם מייצגים את ישראל יש להם הישגים מטורפים ומתאמנים פסיכיים, וגם הם יודעים טוב מאוד יותר ממני וממך בטוח מה הם עושים לעצמם ולמתאמנים שלהם, תוציא את התלונות שלך על אנשים אחרים ולא עליהם

עצם זה שהם מייצגים את המדינה והביאו כבוד לספורט בארץ לא אומר שהם יודעי כל.

כל בן אדם שממליץ מבחינתי למתאמן שלו לקחת 2 סוגי סארם וטרן מקומו בכלא בתור קרוז

כל נאד יהיר שחושב שהוא מלך העולם סופו לפול מהמגדל שהוא בנה לעצמו.

ומצטער אלי האנה פשוט אידיוט.

דבר שני אני לוקח את זה כדי למנוע את זה מהתחלה, ולגבי המאמן שלי…תאמין לי אני לא ארשום את השם שלו אבל בוא נגיד שהוא ב3 אנשים המובילים בארץ שהוא מבין גדול כנראה יותר ממך, וכן אקשיב לו ללא הפסקה והוא לא דוחף לי שטויות
חד משמעי דוחף לך שטויות, אתה סך הכל עוד לקוח משלם בשבילו.

מצטרף לקודמיי, אין צורך בארימידקס בתכיפות שציינת. זה יותר לכיוון החצי כדור פעם בשבועיים.

הארימידקס במינונים שלך עושה הרבה יותר נזק מתועלת וחבל שכך.
באדיבילדר גדול ומוכשר זה לא בהכרח אדם משכיל שיודע דבר או חצי דבר בביוכימיה ובגוף האדם. מכל מה שתיארת כאן אני מתרשם שהדבר היחיד שמעניין אותו זה למכור לך עוד ועוד חומרים

מי המאמן שלך

תשמע שאין לך כבוד לאנשים האלה הם מייצגים את ישראל יש להם הישגים מטורפים ומתאמנים פסיכיים, וגם הם יודעים טוב מאוד יותר ממני וממך בטוח מה הם עושים לעצמם ולמתאמנים שלהם, תוציא את התלונות שלך על אנשים אחרים ולא עליהם

אם המאמן שלך "בטופ 3" אז למה אתה פה?

• פותח/ת השרשור
אם המאמן שלך "בטופ 3" אז למה אתה פה?

כדי לראות אם מישהו חווה כמוני ולשמוע על עוד עצות, תמיד טוב לבדוק כמה שיותר…

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית