הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

My Protein 40% הנחה איזה עוד קופונים יש?

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
יש משהו יותר טוב מהקופון 10%?

אתה יכול להשתמש בקוד שלי אם באלך לפרגן
15 אחוז אבל צריך משתמש חדש לדעתי
XXOY-RA

אשכרה אחרי ה-40 אחוז האלה ואחרי הקוד של אוריה שק של 5 קילו עולה 400 שקל לפני מכס, עד לא מזמן זה היה 250.
פשוט לא משתלם להזמין מהם.

• פותח/ת השרשור
אשכרה אחרי ה-40 אחוז האלה ואחרי הקוד של אוריה שק של 5 קילו עולה 400 שקל לפני מכס, עד לא מזמן זה היה 250.
פשוט לא משתלם להזמין מהם.
כן זה באסה המחירים עלו ממש הם כבר לא כאלה זולים בפער כמו שהם היו פעם אבל עדיין המוצרים טובים והמחירים הוגנים
אתה יכול להשתמש בקוד שלי אם באלך לפרגן
15 אחוז אבל צריך משתמש חדש לדעתי
XXOY-RA
אני נראה לך כמו משתמש חדש? אני מזמין מהם באיזה אלף שקל בחודש 😆

כן זה באסה המחירים עלו ממש הם כבר לא כאלה זולים בפער כמו שהם היו פעם אבל עדיין המוצרים טובים והמחירים הוגנים

אני נראה לך כמו משתמש חדש? אני מזמין מהם באיזה אלף שקל בחודש 😆

אבקת חלבון אולטרה לאבס 2.1 ק"ג רק ב-195 ש"ח - ישראלבודי! | Israel Body

לא מכיר את החברה אבל אם בישראל יש חברה יותר משתלמת ממך אז זול זה לא.
כשיגמר לי החלבון מMP נראה לי שאזמין מאלה בלינק, יש גם בדיקות מעבדה והכול.

הנה יש 40 אחוז הנה במייפרוטאין אבל גם עם תוספת של 10 אחוז(דרים10) עדיין לא שווה לקנות מהם
חבר'ה, אין טעם לקנות מהם יותר.

התייקרו משמעותית? מאיפה אתה ממליץ במקום. המבחר שלהם אדיר.
מבחר טוב אבל המחיר לא שווה את זה מבחינת חלבון. 5 קילו ב390 שקל בערך וזה לא כולל עוד 100 שקל בערך שיבקשו ממך ברגע שיגיע לארץ.
חלבון הייתי קונה אלפא וזהו.
5 קילו ב418 שקל בלי הקוד של אור

עדיין myprotein הכי זול.
2.5 קילו במייפרוטאין אחרי 40+10% יוצא בערך 210₪ ל2.5 קילו חלבון. לא מצאתי חלבון זול יותר.
באלפא 2.23 קילו עולה 250 ואם קונים 4.46 יוצא 419 כלומר 210 ל2.3 קילו.

לקנות 3 אבקות מאלפא באמת יצא טוב יותר, אבל למי שרוצה לקנות פחות מ7 קילו חלבון בפעם אחת מיי פרוטאין עדיין הכי פחות יקרים

לקנות 3 אבקות מאלפא באמת יצא טוב יותר, אבל למי שרוצה לקנות פחות מ7 קילו חלבון בפעם אחת מיי פרוטאין עדיין הכי פחות יקרים
תן לי לתקן אותך, אין להם את ה3 אבקות ביחד כבר. יש להם 2 וזה יותר שווה.
מי שמחפש לקנות מעל ל2.5 קילו אז אלפא כרגע הכי משתלם לא משנה איזה הנחות תביא למייפרוטאין.
כל עוד אתה לא יורד מ75$ אתה תשלם סכום כלשהו שיהיה יותר יקר מאלפא.
צודק שלגבי דברים אחרים וחלבון ב2.5 קילו ולא מעבר יותר זול, לא התייחסתי לזה אז מצטער.

מבחר טוב אבל המחיר לא שווה את זה מבחינת חלבון. 5 קילו ב390 שקל בערך וזה לא כולל עוד 100 שקל בערך שיבקשו ממך ברגע שיגיע לארץ.
חלבון הייתי קונה אלפא וזהו.
5 קילו ב418 שקל בלי הקוד של אור
טופ טעמים "אלפא"?

הדבר היחיד ששווה לקנות ב-mp זה החטיפי חלבון למינהם, שעם 50% הנחה אפשר להביא 12 חתיכות ב-45-60 שח (תלוי אם בחרתם ברגילים או layered)
בנוסף כל השטויות חלבון שלהם, כמו הגרנולה ושאר ה-snacks

אבקת חלבון אולטרה לאבס 2.1 ק"ג רק ב-195 ש"ח - ישראלבודי! | Israel Body

לא מכיר את החברה אבל אם בישראל יש חברה יותר משתלמת ממך אז זול זה לא.
כשיגמר לי החלבון מMP נראה לי שאזמין מאלה בלינק, יש גם בדיקות מעבדה והכול.

חשוד רצח המחיר, עדיף אלפא

מותג של מישל טרוני שהתחיל ב2015. פעם זה היה נמכר בפחים שחורים בסביבות ה200 ש"ח לפח. בפורמולה המקורית הוא היה משתמש בעמילן תירס, ככל הנראה כדי להוזיל עלויות אבל נראה ששיפרו את הפורמולה מאז.
Facebook
טופ טעמים "אלפא"?
יש לי כרגע בטעם שוקולד לבן מקורמל עם בייגלה והוא מעולה. הבנתי שגם האייס קפה מצוין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית