עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זה באסה המחירים עלו ממש הם כבר לא כאלה זולים בפער כמו שהם היו פעם אבל עדיין המוצרים טובים והמחירים הוגניםאשכרה אחרי ה-40 אחוז האלה ואחרי הקוד של אוריה שק של 5 קילו עולה 400 שקל לפני מכס, עד לא מזמן זה היה 250.
פשוט לא משתלם להזמין מהם.
אני נראה לך כמו משתמש חדש? אני מזמין מהם באיזה אלף שקל בחודש 😆אתה יכול להשתמש בקוד שלי אם באלך לפרגן
15 אחוז אבל צריך משתמש חדש לדעתי
XXOY-RA
כן זה באסה המחירים עלו ממש הם כבר לא כאלה זולים בפער כמו שהם היו פעם אבל עדיין המוצרים טובים והמחירים הוגנים
אני נראה לך כמו משתמש חדש? אני מזמין מהם באיזה אלף שקל בחודש 😆
אחי אתה לא שם לב לפורום?אני נראה לך כמו משתמש חדש? אני מזמין מהם באיזה אלף שקל בחודש
חשוד רצח המחיר, עדיף אלפאאבקת חלבון אולטרה לאבס 2.1 ק"ג רק ב-195 ש"ח - ישראלבודי! | Israel Body
לא מכיר את החברה אבל אם בישראל יש חברה יותר משתלמת ממך אז זול זה לא.
כשיגמר לי החלבון מMP נראה לי שאזמין מאלה בלינק, יש גם בדיקות מעבדה והכול.
חשוד רצח המחיר, עדיף אלפא
למהחשוד רצח המחיר, עדיף אלפא
הנה יש 40 אחוז הנה במייפרוטאין אבל גם עם תוספת של 10 אחוז(דרים10) עדיין לא שווה לקנות מהם
חבר'ה, אין טעם לקנות מהם יותר.
מבחר טוב אבל המחיר לא שווה את זה מבחינת חלבון. 5 קילו ב390 שקל בערך וזה לא כולל עוד 100 שקל בערך שיבקשו ממך ברגע שיגיע לארץ.התייקרו משמעותית? מאיפה אתה ממליץ במקום. המבחר שלהם אדיר.
תן לי לתקן אותך, אין להם את ה3 אבקות ביחד כבר. יש להם 2 וזה יותר שווה.לקנות 3 אבקות מאלפא באמת יצא טוב יותר, אבל למי שרוצה לקנות פחות מ7 קילו חלבון בפעם אחת מיי פרוטאין עדיין הכי פחות יקרים
טופ טעמים "אלפא"?מבחר טוב אבל המחיר לא שווה את זה מבחינת חלבון. 5 קילו ב390 שקל בערך וזה לא כולל עוד 100 שקל בערך שיבקשו ממך ברגע שיגיע לארץ.
חלבון הייתי קונה אלפא וזהו.
5 קילו ב418 שקל בלי הקוד של אור
המליצו פה בפורום כמה פעמיםטופ טעמים "אלפא"?
אחרי דייסת שיבולת השועל, אתה הגורו שלי. אחכה לשמוע.המליצו פה בפורום כמה פעמים
אני עוד לא ניסיתי כי עדיין יש לי חלבון של מייפרוטאין.
אבקת חלבון אולטרה לאבס 2.1 ק"ג רק ב-195 ש"ח - ישראלבודי! | Israel Body
לא מכיר את החברה אבל אם בישראל יש חברה יותר משתלמת ממך אז זול זה לא.
כשיגמר לי החלבון מMP נראה לי שאזמין מאלה בלינק, יש גם בדיקות מעבדה והכול.
חשוד רצח המחיר, עדיף אלפא
יש לי כרגע בטעם שוקולד לבן מקורמל עם בייגלה והוא מעולה. הבנתי שגם האייס קפה מצוין.טופ טעמים "אלפא"?