הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סופיה, בולגריה

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
מישהו מכיר חנויות לתוספי תזונה ו/או ציוד אימונים בסופיה? שמות, כתובות, משהו... אני שם שבוע הבא, לא מחפש משהו מסויים אבל אולי יהיה משהו מעניין ושווה

מישהו מכיר חנויות לתוספי תזונה ו/או ציוד אימונים בסופיה? שמות, כתובות, משהו... אני שם שבוע הבא, לא מחפש משהו מסויים אבל אולי יהיה משהו מעניין ושווה
כן
איפה בדיוק אתה הולך להיות ?
הייתי במלון הזה:
millennium hotel sofia
ויש באיזור שם חנות תוספי תזונה שאני לא זוכר את השם ויש מכון במלון עם כלובים וכל מה שצריך

• פותח/ת השרשור
כן
איפה בדיוק אתה הולך להיות ?
הייתי במלון הזה:
millennium hotel sofia
ויש באיזור שם חנות תוספי תזונה שאני לא זוכר את השם ויש מכון במלון עם כלובים וכל מה שצריך
תודה,
אני הולך להיות במלון festa sofia hotel, לא בטוח כמה הוא קרוב לאיפה שאתה אומר אבל נבדוק את זה. לגבי מכון פחות מעניין אותי, לא מתכוון לעשות שם אימונים, אולי טיפה מתח מקבילים וכאלה וזהו

תודה,
אני הולך להיות במלון festa sofia hotel, לא בטוח כמה הוא קרוב לאיפה שאתה אומר אבל נבדוק את זה. לגבי מכון פחות מעניין אותי, לא מתכוון לעשות שם אימונים, אולי טיפה מתח מקבילים וכאלה וזהו
אה ! אם ככה יש לך באיזור קניון שנקרא : Paradise center
שם יש לך חנות לתוספי תזונה ומן הסתם כל מיני חנויות ומסעדות.
רכבת/מונית יספיק (לא יודע אם יש רכבת באיזור שלך אבל מונית אמור להיות זול)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית