הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סארמים

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
טוב אז יש מישהו בטיקטוק שכבר כמה חודשים מעלה המון סרטונים שהוא מסביר על הדברים שאחרים לא נוהגים לדבר עליהם במדיה(סטרואידים,סארמים,שורפי שומן ועוד)
אני אישית לא נכנסתי לעולם הזה עוד אבל רציתי לשמוע קצת חוות דעת מאנשים מנוסים על הסרטונים שלו

כמנ סרטונים לדוגמה

Rad140
https://vt.tiktok.com/ZS8e2h2x7/

Mk2866
[URL="https://vt.tiktok.com/ZS8e2CMr3/"]Azulay Omri ב-TikTok[/URL]
Mk-677
Azulay Omri ב-TikTok

שום סארם לא יחליף טסט , NPP , אנדרול..
יש אחלה סטרואידים אוראלים אחרים.. אני אישית ממש אוהב וינסטרול!

סארמס זה ביזבוז כסף! תשקיע את הכסף בדלי חלבון.

• פותח/ת השרשור

לא חשבתי לרגע שזה משתווה לדבר האמיתי אבל בכל זאת אמרתי לעצמי שאם אני אכנס לעולם הזה אני מעדיף קודם כל להתחיל בדברים רגועים יותר שרעילים כמה שפחות לגוף ובעיקר לכבד והMK2866 בינתיים הכי קורץ לי. שוב לא אמרתי שאני מתחיל לקחת או משהו סתם מעניין אותי כמה הבן אדם פה מדבר לעניין או לא

אף פעם לא הבנתי איך אנשים שלא ניסו משהו מרשים לעצמם לבטל אותו בכזאת קלות ,אפשר לדון שעות עכשיו בסכנות שבנטילת תרופות בפיתוח ואין ספק שהן יקרות במאות אחוזים מסטרואידים אבל להגיד שזה לא עובד? סתם בורות.

טוב אז יש מישהו בטיקטוק שכבר כמה חודשים מעלה המון סרטונים שהוא מסביר על הדברים שאחרים לא נוהגים לדבר עליהם במדיה(סטרואידים,סארמים,שורפי שומן ועוד)
אני אישית לא נכנסתי לעולם הזה עוד אבל רציתי לשמוע קצת חוות דעת מאנשים מנוסים על הסרטונים שלו

כמנ סרטונים לדוגמה

Rad140
Azulay Omri ב-TikTok
Mk2866
Azulay Omri ב-TikTok
Mk-677
Azulay Omri ב-TikTok

מניסיון אישי שלי בעבר MK של חברה טובה בהחלט יכול להיות אופציה לא רעה לטבעיים במסה, חשוב רק לקנות חברה טובה ומכורת עם ביקורות טובות.

אף פעם לא הבנתי איך אנשים שלא ניסו משהו מרשים לעצמם לבטל אותו בכזאת קלות ,אפשר לדון שעות עכשיו בסכנות שבנטילת תרופות בפיתוח ואין ספק שהן יקרות במאות אחוזים מסטרואידים אבל להגיד שזה לא עובד? סתם בורות.
כמה אנשים כאן כבר אמרו שmk לא עוזר חוץ מקצת הגברת תיאבון ואולי שיפור שינה אם אני זוכר נכון..

לא חשבתי לרגע שזה משתווה לדבר האמיתי אבל בכל זאת אמרתי לעצמי שאם אני אכנס לעולם הזה אני מעדיף קודם כל להתחיל בדברים רגועים יותר שרעילים כמה שפחות לגוף ובעיקר לכבד והMK2866 בינתיים הכי קורץ לי. שוב לא אמרתי שאני מתחיל לקחת או משהו סתם מעניין אותי כמה הבן אדם פה מדבר לעניין או לא
נתחיל מזה שלא ברור לי מאיפה אנשים מביאים שסארמס פחות מזיקים מסטרואידים... כרגע לא ידוע עליהם עלום ושום דבר בעוד על סטרואידים יש עוד מחקרים משנות ה50 ואפילו יותר מוקדם.

ודבר שני, כדאי להתעדכן... הרבה כבר מדברים על שימוש בסארמס, סטרואידים ושימוש כללי בPeds. מgreg doucette, דרך russolifts ועד more plates more dates... ויש עוד הרבה.

נערך לאחרונה:
סארמס זה בזבוז כסף!
זה במקרה הטוב אפקט פלצבו, עדיף להשקיע בויאל טסט...

גם הסיכוי שתקבל 'חומר אמיתי' בסארמס הוא נמוך! יקר מאוד לרקוח אותם.
לעומת סטרואידים שרובם זולים 'לבישול'..
ועדיין גם השוק הזה מלא זיופים.

סארמס זה בזבוז כסף!
זה במקרה הטוב אפקט פלצבו, עדיף להשקיע בויאל טסט...

גם הסיכוי שתקבל 'חומר אמיתי' בסארמס הוא נמוך! יקר מאוד לרקוח אותם.
לעומת סטרואידים שרובם זולים 'לבישול'..
ועדיין גם השוק הזה מלא זיופים.

אתה סתם מקיא שטויות בבקשה תפסיק זה מביך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית